Що таке MALENEKIE - TOLIKA KNEW JISNY.

р.

Є друг-нефрагу, один з мене, поки трохи - Tolik. Я зателефоную йому Pure Eye.

Він такий простий хлопчик, не навчається добре в школі, якщо не вимушений. Ви можете погуляти на свій день Його голова не багато забитих, він навчився купати перший раз - вони забули розповісти йому, що він не знав, як він був у річці - і лебідь.

Навігація Я вирішив висадити сад цієї весни. Маленькі вишні для місцевих дітей. Зібрав саджанці, лопатку в руках і виходив за межами садів, до околиці села. Він за мною. Я хочу взяти участь, але знає мій строгик, боявся запитати. Йди його.

Починаємо посадку разом. Я поховав. Він переніс найсвіжіші відро води, я його легко.

Вони робили. На наступний день він приходить, як він завжди робить, половина скаржаться і каже,

Чи ми будемо висаджувати дерева сьогодні?

до Ні, висаджуємо все.

- Ах! Не ми йдемо завтра?

- І завтра...

- Право. Тоді коли я виростаю, щоб я можу взяти лопатку, я буду садити себе.

- Чому?

Якщо у мене є будинок, потрібен сад. Ви завжди можете їсти яблука навіть якщо у вас немає грошей. І сливи теж... Добре мати сади. Я отримую. Я висаджу.

Це була весна. Я не знаю, що він думає прямо зараз, але наступна весна ми збираємось знову висаджувати дерева.

Не боятися жити на землі більше. Він знає там сад! Він зрозумів, що якщо людина має сад, він багатий. Він сам у своїй голові щебетати – що він зрозумілий, що без грошей є життя! І я знаю, що система знову збитиме його, знаю, як вони "тренуються" в школі, але ми знову поїдемо до в’язниці! І я вірю в Толян, знаю, що це маленька людина буде рости і побудувати свій будинок, і він буде садити сад і бути щасливим!

Він відразу бачив все, в порівнянні, розуміючи. Дайте дітям можливість зрозуміти це!

Автор: Анна Шкаріна