Є підозра, що рудоволосі не є дійсно людиною. І втекти з казки землі.

Я недавно почав ходити з червоною.

Ви знаєте, є червоний і червоний. Я підозрюююю, що це не так.й Вони втекли казкову землю.

Я поділю мої спостереження.

вона має дуже довге волосся, яке вона іноді ріже, за її словами, "Коли вони плутають в ногах." Буває, згідно з нею, раз на півроку. Її волосся не розщеплюється.

Гумка для волосся - це матеріал, що використовується. До речі, спеціальні гумки для дредлок (s?) такі ж, як спеціальні гумки для маленьких собак, і в десять разів дешевше в магазині домашніх тварин.

З першої дати вона приніс коробку ручної цукерки.й Майже чотири десятки. Три з яких набивають летальну дозу перцю. Поживаємо разом, всі з перцем отримали мене.

Одного разу вона вирішила дати мені акупресію і практично припинила серце.

Вона може викликати мене в середині дня і розповісти мені, як, під час процедури лікар (як вона торкнулася, називає його «навчання майстра») неналежно керований на деяких засобах кишечника і вся операційна кімната була затоплена кров'ю. І замочував кров у роді лікаря і нове шкіряне взуття. Він пішов додому з цим взуттям. Натягуйте на bachilla шкарпетки. Тексти пісень, а це означає: І це робить мене сміятися так багато. . й

І червоний - смарт: червоний був в другому спеціальному роу і гумові тапочки. Ось чому вона не на сьогоднішній день з кров'ю.

вона може очищати.

І тепер я можу знайти довге червоні волосся в домашніх умовах. Іноді - акуратно пов'язаний навколо кнопки або петлі на одязі.

23 лютого приготував мене деякі продукти харчування. Вона приніс її спеції, які, згідно з нею, в магазині не можна купити. Вона наказує їм десь, через спеціальні люди, і коли вона була приготування супу, я чув тихий віскпер кілька разів. В кінці я попросив, що спеції вона виглядала на гарячих очах, а картина знизилася від стіни.

Я не експерта тут, звичайно, але роль любовного гончарства прекрасно справляється з холодною людиною. А суп смачний.

І вчора на обличчі з'явилися тричі, як і багато дробів. Я можу сказати авторитетно: весна прибув.

І так, поцілунки рудоволосі є удачливий.

Автор: Познаюшій
Попередній перегляд: Сергій Нерода

по 500px.com/photo/68000557/oksana-by-sergiy-neroda