7 основних правил системи здоров'я блискучого лікаря Микола Амосова

р.

Ім’я Миколи Амосова не стала відомою, коли він виконав першу операцію серця. Слава прийшла до хірурга, коли його книги про здоровий спосіб життя почали читати десятки тисяч людей!

Людина, яка стала піонером у сфері хірургії серця не знає, яка відповідальність, які нерви заліза, і що життя і смерть.

У майбутньому хірург був сином дружини, які породжували в безпосередній близькості від рідного села. Мати підняла сина поодинці, жив буквально нижче лінії бідності. На практиці після закінчення університету Амосова було в умовах проведення воєнної операції – розпочато війну. Лікарня гризунів через поле бою. Через руки своєї команди п'ять осіб під час війни пройшла понад 40 тис. поранених.

Перші спроби допомогти дітям з важкими дефектами серця були зроблені в 1955 році. У 1960 році відбулася перша успішна операція, проведена за допомогою Амосовського апарату штучного кровообігу. У 1962 році Амосова винайшов спеціальні штучні клапани серця.

Він не був для свого серця. Його тіло був дуже зношений, він зробив для кожної помилки, для кожної жирності під час роботи. Після смерті маленької дівчини з дефектом серця Микола Михайлович вступив в період тяжкої кризи.

Для того, щоб впоратися з цим тягаром, він почав записувати свої враження - так приїжджав його першу книгу, надруковану в "Science and Life" з тримільйонним обігом, передрукував десять-мільйонний "Roman-Newspaper" і зробив його відомий по всій країні. Хворість у напрямку себе, дивовижна щирість, мужність і розуміння для пацієнтів перетворили серця багатьох людей до нього.

Ймовірно, тому, коли в його передові роки, після важкої операції, він оскаржував старий вік, винахідивши власну систему навантажень і обмежень, вся країна спостерігала за ним з критим диханням. Система здоров’я Амоса захопила тисячі людей.

Сайт публікує основні правила системи охорони здоров’я блискучого лікаря Микола Амосова:

1,1 км Вони можуть врятувати життя, навіть вилікувати хворобу, але тільки призводять до початку, а потім - жити надійно - покладатися на себе. Я не заважаю владу, тому що я послужила все життя. Але я також знаю про здоров'я, теоретично і практично. З цієї нагоди я можу похвалитися: за рік і половину я проведе експеримент на себе - фізичне виховання з гантелі і бігу.

2,2 км Лікарі лікують захворювання, і здоров'я необхідно отримати самостійно, тому що здоров'я є «збереженням працездатності» органів, вся фізіологія. Вони необхідні для підтримки нормальних функціональних показників - в стані спокою і під впливом стресу - фізичних і психічних, а також не хворим, а якщо це можливо - не вмирати. Наприклад, для того, щоб артеріальний тиск і пульс не збільшували більше одного і половини разів під час фізичних вправ або бігу, і неминуча короткість дихання швидко заспокоює. Щоб не боятися протягу, і застуди швидко пропускаються без медикаментів, самі. І в цілому, щоб добре працювати, спати, «так і пити». й

Так, ці «потужності» не отримують препаратами. Тільки навчання, вправи, навантаження. І робота, терпіння на холод, вогонь, голод, втома.

3. У Що таке захворювання, кожен відчуває: дратівливий розлад різних функцій, які запобігає відчуттю щастя і навіть життя. Причини також відомі: зовнішні «армії» (інфекція, екологія, соціальні заготовки), власної необґрунтованої поведінки. Іноді дефекти пологів.

Я кажу, що людська природа міцна. Принаймні для більшості людей. Правда, незначні захворювання є неминучими, але серйозні, найчастіше через порушення способу життя: зниження запасів внаслідок детренування. Зовнішні умови, бідність, стрес у другому місці.

4. У Запаси повинні бути обґрунтованими Це означає поступове, але наполегливе. Якщо говорити про сутність навчання – це спосіб обмеження та навантаження (RON). Мої спеціальності. Але я не думаю, що нічого оригінального. Три основних точок:

Одна дієта з низьким вмістом жиру. 300 г овочів і фруктів щодня, щоб вага не піднімалася над фігурою (великий мінус 100) кілограмів. Друга фізична освіта. Складніше. Все необхідне, особливо дітям і літніх людей. З того часу практично ніхто не лікує на роботі, потім, в теорії, для гідного здоров'я, кожен повинен навчатися протягом години на добу. Але немає характеру для цього в нормальній людині. Тому - мінімум 20 - 30 хвилин гімнастики, це близько 1000 рухів, бажано з гантелями 2 - 5 кг. Я консультую вас про те, щоб зберегти час. На додаток до фізичного виховання бажано виділити сайт для ходьби, на шляху до роботи і спини, один кілометр. Корисно, і нерви зберігають, враховуючи поганий транспорт. Я більше не говорю про те, що він нереальний. Але корисно. Третя точка, мабуть, найскладніша: психічне управління. "Дізнайтеся, щоб опанувати себе." Але наскільки важко це! Є багато рецептів, включаючи Медитація, я не буду описати. Я сам використовую простий прийом: коли вийшов багато тепла і адреналіну, я зафіксую свою увагу на ритмічні рідкісні дихання і спробувати розслабитися м'язи. Найкраще в таких моментах - робити енергійні гімнастики, але ситуація зазвичай не дозволяє. Але, як тільки ви допускаєте його, робота. Надмірний адреналін спалюється під час вправ, і таким чином, судини і органи зберігаються з спазмів. У тваринах, стресу вирішується польотом або бойових діях, і людям не допускаються. 5. Цікаве питання, чому люди хворіють так часто? Я думаю, що 90% людей, якщо вони пішли з правого способу життя, будуть здоровими. Але, на жаль, режим вимагає штамів волі. І волі людини не вистачає... Сучасне офіційне лікування здійснюється методом "Селекція-трансляції" антигіпертензивних препаратів, які є більш ніж десятком, а які потім повинні бути прийняті для всього (!) життя.

6. Жнівень Багато, багато поганих лікарів у світі, я не можу сказати, що всі лікарі погано. Багато хороших, але також поганих. Відсутність? Задайте їм те, що вони читають і які вони знають. Читати - від практиків - юніорів. Вони, більш-менш, хірургічні лікарі. Тому що вони просто не можуть зцілюватися без рукоділля. Реабілітація не повинна бути в змозі зробити все - ні аналіз, ні рентгенівський погляд, ні пунктуат плери. Є, кажуть, вузькі фахівці для цього. Ми повинні бути загальними лікарями. Ось ми йдемо.

І нарешті. Є багато помилок в медичній галузі. Це часто залежить від неправильної оцінки статистики. Наприклад, на вашу думку, що є підставою для «зростання», «збільшення» раку? Не існує певного збільшення кількості онкологічних пацієнтів у світі (крім раку легенів). Більш того, випадки раку шлунка ще зменшилися. Як рак отримав другу або третину в причинах смерті, вона займає. Але деякі люди враховують, що тривалість життя зросла протягом минулого півріччя, а рак найбільш часто уражається старшими людьми.

Орган має потужні оборони - імунна система, механізми компенсації. Вони будуть працювати, потрібно дати деякий час. Уважайтеся, що більшість м'яких захворювань відходять на власній, лікарські препарати тільки супроводжують природне відновлення. «Здоров’я!»

7. Про нас Якщо вам пощастило, щоб потрапити в хороший лікар, подбайте про нього, не турбуючись. Пам'ятайте, що лікар більш ніж просто фахівець. Не сантехніка. Дотримуйтесь інструкцій лікаря. І не запитайте йому про будь-які додаткові ліки, які сусіди дізналися.

Якщо ви молодий, до 60! - і не існує симптомів від органів, після чого не варто бігти до клініки на найменшому маслі. Як я сказав, що наші лікарі не довіряють природи, вони зосереджені на медицині та миру. Бажаєте їх захопити! Знаходиться загиблість і буде заподіяна: «Зайдемо і зцілюємо!»

І нарешті, Щоб бути здоровими, вам потрібна сила характеру. Як знайти оптимальний трикутник між хворобами, фізичними навантаженнями та медикаментами? Моя порада - вибрати останні. Не менше спробувати. Довірте мене, це буде платити!

через fit4brain.com/6985