695
Чому чоловіки Мурсі кладуть пластини в нижній губі і як їх управляти їсти?
Ви бачили фотографії чорної ефіопії з величезними пластинами в їх розтягнутих губах? Для туристів, які бажають показати в телешоу та журналах. Так питання, чому вони їсти і як вони їсти?Веб-сайт публікує відповідь на це питання істориком і професійним мандрівником Інною Метелською-Шереметєва.
С ***
«Коли ми збиралися в Ефіопію вперше, ми, безумовно, прочитали інформацію про розірвання про гріхістер Мурсі в усіх видах географічних журналів. Що не приписується до них: відьми, а також підвищена агресивність, канібалізм та інші дикі звичаї з самоармом. І як аргумент, автори цих статей завжди присутні жінки племени з їхніми пластинами вставляються в нижню губу і чоловіків, органи яких пунктують рубцями - лави на честь загиблих ворогів. Я тебе розчарує.Сучасна Мурсія - досить адаптована до відносин з товарами, Вони живуть, по суті, завдяки легендам і візитам численних туристів.
Деякі старі традиції і обряди залишаються. Перш за все, неординарна тарілка дебі (діаметр з нашим десертом), яка в цей день в нижній губі вставляється деякі жінки. Він виглядає дивним і страшним. Але я спробував отримати до коренів традиції, і я думаю, що я знайшов відповідь. Цей самоарм є спробою захистити себе від рабства, що не має нічого спільного з духами або обрядами. Що це стало модою і викликною карткою Мурсі на певній стадії історичного процесу – це змія і залізність долі.
Дочка не була продана в рабство, спробувала відрізнити її якомога простіше. Вони поголені її волосся, подрібнюють її, проколів її губи (Мурсі) або вуха (Масай). У отвори були вставлені дерев'яні шпони, діаметр яких був постійно збільшений. Дівчина в кінцевому підсумку перетворилася в боджейман з підгином голови, знімається верхні і нижніми надрізами і піддоном над нею підборіддя.
Але навіть сьогодні, урсі (так, хто позбавляє туристів за гроші) управляти вставкою плити з неочищеної глини в губи, а масаїки і массаї, попелиного колечки або навіть соусом у вухо.
Р
Ви запитуєте, як вони харчуються? Звичайно, тарілкай Ліза одночасно висить сірувато-коричневий неприємний прапорець, шкіра, тому жінки з'їдають тільки тоді, коли ніхто не бачить їх, укладаючи лушпиння і інші прості продукти харчування своїми пальцями глибоко в кишечник зубного рота.
www.moya-planeta.ru/travel/kak_edyat_chleny_plemeni_mursi_18867/
10 Захоплюючи факти про стратегію виживання кота в містах людини
7 міст Росії, з яких краще залишити відразу