Ralph Go - срібний медальист світового чемпіонату в Jiu-Jitsu

Ральф Go є міжнародним філіппінським винищувачем, який займає перші та другі місця в престижних змаганнях (World Championship, Бразильський чемпіонат, Європейські та азіатські чемпіонати) в Jiu Jitsu. Його успіх ґрунтується на 100% харчуванні рослин і щоденних тренувань.

Ральф, що надихнула вам зробити Jiu-Jitsu?

Я почав Jiu-Jitsu в коледжі. Я зацікавився цим типом бойових мистецтв, тому що тут слабкий може перемогти сильний. Але що втілювали мене найбільшою можливістю використовувати свою уяву, вона була схожа на гру шахи з нескінченними поєднаннями. Я почав навчання кілька разів на тиждень і я був дуже пристрасний про це, тому що я хотів бути кращим. Це в кінцевому підсумку призвело мене до конкуренції на півдні Азії, Японії, Європи, Бразилії та Америки. І я можу навчатися з кращими бійцями світу.

Три найважливіші речі, які ви б хотіли б підкреслити успіх у вашому виді бойових мистецтв?

Я думаю, що дуже важливо бути залученим до того, що ви робите 100%, щоб навчати жорсткий і бути відкритим для нових речей.

Що надихнула вас йти веган? Як це впливає на вашу продуктивність?

Перший раз я чую про це, коли я дивився матч UFC на телевізорі, де бійець назвав John Fitch почав говорити про те, як цей вид їжі допомагає йому підготуватися до змагань. Рекомендовані читання книг, такі як Худенька Bastard та Китай Дослідження. Після читання цих книг я був розчарований тим, як м'ясна промисловість знищує наше здоров'я, наша планета, яка сприяє бідності та мучуванню мільярдів тварин щодня.

Все, що я міг подумати про здоров'я моїх близьких і інших, які страждають від захворювань, які ніколи не з'явилися через міф, що ми повинні їсти тварин.

Нездатність всіх це викликало емоційний стрес: діти втрачають своїх батьків, люди хворіють і суспільство здається нормально, що вони «просто старіють». й

«Основи, я дізнався, що ми можемо контролювати наше життя, що ми маємо право вибрати для життя, що ми можемо зробити себе кулястійними від усіх цих захворювань.

? Так я вирішив, якщо я можу допомогти одній людині зрозуміти, що вони мали вибір жити без захворювання, з повною енергією, то я б зробити цю прихильність. « » » » » » » » » » » » » »

р.

Я також дізнався про вплив м'ясної дієти на нашу планету. Будь-яке зерно ми годуємо тваринам (який ми їсти тільки для задоволення наших смаків) можна використовувати для годування голодних дітей. Для того, щоб виготовити тварину, необхідного для того, щоб мати потребу в м’ясних господарствах. Ми обов'язково маємо достатню кількість їжі у світі, щоб годувати всіх, але люди все ще голодують. Щось серйозно неправильно з цією картиною світу. У нас є одна планета для годування всіх, але не достатньо годувати всіх. Ця галузь і спосіб життя не стали і я ніколи не буду підтримувати її.

Спочатку я ще їсти рибу і приймати сирий білок, коли я спробував стати вегетаріанською. Багато моїх тренерів і партнерів сказали, що це буде небезпечно для видалення риби і білка з вашого раціону і стати повністю веганом. Я надихнув людей, таких як Brendan Brazier і його книга, Thrive, що добре пояснюється тим, як зробити повноцінну дієту на основі рослин для підвищення спортивної продуктивності. Я б сказав, що це дієта не зробить вас міцним або швидким спортсменом. Але це зробить ваше відновлення набагато швидше, тому ви зможете навчати набагато більше інших. Ви ніколи не будете турбуватися про хворобу. Я хворий на місяць. Мені потрібно близько 20-25 таблеток (вітамінів) на добу для підтримки здоров’я. Але коли я зрозумів, що хворіли люди, я дав всі дорогі вітаміни і не хворіла. Я ніколи не пропустив інший день школи, бо я просто не хворий.

Я розумію, що ви також відчуваєте вегетаріанську сиру їжу. Чи є це поліпшення продуктивності більше, ніж стандартна вегетаріанська дієта?

Так, у мене є сира їжа, коли я можу. Щодня пити хоча б один зелений коктейль і їсти один салат. Я, безумовно, погоджуюсь, що сира їжа надзвичайно вигідна для спортивної роботи. Однією з причин є те, що ми не повинні витрачати нашу енергію на травлення їжі. Ця енергія може бути використана для ремонту наших м'язів. Таким чином, м'язи швидше відновлюють.

Ralph Go - срібний медальист світового чемпіонату в Jiu-Jitsu
Переклад Дениса Шахмаєва