529
ЯК ФРУКТ ♪
Через помилку акушерів, я провів свою дитину в лікарнях, приймаючи багато таблеток і ін'єкцій. В домашніх умовах вона часто страждала від застуди і знову багато таблеток і ін'єкцій.
В результаті, за віком 30 років, у мене були такі захворювання: цукровий діабет 2 з нападами на задушення і втрати свідомості (Я відмовляв ніяких ліків і був збережений тільки цукром), а також стрімко погіршення зору. Цистико-фібропатія з ускладненнями були чітко відчували ущільнювачі з обох сторін (терапевт з консультації дивився на мій наступний УЗД і відразу почав писати напрямок до мамолога і її обличчя змінився, але я залишилася без прийому будь-яких паперів, я втомився від них все) були дикі рутінг-розрізані болі і давали пахви, де деякі ущільнювачі теж подрібнилися і трохи далі, гірше було на 4-6 ранку 10 років гастриту, який був виявлений в 20 років з проблемами шлунково-кишкового тракту.
Ввічливо занурення шиї відчуття - виявилося, щоб бути збільшеною щитовидною залозою і було замовлено пити «іодомарини» все моє життя і спостерігатися. Для більш ніж 10 років плями, які не пройшли (перші вони з'явилися, після чого вони пройшли від 15 років або раніше, а потім вони перестали проходити) на руках і ногах виявився псоріазом, після безкінечно оброблених ін'єкційами Б1, алое і багато іншого. Деякі два майже чорні ущільнювачі на лівій нозі з горою, я не знаю, що це, це не боляче, але він виглядав неоднорідним і підвищеним. І нога на лівій нозі на верхній частині зовнішньої сторони стала коричневою і все було потемнено, вона не зашкодувала, але щось відчувала. Головні болі стали так часті, що рідкісний день був без болю, не можна спати, від будь-якого звуку пішов божевільний, нічого не може бути мені в цьому стані. Безсоння, що переплітається, часто тільки 4-5 впав. Алергія і невичерпний нежить. Безкінцевий зубний недолік і втрата 8 зубів у 20 років
В даний час все забуте. Всі ці наслідки багато років прийому ліків і поганого харчування. Я отримав всі побічні ефекти, які вони отримали. І допомога = 0.
Чому я відмовився лікуватися лікарями? Тому що я зрозумів, що це було без використання. Навіть якщо є тимчасові поліпшення, то воно буде гірше. Я пам'ятав, що я знав, що багато лікарів через мої нескінченні лікарні, і я бачив, що вони хворіють і померли, як і їх хворі. Лікар-педіолог з 30-річним досвідом роботи, який вже працював головним лікарем однієї з дитячих клінік Москви. І що дівчина хвора. І я вирішив, так як лікарі не можуть вилікувати себе і своїх дітей, вони не можуть допомогти мені. Все, що я лікувався з дитинства, приносив тільки шкоду і нові захворювання, лікарі не допомогли мені.
Хоча я не з'ївся м'яса протягом 2 років і стан став трохи простіше, до нового 2010 року я був майже ніколи не на відкритому повітрі, важко перемістити і втратити почуття істоти в космосі. Всі хвороби були в повному гойдалці, і я вже був круглим хвостом болю і безпорадності. Відчуття моєї відсутності в цьому житті. Я почав думати про те, що робити, я читаю багато в Інтернеті (по-перше різні нещільно про зелено-тарну терапію).
Я читаю десь, що якщо є нерозчинне питання, ви повинні спокійно попросити себе кілька разів. Відповідь прийде на кілька днів або тижнів. Я попросив себе, як врятувати себе.
Відповідність прийшла швидко, за кілька днів. Вдово, коли я пішов на кухню, я хотів би бачити піднос яблук, бананів, апельсинів та інших фруктів на столі. Я завжди можу вибрати щось. Зайдіть його. І я почав харчуватися більше і більше з них, і вже заміняючи варену їжу, для неї немає приміщення. Я втратив свій смак для вареної їжі, тому на власній, я взяв його і зникнув, я хотів соковитий. Я смачний соковитий фрукт. Через кілька тижнів печінка хвора вперше в житті, потім нирки. Я боявся, що я був отруйований хімітрарилами і пішов онлайн, щоб шукати органічні продукти. Про компанію Raisins. Виявилося, що є люди, які їсти тільки фрукти і овочі. І що боляче печінки і нирок, буває у вигляді очищення.
Вона перемикається в їжу сирої рослинної їжі. Але не моно, але 1 раз в день огірковий салат + помідори + зелень + цибуля + вершкове масло + сіль. Хоча, звичайно, через затишку варити, часто їсти як це. На початку сирої їжі я розірвав на 5 днів на воді, потім на соки.
По-справжньому. Головні болі з'явилися ще 7-8 разів, але не стільки і не за весь день, але за 1-2 години. Тумори в грудях тривав 3,5 місяці і не пройшли, не вдалося навіть зменшити, а потім раптом я виглядав, і вони не є. Я не помітив псоріазові плями, коли я пройшов, бо я не розумію про них більш серйозні проблеми. Напади діабету на цю дієту не повторилися. Бачення повертається в норму протягом шести місяців. Все пройшло, крім загального холоду, майже 4 років не існує проявів попередніх захворювань.
«Бреакс» на варених кормах, хоча рідко. Після кожного snot, болю в спині, болю в зубі, очистіть очі, безсоння, хворобливе здоров'я і відходить через 3-4 дні їжі фруктів, знову насолоджуючись високим благополуччя.
Користь вживання сирих фруктів і овочів нескінченні, просто все і всюди. Зібрав мене 26кг. Складається з інших і тільки.
Запуск на біговій доріжці, без болю. Я роблю гімнастики для суглобів з паличками, так як я працюю на комп'ютері з ранку до ночі. Я заспів звуконепроникний і зазвичай прокинувся перед тривожним годинником себе, отримати достатньо сну в 5-6 годин. Я очищаю зуби м'якою щіткою з водою, моє волосся соди або гірчицею. Мило, шампуні та інші речі не використовують на всіх - так як я перейшов на сиру їжу, відразу їх запах став знежиренням до мене.
Я пишу багато води, 2-3 літри, на першому я змусив себе, а потім звикли до неї. І мінімум 1 л соку щодня, свіжо вичавлений апельсин + банан. Ми беремо воду з колонки поза містом. З торпа, вода пахне, як каналізацій і відбілювання, що я не помітив раніше. І на сирій їжі всі почуття заточували.
Втрата води з «кризису» я думаю, що кричить через те, що відкладення опадів відкриваються і блукають через кров через тіло. І вони повинні лікуватися водою, і так що все виходить, і не б'є і ганку. Я читаю, що з одного з сирих їдалень. Нема, але я не мав кризи. За ці 4 роки я тільки хворий один раз на самому початку, весь вечір я був ковбасним, добре, я думаю, що грипу так само звичайно, завтра я піду до лікарні протягом 2 тижнів для відпочинку. Але вранці я прокинувся в ідеальному порядку, і мій стаціонар був вкритий, він був одночасно веселим і сумним, тому що він став зрозумілим, що зараз я повинен працювати для всіх моїх хворих колег на роботі.
Ми купуємо їжу з ящиками на оптовій основі. Огірки, помідори, банани, апельсини, маргіни, зелень, цибуля, виноград, яблука, періммон, сосни, кокоси, ківі, авокадо та ін. Самі горіхи знизилися, стали некомфортними після них, хоча на початку вони пішли дуже добре. Немає насіння, немає лінь, я думаю, що це птах їжі. Коли я намальований до рулеток або іншого варення, я зроблю пасту від молодих кабачків (помаранчевий терт для моркви в корейці) з соусом песто (басіль, авокадо, часник, лимонний сік) і прогріти в водяній бані.
Це моя особиста історія. Дякую за читання. Бажаю всім гарним здоров'ям, щастям і любов'ю!
Автор бажає залишатися анонімним.