519
Сира їжа – це спосіб життя!
Мій син - сирний трійник. Це вже рік, без подряпин. У Псоріазі, тромбоцити були на нуль. Я був в дуже поганій ситуації. Я був в лікарні, нічого. Потім я знайшов сайт і перейшов на сиру їжу. Хтось думав, що він був у секті. Я підтримую його. На 34 він виглядає 25 років. Я теж перейде поступово. У мене був інфаркт протягом 60 років, у мене була підставка, тиск, біль у нозі. Я відразу подарував м'ясні продукти, молоко і молоко, супи, солодощі. Але іноді їсти рибу і багато овочів і фруктів. Горіхи іноді, сухі плоди. Я пишу таблетки іноді. Тиск 110-115 на 70-75, втрачено 12 кг. Я можу безпечно дістатися до підлоги з долонями, мій спина не може зашкодити перед тим, що коліна перестали хворіти. Я ще очищав і отруює паразити. Кожен має депозити в кишечнику і паразитів.
Ви просто не повинні думати, що це дієта! Це спосіб життя! Ви повинні вірити в це, читати багато про це, дивитися фільми про забій тварин, як вони страждають.
Я не вважаю себе 100% сирою їжею. Я при переході, але 80 відсотків мого раціону є сирою. Я відчуваю себе чудово. Моє син вже в но-деальної ситуації. Псоріаз, печінка, можна сказати, припинити. Брошки були на нуль. Він не мав іншого вибору, але для переходу на сиру їжу без зцілення. Він не був зайвою вагою, тому він все ще втратив багато ваги, але він почав відчувати себе краще. З'явилися кризи, жовчні викиди. Потім він почав чистити (легень - масло кастора), лужник, масло (замок, лляне вранці), інші масла також споживають. Звичайно отруюється паразитами. замість 2 капсул, я відверта 4-5 в часі. П'яти три, EVALAR, а потім додатково PIJMA. Але найголовніше духовне, на мій погляд, є найважливішим. Він робить йога і заливає холодну воду. Про духовний розвиток. Силові вправи. На початку, коли він почав - зважився 57 кг. з висотою 178, тепер 65 кг. Він сказав мені все на телефоні протягом 1,5 місяців. Тільки тоді я почав перетинати. Він був дуже важко для нього, кожен думав, що він був в секті, кожен занурився його, що він був шкідливим. Але він жив через нього і я щасливий для нього. Я радий, що він живий і добре. Звісно, я довгий шлях від нього. Мапа Я написав в плутаний спосіб, можливо, я забув щось. Ви йдете. Добрий день. й Надія