Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

Для дорослих собак потрібна любов і догляд не менше цуценят. На жаль, з віком квадроцикли стають не настільки привабливими в очах інших, крім того, деякі з них залишаються без своїх власників.

Професійний халат Марк Imkhov вирішив самостійно допомогти з недоліками вагрантів: він приходить до притулку собак і повністю вільні стрижки своїх мешканців, щоб тварин придбав акуратний вигляд і було легше для них знайти майстра.

Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

Старші собаки менш схильні до пошуку нового будинку. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

Таким чином, на пораді своєї сім'ї Марк вирішив допомогти тваринам відновити свій відтінок. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників Р

Відмінність вражає - і всі завдяки акуратній стрижці. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

«Я знаю, що я насолоджуюсь тваринами, тому вона раджу мені спробувати допомогу притулкам». 489753

Марк і його fiancée згадував, як брудні і поголені власної собаки був, коли вони пішли. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

Перший собака від притулку до якого я дав стрижку не відрізнявся зразковою поведінкою. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

«Ви знаєте, що ви не будете добре, якщо ви подивилися, що собака». Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

Я поставив його в порядку і він став найбільш слухняним собакою. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

«Я дивлю собаки, що змінюються для кращого і це чудовий настрій.» Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

І я знаю, що вони обов'язково повертають любов до майбутніх майстрів. Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

www.boredpanda.com/barber-gives-free-haircuts-shelter-dogs-mark-imhof/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook