Ні Американська газета 60-х років з'явилася без новин про життя і роботу Єлизавети Тейлора. Вона мала мільйони роялтів, полум'я, оскаржуючі ролі і натовпи шанувальників. 27 лютого одна з найяскравіших, харизматичних і талановитих кінозірок ХХ століття виповнила 84 роки.
На додаток до акторської майстерності, природа присуджена Тейлору з мудрістю і почуттям гумору.
Веб-сайт Він публікує найбільш життєрадісні і сміливі заяви, які відмінно відображають ставлення до життя і характеру Єлизавети - міцна, весела і пристрасна жінка, символ всієї епохи.
З часом ви починаєте шкодувати всі гріхи, які ви зробили, і трохи більше, що ви не вчинили.
Совідання більшості людей нічого більше, ніж страх думки інших.
«Чи навчимо нас терпінням. Чим менше часу ми маємо, тим краще ми можемо чекати. й
«Якщо людина не має видимих дефектів, ви можете бути впевнені, що їхні найкращі якості дуже нудні. й
«Тасте розвивається поступово. Я захочився на вечерю.
«Чому ваш реальний друг, ви будете знати, коли ви отримаєте в скандал. й
«Ви повинні дивитися вашу фігуру. Ви знаєте, що допомагає мені зробити це? Я додаю фото Elizabeth Taylor до дверей холодильника.
Я навчився в Нью-Йорку, що не є кращим, ніж успіх.
«Я не буду чекати мене, щоб сказати, що я не одружився знову. й
«Любов вимагає гармонії. Як тільки він випаровується, він охолоджує і стає досить жорстким і некомфортним. й
У ролях укусів нададуть мені особливу легкість.
1 990 Р
У віці 54 він сказав: «Я думаю, що я нарешті дорослий, і в часі. й
"Я знаю, що я красива, хоча ноги мій короткий, ноги великі і мої стегна широкі. Крім того, у мене є кілька підборіддя, і в цілому я занадто повний. й
«Мої діти добре підняли своїх дітей – після того, як я була правою матір’ю. й
Найефективніший спосіб підтягнути себе разом, щоб пити стегну щось сильне, змащувати губи з помадою і приймати ваш буде в кулак.
На основі: inpearls, itmydream
Фотозвіт: Філіпп Халсман
Зареєструватися philippehalsman.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру