451
Що робити, якщо сьогодні є той же день?
Одного разу я випадково зустрів другу. Останнім часом ми зустрілися 5 років тому. І зустріли його дуже несподівано. І дуже випадково. І це свого роду другу, який ми звикли сміятися за спиною школи разом і вирішувати сколінгу. Я маю на увазі, я був дуже щасливий бачити його. Дуже.
І він добре стоїть, жарти. І я мав такий жвавий тиждень - Я пішов до пізніх місць, не вистачить сну. І так я слухаю, що відбувається в житті, посміхатися і думати собі: «Як добре я, я так добре!». що все ще настало рано і мила моє волосся!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Уявіть, якщо ми народилися з особливим конвертом. Цей конверт повинен бути відкритий при повороті 18. Приклад.
І в цей день збираються всі ваші родичі і друзі. Все одягнено і весело. Ви теж. Тато і мама говорять. Якщо ви ще не пам'ятаєте для того, щоб бути такими бітами, і зараз це час, щоб відкрити конверт. Вони можуть навіть трохи чистити. Мама право.
Ви виводите свічки на день народження торт і витягніть друкований лист з конверта. І каже:
12 березня 2016 року ви познайомитеся з майбутнім чоловіком.
15 січня 2017 року ви отримаєте пропозицію на роботу для мрії.
5 лютого 2017 року ви дізнаєтеся, що ви станете матір’ю.
Добре написано багато дат. В день ви купуєте свій перший будинок. Коли ви познайомитеся з близьким другом. Коли ви отримуєте собаку. Якщо ви випадково знайдете дешеві рейси в країну своєї мрії. Різні хороші дні в цілому.
Ви відмітите ці дні з червоним маркером на стінному календарі і з нетерпінням чекаєте їх.
Так ви йдете в ліжко і ви знаєте, що завтра в день. І ви закохуєте в чудовому антизі.
Вранці ви стрибайте на першому тривожному дзвінку, подивіться радісно з вікна і скажете на новий день: «Привіт!» Потім ви танцюєте трохи перед дзеркалом в нижній білизні. Може бути навіть їсти. Милий красивий, улюблений одяг, насолоджуватися ароматною каву. Пофарбуйте губи з вишневим тінком, посміхайте на себе в дзеркалі, адже сьогодні все буде відмінно. Ви знаєте, що щось чудове, щоб стати сьогодні!
Але ми не отримуємо цей конверт на народження або будь-який інший день. Як мінімум я не маю. І спасибі Богу. Все гарне буває мені несподівано і випадково. І я не знаю заздалегідь, як або коли.
Навігація
Що робити, якщо я прокинувся вранці і вирішив це сьогодні? Чи є щось дивне очікування для мене сьогодні? Я ще не знаю. Що, якщо я стрибав з ліжка сьогодні? Ніч сказати новий день: "Привіт!" Одягніть свій улюблений одяг сьогодні. Пофарбуйте губи з вишневим відтінком. Посмішка в дзеркалі.
Це просто так. Судденно?
Автор: Ольга Демидюк
Ілюстрація для переглядів: Настя Каментова
vk.com/feels_like