492
Жіночі трави
Для збереження молоді, фемінності, привабливості та гарного настрою не потрібно пити «хімія». Наша природа надзвичайно багата рослинами і зеленню, які популярні Вони допомагають жінкам і дівчатам вирішувати проблеми здоров'я і усунути різні недуги не гірше, ніж дорогі таблетки.
МАНГЕТА ТЄ
Залийте склянку окропу ложкою подрібненої трави манжетою, наполягати, процідити. Пити такий чай без обмежень при менопаусаловому неврозі, запаморочення, гарячі спалахи, хворобливі менструації. Краще заварити траву в термосі.
Чай з малини або листя ожини
Залийте склянку води чайною ложкою сушених і подрібнених листя малини, доведіть до кипіння, потім настоюйте 20 хвилин. Пити чай з медом або ягодами натерти цукром. Трав'яні чаї з ожини і малини допомагають зберегти красу і молодість, здоров'я жінки, поліпшити настрій, відводити токсини, мати можливість регулювати рівень гормонів і цукру в крові.
Чай від депресії
Цей чай для жінок віку, які часто мають поганий настрій. Чай допомагає поліпшити і знімати депресію. Для чаю вам знадобиться ромашка квіти, глотки і сусла св. Івана, взята в рівних частинах. Залийте склянку окропу одну чайну ложку збору, настоюйте 20 хвилин, процідіть. Чай повинен бути п'яним, заспокійливим, дуже повільно, невеликими грудями.
Чай для молоді Дівчата
Він лікує неврози, дратівливість, втрата апетиту, корисно в конфліктах в школі і в домашніх умовах, погане академічне виконання.
Вам буде потрібно: корінь кульбаби, меліса і кропивний глухий глухий глухий глухий лист.
Трохи обсмажений корінь подрібнити в кавовому подрібнювачі, подрібнити зелень. Одна чайна ложка трав'яної колекції заливають в термосі зі склянкою окропу і настоюють 2-3 години, приймають кілька склянок в день, обов'язково на ніч. Курс відновлення не менше 3 тижнів, а чорний чай не може бути п'яний!
Чай з листя ферми
Користь цього чаю були відомі навіть у польському міністерстві охорони здоров'я у передвоєнних і післявоєнних роках. Після війни для відновлення здоров’я нації додано сухий листя полуниці за замовчуванням до всіх чаїв, які продаються в магазинах країни. Чай з листя полуниці відновлює гормональний фон, особливо у жінок, повертає радість життя. Його можна заварити, як окремо, так і з іншими травами і чаями за ставкою 1 чайної ложки сухих подрібнених листя на склянку окропу. Наполягати краще в термосі або обгорнути рушником.
Чай з м'яти
М'ята листя чаю заспокоює і відновлює нервову систему, лікує печію, усуває наслідки занурення або бідного травлення і дихання, очищає розум, надає спокійний, звуковий сон, знімає стрес і гармонізує загальний стан. 1 пакет м'ятного чаю або 1 чайної ложки сухих листя заварити склянкою окропу, наполягати. Ви можете пити з медом і скибочками лимона.