455
"Персональні досвід Вегасу"
р.
Я вирішив піти веган.
Перша стаття про особисте життя, відбиття, парадокси життя та інші шармії істоти.
Я хочу поділитися своїми думками про здорове харчування.
Якщо я був сказав рік тому, що я дав молоко,
Я бачу, що людина зіткнеться і дав йому задню голову.
Але момент прийшов, коли я більше не можу протистояти голосу причини і припадку.
Я спробую уточнити всі аспекти мого вибору, як це можливо.
Що таке молоко?
Молоко - продукт любові матері для дитини.
Коли дитина виростає і росте сильніше, не потрібно для молочного сходу, і дитина йде до дорослого харчування.
За цією логікою слід укласти, що будь-яке молоко є продуктом для малюків і малюків, які потребують матеріального прояву любові і догляду.
І коли людина виростає, він втратив потребу в молоці.
Ця логіка стосується всього молока, крім молочного корова.
Покажіть, чому...
Коу є єдиною істотою у світі (належна людина), яка може дати молоко від любові матері для людини.
Навіть без пологів кальфа.
У простих умовах лактація в корови є тим самим психологічним процесом, як у людини.
Таким чином, Ведас називають корову одну з матері (від 7) особи.
За словами Ведикської концепції мислення, молоко корова не тільки корисно, але і сприяє більш тонкому, духовному розвитку людини.
Чому ще б великі шавлії, брахмани, і навіть деміґи пити його?
Таким чином, він повністю усуває молоко від життя.
Чому я даю молоко?
У сучасній культурі молочна промисловість не любов корів для людей, але скоріше навпаки – ненависть людей для корів.
Ті бульбують і експерименти, які зацарюють в м'ясній і молочній промисловості слабкість серця краще не бачити.
Молоко, як м'ясо, є продуктом неульгованого насильства проти тварин.
Відповідно жахи, які створюються в свідомості тварин, передаються людям, які використовують ці продукти.
Це робить інтроспектування, духовне життя важко і в принципі створює сильні, непотрібні порушення свідомості.
Якщо в оригінальній рослинній культурі молоко було розглянуто одне з незамінних і важливих продуктів харчування,
В сучасних умовах промислове молоко деструктивне для здоров'я, як фізичних, так і психічних.
Я не розумію, що коров’яча корова дала через свою любов до людей, але я тільки зустрілася з такими корови і люди кілька разів в житті.
Так я вирішив дати молоко, щоб зробити мій очистку життя від насильства, що корови переносять на промислову вагу.
Як тільки у мене є можливість тримати корову і подбати про неї, так як бахмани робили в Ведикті часи,
Я збираюся зупинитися вегетаріанським і знову піти вегетаріанським.
В той же час я скажу до молочних і молочних продуктів – чітка «No»!
Романтика
Я вирішив піти веган.
Перша стаття про особисте життя, відбиття, парадокси життя та інші шармії істоти.
Я хочу поділитися своїми думками про здорове харчування.
Якщо я був сказав рік тому, що я дав молоко,
Я бачу, що людина зіткнеться і дав йому задню голову.
Але момент прийшов, коли я більше не можу протистояти голосу причини і припадку.
Я спробую уточнити всі аспекти мого вибору, як це можливо.
Що таке молоко?
Молоко - продукт любові матері для дитини.
Коли дитина виростає і росте сильніше, не потрібно для молочного сходу, і дитина йде до дорослого харчування.
За цією логікою слід укласти, що будь-яке молоко є продуктом для малюків і малюків, які потребують матеріального прояву любові і догляду.
І коли людина виростає, він втратив потребу в молоці.
Ця логіка стосується всього молока, крім молочного корова.
Покажіть, чому...
Коу є єдиною істотою у світі (належна людина), яка може дати молоко від любові матері для людини.
Навіть без пологів кальфа.
У простих умовах лактація в корови є тим самим психологічним процесом, як у людини.
Таким чином, Ведас називають корову одну з матері (від 7) особи.
За словами Ведикської концепції мислення, молоко корова не тільки корисно, але і сприяє більш тонкому, духовному розвитку людини.
Чому ще б великі шавлії, брахмани, і навіть деміґи пити його?
Таким чином, він повністю усуває молоко від життя.
Чому я даю молоко?
У сучасній культурі молочна промисловість не любов корів для людей, але скоріше навпаки – ненависть людей для корів.
Ті бульбують і експерименти, які зацарюють в м'ясній і молочній промисловості слабкість серця краще не бачити.
Молоко, як м'ясо, є продуктом неульгованого насильства проти тварин.
Відповідно жахи, які створюються в свідомості тварин, передаються людям, які використовують ці продукти.
Це робить інтроспектування, духовне життя важко і в принципі створює сильні, непотрібні порушення свідомості.
Якщо в оригінальній рослинній культурі молоко було розглянуто одне з незамінних і важливих продуктів харчування,
В сучасних умовах промислове молоко деструктивне для здоров'я, як фізичних, так і психічних.
Я не розумію, що коров’яча корова дала через свою любов до людей, але я тільки зустрілася з такими корови і люди кілька разів в житті.
Так я вирішив дати молоко, щоб зробити мій очистку життя від насильства, що корови переносять на промислову вагу.
Як тільки у мене є можливість тримати корову і подбати про неї, так як бахмани робили в Ведикті часи,
Я збираюся зупинитися вегетаріанським і знову піти вегетаріанським.
В той же час я скажу до молочних і молочних продуктів – чітка «No»!
Романтика