422
Кращий спосіб руйнувати будь-які відносини
Ось: «Якщо ви хочете швидко зіпсувати відносини, будьте завжди незадоволені». Тепер давайте це прямо.Веб-сайт Публікує дивовижну статтю, в якій сімейний психолог Павло Зигмантович розповідає про те, як уникнути страшної пастки постійних взаємозамінників.
Припустимо дружину варене борщ, і борщ, в цілому, смачно. Що робити, щоб знищити відносини? Вам потрібно сказати в проході, «Чому ви помістили м’ясо?» Я розповідав вам тисячі разів, що потрібно покласти більше м'яса.
Тепер приклад для жінок. Ми поїхали в магазин, і він нічого не привезли. Наприклад, візьміть бренд кави, який вам подобається, але не обсмажте (смажити, міцно замість середньої). Що ви думаєте, щоб знищити відносини? Спасибі, але чому ви не слухаєте мене? Я мав зробити щось ще!
І якщо в обох випадках додати трохи звинувачення або гранати – зв'язок буде зіпсовано гарантовано. Ну, не зв'язок, але на ніч обов'язково. І якщо ви руйнуєте багато ночей, ви закінчите руїни відносини.
Як це працює? Неприємний для всіх, хто знаходить несправність, звикання і проповід. Або, як я хотів би сказати, це не створює безпечне і поживне середовище.
У будь-який момент вони зустрінуться з вами. Яй, це капелюх.
По закінченні, готівку.
Можливо, для того, щоб подивитися більше «глибоких», варто почати глибокий аналіз цієї поведінки. Наприклад, щоб сказати, що корінь всіх захворів є складним дитинства, що викликає людину скаржитися на весь час.
Але дайте мені простий вигляд.Етернальний невдоволення і грмінь є шкідливою звичкою, як підібрати ніс або перекусити нігті.
Джерело цієї звички – дихотомія думки. Це називається чорно-білим мисленням. Суть явища проста: якщо щось не біле, це чорний. Не існує зазорів в принципі. Якщо людина зняла сміття не вчора, як пообіцяла, але цього ранку - це обов'язково погано. Після всього, якщо не вчора, то не зовсім. Типова дихотомізація мислення.
Моя дружина припаркувала другий раз. Але другий, не перший. Це погано. Якщо це не білий, це чорний.
Чи лікується він? Сама схильність до дихотомізації швидше за все Це біологічна риса. У певному контексті корисно. Якщо цей фрукт не повністю стиглий, його краще не їсти - ви будете отруюватися. Але є кілька таких контекстів, і дихотомізація часто болить, а не допомагає.
Його можливого біологічного походження не означає, що це незворотно. Людина відрізняється від тварини в тому, що біологічний в нас не настільки сильний, і повністю заперечує розум. Наприклад, craving для життя повністю підпорядковується ідеалам. А потім, наприклад, Талалікін (1941) йде на загартованому каркасі в нічному небі Москви, а Карват (1996), Марфіцький і Журавльевич (2009) виводять з будинків з людьми.
Українські підручники / Всесвітня історія / Всесвітня історія Також можна згадати, наприклад, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС.
Так є, Можливості для людини для транскенду біологічних тенденцій.
Що потрібно подолати схильність до дихотомізації? В основному, це невелике, щоб запам'ятати весь час, які ситуації рідко чорні і білі, що завжди є деяким постійним. І ідеальне рішення з розчином знезаду - це тільки його стовпи і нічого іншого. У стовпах ще кілька проміжних точок.
Я не думаю, що це було ідеально. Навіть якщо м'ясо недостатньо, кава не така ж смажена - але м'ясо ще там, і можна пити каву. Так не існує причин занадто багато негативності.
Імперфектний розчин ще є розчином. І це, звичайно, краще, ніж рішення про відторгнення.
Якщо ви думаєте про це частіше, погані звички бути все і завжди незадоволені будуть ослаблені. Чим більше ви навчаєте, тим швидше він ослабляє.
А з вами - це чудовий бонус! - це все більше і приємніше жити.
Я рекомендую ще раз читати замітку, писати основні дані ізастосувати, застосувати, застосувати. Позбутися від шкідливої звички невдовзі.
через zygmantovich.com/? п=6680