386
Житло. Хімічна лабораторія тіла
Розмова про вибір між рослинами і тваринною їжею буде неповним, якщо ми не скажемо слово про печінку. Дослідження Late-twentieth- століття показує, що наш організм здатний синтезувати білки, поїдаючи тільки вуглеводи, крохмаль і харчові волокна, так само, як і всі трави роблять. Печінка – це місце, де синтезуються білки для нашого організму. Матеріал будівлі надходить з кишечника. Микрофлора синтезує амінокислоти, фіксація азоту.
Але що відбувається, коли м'ясо і варена їжа предомінувати? Тваринний білок сприймається організмом як іноземним, і має бути нейтралізований. Майже все це обробляється в печінці в сечовипускання і передається в нирки для виведення з організму. Це непотрібна робота, яка вимагає попереднього синтезу великої кількості ферментів. Паралельно з нескінченним потоком протеїнів тварин, печінка отримує відходи продукти патреактивних бактерій, які множують на незнімених згущених білків, пригнічуючи рідну мікрофлору, секретуючи отрути (токсини). Ці отрути необхідно нейтралізувати. І печінка все це працює.
І крім того, печінка повинна синтезувати білки людини, гемоглобін крові, глікоген, вітаміни, ферменти. Ви думаєте, що це тіло може працювати в такому екстремальному режимі протягом тривалого часу?
В результаті виникає виснаження і втрата функцій, в результаті чого в крові починають входити закордонні білки і токсини, викликаючи алергічні реакції і захворювання різних органів.
І це просто кінчик айсберга. Мій пошук адекватного харчування почався з неприємних відчуттів в печінці. Але цей орган відразу ж оцінив мене, як тільки я перейшов на сиру їжу. Він почав очищати себе і скоро я майже не відчував себе.
Хочу сказати кілька слів про печінку хижаків. Ви можете синтезувати всі речовини, необхідні для організму від амінокислот. Тому не потрібні вуглеводи і харчові волокна. Не варити кашу собакам, поважати предики.
Павло Себастьянович
Форма і колір фруктів і овочів пропонується природою.
Кращий час для їжі і оптимального здоров'я. Нові наукові докази.