Що таке таємниця Леонардо DiCaprio і чому він був домовлений стати популярним актором

38766034

Довгий чекав перемогу Леонардо DiCaprio, який отримав Оскар за основну роль у фільмі «Сюрвейор», передувала тривала і яскрава акторська кар’єра, відзначена не тільки невдалими номінаціями, але і нагріті спори. Після того, як багато років в Голлівуді, він здається знати все. Проте актор залишається загадкою.

Більше 20 років тому Agnieszke Голландія Я зумів познайомитися з актором ближче до набору її картини "Всього застібка"На основі гри Крістофер Хамптон про французьких поетів Артур Рімбабад і Павло Верлайн. За її словами, навіть тоді було зрозуміло, що DiCaprio був народним художником, інстинктивно відчуває всі нюанси, що діють на великому екрані.

Веб-сайт Ця стаття пояснює, чому Леонардо DiCaprio так класний.

У Франції в XIX столітті Верлайн обсесував з Рімбаудом, який десять років молодший, ніж йому. драматичні відносини мали це все: емоційна залежність, літературна амбіція, надмірні визволення абсинтету і інтимності.

Припустимо, що роль Рімбабад відіграватиме надзвичайно талановитий юний американський актор River Phoenix, але цей ідол підлітків загинув на 23 з наркозабезпечення.

Як директор Agnieszka Holland згадує, вона хотіла Rimbaud грати в DiCaprio. «Леонардо завжди не боятися у виборі ролей», – каже вона. Зацікавився ходьбою незліченними шляхами і відкриттям нових речей.

Його батько Георгій, який мав великий вплив на Леонардо, був дуже любим. Він був навіть редактором книги про абсинте, який був популярним у літературних колах Парижа. Я не міг думати, що його син відмовляється від цієї ролі.

За її словами, вона пішла до книжкового магазину і знайшла футболку з картиною Рімбауда. Молодий поет виглядав точно так, як DiCaprio. Агнішка Голландія відправила футболку до агента художника, тому розпочалася творча робота.

Тема фільму сама - зв'язок між двома поетами, а також постільними сценами між Рімбаудом і Верлаїном, відіграний британським актором Девідом Саллісом, не особливо підходять для Леонардо, підйому ідолу американських підлітків.

Леонардо — 19 років. Але він не вразив мене як початківця, говорить директор Голландія.Він був одним з найбільш зрілих митців, які я працював з. Коли ми побачили його в інтервалах між зйомким: він, наприклад, може бути захватним і захоплюючим про те, що він замовлений на обід або вечерю, або з інших випадків.

«Я бачив його в кіно. й "Цей Життя" з Робертом Де Ніро або в живопису Що таке Eating Gilbert Grape У 1993 р. випущені фільми. Він, безсумнівно, дуже талановитий. Після смерті річки Фенікс Леонардо став найдивовижним молодим актором його покоління. Я не змогла зробити мій фільм, говорить Агнішка Голландія.

Ромбауд 16 років на початку фільму і мені потрібна аудиторія. Леонардо вдало вдається, але в той же час він не зрілий. Я довго не бачив свого власного фільму, але я нещодавно продемонстрував його до своїх студентів і знову шокував його виконання. Я думаю, що це одна з кращих ролей, говорить директор. Сьогодні, історії про геї, які стають більш популярними. Але в той час не було легкого для дитини з Каліфорнії, щоб грати цю роль. Допомогло Леонардо.

Від розмови до Леонардо я зрозумів, що він мав неймовірно глибоку емоційну уяву. Він стає своєрідним сполучним посиланням, середнім, за допомогою якого душа персонажа надходить до свого тіла.- Режисер говорить.

Agnieszka Holland говорить, що DiCaprio ніколи не був готовий до класичного американського підходу до акторської діяльності, метод на основі використання особистих відчуттів і досвіду художника у створенні внутрішнього світу персонажа.

“Leonardo має трюк, який таємничий для всіх, хто переглядає його з боковин, навіть режисера.” Як тільки камера починає працювати, ми не Леонардо, але зовсім інша людина - персонаж, в якому він повністю перевтілюється.

Зріла особистість Stacy Wilson Hunt пише про Hollywood для американського щотижневика New York Magazine. На її думку, нагородження Леонардо ДіКапіріо «Оскар» за кращий актор підключено не тільки з його виконанням у фільмі. "Святий"й

Це хороший фільм, але це довгий час в Голлівуді, що Лев повинен виграти велику нагороду. В останні десять років, жоден з його фільмів не був нудним або сірим. Не схожий на акторів Tom Hanks або Tom Cruise або Wil Smith. І в цілому люди люблять Лев, люблять грати особливу роль у Голлівуді, коли мова йде про те, що виграєте.

« » » » » » » » » » » » » » »Лео - таємниця, і люди люблять секрети. Він, якось, незважаючи на кількість романів з супермоделями. І в останні роки він також став активістом, який зрозуміло, що кожен раз він говорить у публіці, говорить про Stacy Wilson Hunt. І він не робить його заради червоної лінії, Лев дав мільйонам доларів на вугілля, які захищають навколишнє середовище.

За словами американського журналіста, Леонардо також захоплюється тим, що у світі кінобізнесу він зберігає себе: Минулого року я опинився на одному з заходів, організованих організаторами екрана Guild, де Леонардо присуджував свою активну роботу в гуманітарній галузі. Не було телевізорів, які, ймовірно, були дуже відкритими і розслабленими. Багато були дійсно переселені своїм словом, в якому він визнав, що його батьки, які були в аудиторії, допомогла формувати його характер.

«Для батьків були богемні люди, які давали йому можливість знайти себе. Відразу зловживає око, яка залишається дуже близькою до Леонардо, журналіст продовжується. Лео також навчився використовувати медіа, щоб скористатися перевагами, які він підтримує. Серед своїх друзів Голлівуду є актор Марк Раффало, який також відомий як активіст. Незважаючи на все це, Леонардо залишається таємничою фігурою. Він або вважає за краще тримати щось в собі або став неймовірно зрілою людиною. й

Як каже режисер Агнєшка Голландія, навіть у 1990-х роках, коли фільм «Всього тижня» підійшов під час руху, вона була впевнена, що ДіКапіо не хоче стати просто ідолом підлітків, хоча він чекав його попереду. "Ромео і Джульєтт" іТитан.й

«Леонардо хотів бути сміливим. Я знаю, що він не схожий на пологів, майже ірогову. Я думаю, що після Титану, він хотів показати всіх, що він був серйозним актором, який міг би грати в великі ролі. Але в цілому Eclipse і Titanic він неймовірно красивий. Леонардо має подарунок для створення речей легко, з гумором і праскою, хоча це не особливо відобразило в Виживання.

Як Агнєшка Голландія пояснить, що ДіКапіо ніколи не відійшов залізницю, так як часто справа з деякими колегами Голлівуду, які стали відомими і багатими занадто рано?

"Ми знімали Total Eclipse в Парижі, Брюссель і Джибуті, але де ми пішли, зрозуміло, що він стояв на ногах", - сказав Агнішка Голланд. Він завжди був вірним своїм корінням і присвячений своїй родині. Він поважає людей, які не славляться, але через їх людські якості. Він не хроб.

«Коли один покінчений особливим талантом, можна сказати, що це Звісно, всі ці роки він працював у шліфуванні свого мистецтва. Але якщо ви подивитеся на початок своєї кар’єри, навіть перед Усьогом, талант показав його з перших кроків.

фраза: рїсђрѕсѓс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚р°рѕс‚р°рѕсѓрѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсѓрѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсѓрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс