Як вибити гроші за перевирахування кредитів: 7 фактів від колишнього колектора

Ситуація з споживчим кредитуванням в Росії просто дивовижна: майже кожен сучасний дорослий має борг до банку, або навіть більше одного. І якщо затримки на кредит занадто часті, банк має право продати борг в бюро збору - професійні боржники.Веб-сайт публікує історію колишнього працівника такого бюро, з якого стає зрозуміло, як працюють колекціонери і чому краще не впадати в руки.

1,1 км Для такого випадку потрібно хлопці з загартованими нервами - найчастіше це колишніх співробітників правоохоронних органів. Ідеально підходить для таких випадків, як «закінчений» працівники ручної системи, залишені з різних причин без посту, колишнього військового. Але більшість всіх в агентствах переселенців з системи МВС. Вони не використовуються для спілкування в високих тонах. Психологи асоціюють таку стійкість до стресових станів з професійною деформацією особистості.

2,2 км Для стимулювання колекторів передбачені премії - відсоток суми, збитих ними. Я не отримав гроші від позичальника, я був голодним.

3. У Ті офіси, які купують борги, масово (з неплатних рахунків по телефону на банківські кредити), як правило, мають штат добре підготовлених колекціонерів. З правової точки зору ці агентства відносно прозорі.

Обробка клієнтів здійснюється на декількох стадіях. «Згідно з нашими бригадами, «програмами» (самперед до особистого файлу позичальника) розсіюються тільки після того, як «кракери» не вдалося впоратися з клієнтом», - пояснює колишній колекціонер.

до Але є кілька з них, це найнадійніші за замовчуванням. Якщо поставлено нам завдання, сума боргу не має значення, не менше сотні рублів, навіть сотні тисяч. Ми використовуємо всі доступні інструменти.

4. У Як «кракери» відроджують нерви «Краки» у професійній сланзі, що називають виснажливою системою боржника, автоматично зануренням з використанням комп'ютерної техніки. Це, спеціальна машина з певним інтервалом часу набирає будинок, номер мобільного телефону позичальника і нагадує його своїх зобов'язань. Час рекрутингу обчислюється інтелектуальною системою відповідно до часової зони, кількість відповідей на дзвінок - робота найчастіше вгадає, коли за замовчуванням стоїть вдома.

5. Умань Брудна хитрість. Якщо позичальник не збирається платити векселі, інші заходи впливу на нього застосовуються, то вже включені уява і творчість, - іронічно наш співрозмовник - Я відразу ж зроблю бронювання, наші дії не були злочинним характером. Я знаю випадків, Коли вони називають школу, де діти боржника навчаються, і попросили вчителям обговорювати на батьківських зустрічах неможливості сплатити рахунки батьків Вася або Петі. Або вони спілкуються з дітьми боржника за телефоном або особою. Якщо син або дочка запитує, “Дака, чому не ви даєте чужі гроші?” Неймовірно, що хтось не буде платити після цього, не залізо. Є ті, хто ніколи не оплатити. Не всі колектори достатньо самоконтролю. Важко працювати, тому я пішов.

Деякі намагаються морально подрібнити своїх жертв. Дуже популярна техніка - проживання в зоні проживання неплатоспроможного позичальника листівки образу, де боржник звинуватив з різних порушень, від шкідливих наркоманій до серйозних злочинів.

Через соціальні мережі колекціонери надсилають повідомлення про неспроможність свого друга, радять не довірити його в будь-який час і не розмішувати гроші. Ще один популярний хіт нижче ременя на боржника - розміщення своїх номерів на сайтах сексуальної служби.

6. Жнівень Найнебезпечнішим є небезпечнішим колекціонерам іншого рівня, з «реєстрацією» в приватних охоронних підприємствах. Вони роблять багато грошей, і ми говоримо про реальні кримінальні банди. Збиток насильства та майна. Ці хлопці можуть легко встановити автомобіль на вогонь. Природно, в столиці та інших великих містах, такі бригади швидко прийдуть до уваги міліції, але в регіонах вони, як правило, мають серйозні покровителі.

Кілька років тому вони перетворили життя Мусковіта в пекло. Він був вини, що він був колись одружений на нещасливий позичальник.

до Мій клієнт і чоловік розлучився до тих пір, поки він зумів взяти кредит і ощадити банк близько 200 тис. рублів, говорить Марс Тарасов, голова юридичного центру.

до Збирачи виявилися особистими даними жінки, і вони просто не дали її прохід, звані, відправлені листи вимагають грошей. Вона скаржалася на дільницю, але не відмовилася від загартування - в ініціації кримінальної справи. В кінці жахи приходили до свого дачника в передмісті і сказали, що вони будуть брати свої речі як борг. Його дядько починав мопеда і розповів про хама, що він був наступним поліцейським. Після чого один з колекторів вийшов травматичний пістолет і вистрілив його кілька разів. Ушкодження були жирними.
Колишній співробітник митрополита Володимир Д. був знайдений винний вбивця.

7. Про нас І закон? . Зрозуміло, що такі трагедії відбуваються в результаті юридичного вакууму, що оточує діяльність колекторів. На ринку з’явилася структура, що стосується збору аварій. Є правові основи, які регулюють це Вони ще не працюють. Задоволений тематичний рахунок. Але законодавці шукають компроміси, які слідкувати за кредитними установами, фізичними особами та колекціонерами. І в цей час, побажаючи людей систематично переходять на борт, тероризують боржників з домішкою. У зв'язку з тим, що в разі виникнення особливої ситуації, які запроваджені кредиторами.

English, Українська, Français...