395
Сирі продукти харчування
1,1 км Я мама і бабуся тричі. Я був веганом протягом року, і я намагаюся піти сиру. Так багато виразок пішли, що майже неможливо перерахувати, 20 кг мінуса, я літаю, немає гіпертонії, серце не боляче, проблеми шлунка пішли, грибок ніг і т.д. Навпаки я в сім'ї, які цитують дітей для вегетаріанства, веганізму, поступово починають слухати мій погляд, адже приклад має велике значення. Без таблеток на більш ніж рік, і діти просто палі таблетки в домашніх умовах, кашель, нежить і все інше. І був кашель, з яким я постраждав більше року, я ніколи не був холодом під час зими. Я так радий, що я скажу! Що я хочу всіх. Я, Я 58.
Вера Джогін
2,2 км Я не фанат сирої їжі, але позбавляюся від захворювання, не хочу повернутися до неї. Ось моя мама, яка 62 років, після мого прикладу, проте, вранці їсть фрукти, на обід вареної їжі, і для вечері овочі - знижений цукровий діабет від 14 до 5,8 одиниць, протягом 6 місяців, і тепер живе без таблеток. Хоча цукровий діабет також вважається невиліковним. Чи не правда? До цього я з'ївся м'ясом і м'ясом, і якщо хтось сказав мені, що я збираюся бути сирим eater, я сміюся на обличчі. Я не вірю, коли я починав, але приблизно через місяць, коли перші три порції вийшли. Яка медицина в місяць лікує артеріальну гіпертензію і хронічний синусит в 15-20 днів?
Рустам Ісматов
3. Валентина (праворуч), 44 роки, сира їжаста з 2005 року, останні три роки без поломок, з малюнком - з дочкою)