555
Кращий час для їжі і оптимального здоров'я. Нові наукові докази.
Я відкрився з власного досвіду, що найкращий час для їжі був протягом перших восьми годин прогулянок і що краще не їсти на всіх, хто залишився шістнадцять годин. Результати омолодження були настільки вражаючими, що я відчув, щоб писати про це в моїй найпопулярнішій книзі, Квантове харчування.
Я знайшов підтримку моєї практики в античних східних викладаннях, які відображають концепцію меридіанів. Кожен меридіан, разом з органами, які проходять через, має власний природний двогодинний період високої активності. Зараз наука підтверджує це.
Кращий час, щоб схуднути
Харчування за годинником. У вересні 2013 року журнал «Науково-науковий» опублікував статтю, яка описала дослідження кількох сотень людей, які хочуть схуднути. Деякі з них закінчилися їсти о 15:00 щоденно, а інші Обидві групи мали однакову дієту, вправи, сон і інші речі. Результат?
Перша група, щоб зупинити харчування в 15:00, втратила більше ваги і набагато швидше.
Ми в будь-який день і ніч.
Вчені говорять про те, що ці результати додають до вирощеного визнання, що наші мета метаболізму ціркадні ритми, записані в наших генах, і це незгоди між двома може викликати гавак на нашій системі.
Наші біологічні годинники
На сьогоднішній день поняття, що наше тіло має внутрішній годинник, знайомий з багатьма. Багато тканин тіла містять ці годинники. Крім того, вони мають генетичний характер. Інтенсивна мобільність, асиміляція та різні системи органів по всьому тілу запрограмовані певним чином.
Для людей, які стикалися з природними циркадними ритмами. Ніч був час для сну і день для полювання, збирання і харчування. У сучасному світі ми працюємо буквально за всі години дня і ночі і їсти, коли ми комфортні або коли працюємо. В результаті відбувається масове зниження ваги, величезне збільшення цукрового діабету та метаболічних порушень.
Зробіть вибір
Я зробив свій вибір у 2005 році. Я прийшов до квантового харчування шість років після переходу на повну сиру дієту. У той час я думав про квантову владу як «додаткова» програма, а в першому випуску книги я вніс її так. Але насправді ця їжа була придатна для всіх. Вчені показали, що навіть ті, хто не змінив свій раціон, але просто припинили їсти в певний час, здобули нормальну вагу. Таким чином, перехід до квантового живлення дозволяє кожному отримати не тільки ідеальний вагу, але і ідеальне здоров'я.
Тоні Заваста.