Людина відрізає собаки безкоштовно, так що вони можуть нарешті знайти своїх власників

Для дорослих собак потрібна любов і догляд не менше цуценят. На жаль, з віком квадроцикли стають не настільки привабливими в очах інших, крім того, деякі з них залишаються без своїх власників.

Професійний халат Марк Imkhov вирішив самостійно допомогти з недоліками вагрантів: він приходить до притулку собак і повністю вільні стрижки своїх мешканців, щоб тварин придбав акуратний вигляд і було легше для них знайти майстра.

Старші собаки менш схильні до пошуку нового будинку.

Таким чином, на пораді своєї сім'ї Марк вирішив допомогти тваринам відновити свій відтінок. Р

Відмінність вражає - і всі завдяки акуратній стрижці.

«Я знаю, що я насолоджуюсь тваринами, тому вона раджу мені спробувати допомогу притулкам». 489753

Марк і його fiancée згадував, як брудні і поголені власної собаки був, коли вони пішли.

Перший собака від притулку до якого я дав стрижку не відрізнявся зразковою поведінкою.

«Ви знаєте, що ви не будете добре, якщо ви подивилися, що собака».

Я поставив його в порядку і він став найбільш слухняним собакою.

«Я дивлю собаки, що змінюються для кращого і це чудовий настрій.»

І я знаю, що вони обов'язково повертають любов до майбутніх майстрів.

www.boredpanda.com/barber-gives-free-haircuts-shelter-dogs-mark-imhof/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook