Хочу поділитися історією сирої їжі.

1,1 км Хто я?
2. Мотивація для переходу на сиру їжу.
3. У Перші кроки до сирої їжі, боротьба з постійним голодом за перші 1-3 місяці.
4. У На шляху до сировини, живлення звички, розбиття стереотипу харчування для себе.
5. Умань Подолання себе і протистояння людей навколо вас.
6. Жнівень Перервувати звичну дієту, періодичні поломки в сирій їжі, протягом 1-го року.
7. Про нас Перші страви сирої їжі, дієти.
8. У Неконтрольована втрата ваги, зміна зовнішнього вигляду для погіршення, погіршення здоров'я.
9. Навігація Безперервна сира їжа.
10. Перші ознаки вдосконалення з сировини в 2-му році.
11. Окреме харчування, без змішування їжі, дієти.
12. Привіт від живого харчування, омолодження, просування здоров'я з 2-го року CE.
13.00 р. Введення свіжовичавлених соків на 3-й рік CE.
14. Рідка потужність. Радість життя.

Вересень 2014, я 50 років, на сиру їжу 2, 7 місяців., перейшов на Раду Європи у віці 48, різко без будь-яких переходів.

І ось мій сирий продукт.
Я 48 років і не можу подивитися на себе в дзеркалі. У серці я відчуваю себе молодим, цвітаючим і приємним зовнішнім виглядом жінки з пожовтими очима, які я пам'ятаю після 35 років. І подивіться на Стару жінку на зламаному трюбі з казки О.С. Пушкіна.

Я почав ловити себе мисленням, що я більше не входжу до покупок для одягу, а не тому, що я не хочу нового одягу, але тому що в гардеробній кімнаті з яскравими світильниками і великими дзеркалами ви бачите голу правду. В результаті валіанту 48 років радянського і перестробного життя і омнівосу.

Дзеркала нічого не приховує, але підкреслюють кожну складку, не тільки на шлунку, свого роду гусениці в прем'єрі років, посипають в обличчя і відтінковим виглядом. Дуже добре виглядає.
Хочу захопити щось і водночас вичавити в менший розмір, щоб заспокоїти душу.
З кожним візитом до цих магазинів я не хочу, щоб піти там більше.

Повне розчарування в собі, навіть поїздки в салони краси перестали порадувати, через швидко плавати результати. Краса за хвилину і нічого. Для переслідування довгої минулої молоді всі засоби були хорошими (безкінцеві дієти, сауни, салони, дорогі креми, бадьорості, вітаміни, періодичне очищення, голодування), але все флотує і безплодових.
Що залишилося на 48-річну жінку? Так ви можете перетягувати на вашу нездатність життя?

Я не бабуся або пенсіонер. Що таке? Чи не жити? Чи є вічне питання?
Моя дочка запитала мене, вона вже перейшла на сиру їжу протягом місяця, і я спробувала її віддати їй, щоб з'їсти щось поживне і смачне (Я пишу). Але ненав'язливо показали лише переваги такого харчування. Знаючи всі мої комплекси і страждання, вона знайшла мене ключ до сирої їжі – омолодження і загоєння.
Я подарував мені книгу Вадима Зеланда «Жива кухня», яку я читаю в кисті, рекомендую всім сумнівам, дуже зволожує.

І так, 20 лютого 2012 р. перейшов на сиру їжу, яку я не шкодую, негайно переключився і безперечно.
1-2 роки до Ради Європи я вже свідомо покинути ковбаси, м'ясні страви, багато борошняних страв і т.д., визнали тільки курку і рибу в вареній формі, в основному популярні вегетаріанські страви і каша, відмовляючи всі види вуглецевих напоїв (важко, я тільки звідти волі), замість води і соків.

Спочатку сира їжа була дуже страшною, голодною, холодною і незвичайною. Почуття голоду протягом перших 3 місяців стало постійним. У перші 2 тижні поламали 2 рази на варену курку (коли варити курку для кота). Для 1-го року CE дозволив себе червоною низькосольовою рибою, близько 1 раз на тиждень. Я пропустив звичний смак їжі. Періодично 1 раз на місяць зламався на сир і хліб без дріжджів, борщ вегетаріанський.

Іноді на свята зламали на сендвічах з рибою і сиром, вінегети, грецький салат.
Аромат смажених страв і кави просто половив мене божевільним, я спробував піти по всіх кафе і відділеннях в супермаркетах з швидким харчуванням, з довгою в очах я проходив відділеннями з традиційними смачними речами (кексами, тортами, йогуртом і т.д.).

Щоб поглибити почуття голоду, я дам багато фруктів, горіхів, овочів (банани, виноград, яблука, ківі і т.д.) перед насиченням. Вона була збережена гермінованими бобовими (машина, ленти, курча, гречка). Спочатку мені не сподобалося свого смаку, і я спробував зробити їх різноманітними каша в блендері, змішаними наприклад: пророщений пюре, помідор і часник, виявився дуже смачним і здоровим кашелем (Я взяв з собою на роботу, на обід).

Для 1-го року я вітаю суміш проростків і помідорів часником. Виготовлені різні мікси, смузі (банан-апп, банан-страуниця і т.д.), приготовані різні сирі коржі з замочених і подрібнених сухих мигдаль, горіхи з додаванням різних фруктів, сушених абрикосів, родзинок з медом. А також салати з сирих свіжих грибів з додаванням зелені і часнику з оливковою олією, сирої їжі аджика (томати + перець солодкий + перець солодкий + перець гострий + часник і лимонний сік з оливковою олією), горіх і часникова маса (дуже серце), виготовлені різні сирі солодощі у вигляді кульок (замочені подрібнені горіхи + мед + вугор + кетроб, збиті в кунжут або кокосові шайби), пиле молоко, після чого замочується водою, і фарш.

Спочатку я можу сказати, оселилися в здорових продуктах харчування "Вега", купили все (живі крупи, льон борошно, кароб порошок, сир, сир, різні цукерки з сухофруктів і фруктів, горіхів, меду, морського каля). Я відчув, як я був хронічно голодним.

Про півроку після того, як дієта поступово стала вибірковою. Вранці плоди і проростені бобові бобові в чистому вигляді з додаванням оливкової олії і спецій, горіхів, лляних круп, в вечірні овочі - звичайні овочеві салати, альпахо з додаванням зелені і селери. Вона дала цукор, перейшов на мед.

Дуже важко їсти без хліба і хлібобулочних виробів, молока, сметани, сиру, спочатку я заміщав без дріжджових жилетів, потім хліб, в перші 3 місяці, і без них досить комфортно.

Моя порада новачкам, послухайте своє тіло, розповість вам, що хоче.
Моя вага скидається, від розміру 48 до 42. Особа і шия засихають, випускають багато нових зморшок. Я був шокований на себе, вперед я виглядав як голодування і хворий бабуся з бджільництва Ленінград. Замість енергії я відчував більше втоми. Моя хвороба погіршилася, сльози, шлунок, хребта, нирки, у роті, біль у горлі, застуди, герпес та ін.
Для підтримки себе фізично, я почав робити йогу, підписаний для фітнес-клубу. Перед CE займався бодіфлексом, щодня заливається холодною водою.
У мене, що я був так керований. Симпатії намагалися годувати мене, особливо близького друга.

Інколи Я відчув, що сира їжа не була для мене. Кілька разів я хотів повернутися до звичної дієти і «забудити краще». Замість омолодження я зробив мій стан гірше.
Але потужна мотивація-реювенація провела мене назад і назавжди.

Наприкінці листопада 2012 року я пройшов чергову медичну експертизу і внутрішньо боявся, що всі мої захворювання були виявлені, і я не підірвав звичайну фізичну експертизу. Зрозуміло, мої аналізи крові були кращими в моєму житті. І був найбільшим плюсом в історії своєї сировини.

Поступово, мій тіло був очищений від сміття, токсинів і токсинів, почав бути насиченим швидше, з меншою і меншою їжею. Знизився по 2 рази. Ільнесс погіршив всі пропущені, втома відійшов, почав відчувати стрибок енергії. Якщо я використовую, щоб приїхати з роботи і впав ноги, забуваючи вві сні, і вранці без сну, не відпочивав, приступив і пішов до роботи.
Тепер я припинив заперечення часу, після роботи я можу зробити багато господині без втоми. Робота приносить мені одне задоволення, немає більше, що хронічна втома в боротьбі жити в дивані.

З 2-го року я поступово прийшов до монотрофного харчування, намагався не перемішувати плоди, проростити кашу з бобових, овочевих, відмовлених солі і спецій, крім гіркого чилі перцю. Я подарував грибам. У святкові дні не було розбиття, крім навмисних (греківський овочевий салат з сиром та оливками) Дуже швидко усувається тіло і всі неживі продукти. Коли оброблена їжа отримує, ви відчуваєте її, виникає тяжкість в шлунку і дискомфорті, відчуття пластилінової маси. Після того, як ви хочете перезавантажити, очистити.

Хочу відзначити, що якщо сирний eater змушений їсти теплообробну їжу (на дорозі, на діловій подорожі і т.д.), то принти такої їжі відкладені в наступний день, ви прокинете з набряком і пухнастим обличчям, яке можна порівняти з отруєнням тіла. Краще влаштувати голодний день, розвантаження і переваги для тіла відмінно.
Тільки з третього року я відчував зовнішній омолодження тіла. Маса почала нормалізувати, тіло підтягнув, не було сліду живота і гусениці, овальні обличчя і шиї затягуються, свіжості повернулися до шкіри, зникають дрібні зморшки, очі запалюють. Покращено настрій. Завжди веселий і свіжий. Ви витрачаєте менше часу на сонці. Насолоджуйтеся смаками. Шопінг почав бути веселим. Я почав приймати себе зовнішньо і внутрішньо.
Тепер я на моєму шляху до рідкого соку.
Три рази на день пити свіжі соки з яблук, моркви, буряка.
Приємно почувати себе, як я змінив драматично. Це лише початок нової фази ребірту. І я все попереду мене...
Я не хочу їсти сиру їжу, кожен має свій шлях.
Бажаю всім щастям і процвітанням!!!