Правила життя королева Голлівуду

Ні Американська газета 60-х років з'явилася без новин про життя і роботу Єлизавети Тейлора. Вона мала мільйони роялтів, полум'я, оскаржуючі ролі і натовпи шанувальників. 27 лютого одна з найяскравіших, харизматичних і талановитих кінозірок ХХ століття виповнила 84 роки.

На додаток до акторської майстерності, природа присуджена Тейлору з мудрістю і почуттям гумору. Веб-сайт Він публікує найбільш життєрадісні і сміливі заяви, які відмінно відображають ставлення до життя і характеру Єлизавети - міцна, весела і пристрасна жінка, символ всієї епохи.

З часом ви починаєте шкодувати всі гріхи, які ви зробили, і трохи більше, що ви не вчинили.

Совідання більшості людей нічого більше, ніж страх думки інших.

«Чи навчимо нас терпінням. Чим менше часу ми маємо, тим краще ми можемо чекати. й

«Якщо людина не має видимих дефектів, ви можете бути впевнені, що їхні найкращі якості дуже нудні. й

«Тасте розвивається поступово. Я захочився на вечерю.

«Чому ваш реальний друг, ви будете знати, коли ви отримаєте в скандал. й

«Ви повинні дивитися вашу фігуру. Ви знаєте, що допомагає мені зробити це? Я додаю фото Elizabeth Taylor до дверей холодильника.

Я навчився в Нью-Йорку, що не є кращим, ніж успіх.

«Я не буду чекати мене, щоб сказати, що я не одружився знову. й

«Любов вимагає гармонії. Як тільки він випаровується, він охолоджує і стає досить жорстким і некомфортним. й

У ролях укусів нададуть мені особливу легкість.

1 990 Р

У віці 54 він сказав: «Я думаю, що я нарешті дорослий, і в часі. й

"Я знаю, що я красива, хоча ноги мій короткий, ноги великі і мої стегна широкі. Крім того, у мене є кілька підборіддя, і в цілому я занадто повний. й

«Мої діти добре підняли своїх дітей – після того, як я була правою матір’ю. й

Найефективніший спосіб підтягнути себе разом, щоб пити стегну щось сильне, змащувати губи з помадою і приймати ваш буде в кулак.

На основі: inpearls, itmydream

Фотозвіт: Філіпп Халсман

Зареєструватися philippehalsman.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру