461
Чому ми навчаємо дівчат, які груші солодкі
Я був одним з перших жінок для роботи в Сан-Франциско Fire Department. За більш ніж 10 років я працював в районі, де будиночки постійно запалилися як сірники, і мені довелося зробити штучне дихання для дітей, витягти людей занадто важко для мене, і красти через смоки коридор.
Я думав, що люди запрошують мене, "Як така маленька і худа дівчина справляється з такою важкою роботою?" і замість того, що я чув: "Не страшно?"
Він був дивним і боляче, щоб сумніватися мій мужність. Я ніколи не чув своїх колег. Акуратно, страх тільки стосується жінок.
У одному навчанні батьки попросили розповісти своїм дітям про вогонь. Мами і татами попередили своїх дочок про небезпеку пожежі, і хлопці навчилися впоратися з вогнем.
Я попросив мій друг, який попередив свою дочку більше, ніж її сина. «Чи так склуми. . ?
Я був розумною дитиною. Я був сором'язливим і страшним багато речей: великі діти, щось під моє ліжко, школа. Але я любив Harriet Spy і дізнався про Lancelot і лицарів круглого столу. Ніна цих персонажів говорить про страх, але відваги.
Як дитина, я використовував, щоб їздити на велосипеді на крутій дорозі, і один день я втратив свій баланс і збитий в дерево. У мене були абразії і синці, але батьки дізналися, що це було частиною мого дитинства. Я отримав впевненість.
Не один говорить, що травми хороші або які дівчата повинні бути безперешкодними. Але всі ми повинні ризикувати. Важко, автор 50 Небезпечних речей, які ви повинні зробити дитину, вважає, що діти повинні грати небезпечні ігри (під батьківським наглядом, звичайно). Це навчить їх відповідальності, вирішення проблем і впевненості в собі. Це означає, що попередження дівчат проти такого досвіду, ми не готуємо їх досить для життя.
Коли вона запекла вперше, вона дізнається, щоб уникнути вогню і дізнатися, щоб уникнути щось поза зоною комфорту. І так ситуації, які звикли бути страшно, насправді, не може бути на всіх страшних.
Ми повинні протистояти страху і набути якості, які ми краще на чоловіків: відвага і наполегливість. Хочу похвалитися і заохочувати дівчат, щоб навчити навички, які можуть здаватися важко і навіть небезпечно. І це не приємно, коли 10-річна дівчинка працює навколо кричущих «Я страшний».
Коли я працював пожежником, я часто боївся. Звісно, як і всі чоловіки. Але не було причин, щоб дати все. Я поховав мій страх за увагу, впевненість і мужність.й Тоді я змогла стояти на голові моєї команди і в'їти в горильну будівлю.
Кредит Кароліна Павло
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Bethany Struble
по thebloggersdaughter.blogspot.ru 2013/01/ask-us.html