ЖИТТЯ БЕЗ ПРІВІВОК: ПЕРЕГЛЯД З ВРАХОМ-ПІАТРОМ ТА МНОГО МАТЕРЮ

Інтерв'ю з педіатром, Ольга Калітевська, Санкт-Петербург:
- Ольга Ігорівна, ви можете розповісти нашим читачам, як ви, педіатра, утворили такі види, коли ви зрозуміли, що ви не щепите дітям?

до Дуже легко відповісти на запитання. Коли я був 2 тижнів, мама консультувалася з місцевим педіатром, щоб утриматися від щеплення. Моя мама зробила це для моєї сестри молодше.

Ні, що ми не пошкодили його.

Я вважаю, що ця ситуація нормальна від дитинства і ніколи не серйозно думав про це до тих пір, поки у мене були діти своєї справи. Закінчив Інститут педіатрії. Хочу сказати, що на кафедрі інфекційних захворювань ми обрамили щеплення календаря, були види щеплення ускладнень, але серйозні аргументи на користь щеплення як спосіб боротьби з епідеміями. Я не знайшов жодної твердої літератури на предмет або вражаючу статистику.

З народженням моєї першої дитини мені довелося вирішити, якщо я б вакцинував своїх дітей. Я соромлюся. У цей момент відбулася подія, яка перевернула всі мої сумніви - страшна трагедія в родині наших близьких друзів. Перший і єдиний онук свого друга матері, паппер, чоловіча людина, улюблена і смарт-дівчина з трьох років впала з гострою лейкемією. За посиланням на лушпиння вакцина була очевидна як лікарям, так і сім'ї: після занурення вакцинації дитина не здорова на добу. На наступні три роки свого життя Ігорек постраждав хворобливими і хворобливими процедурами - прийом цереброспінальної рідини, кісткового мозку ... краплі ... ускладнення ІВ ... Він став жиром і клімсом від гормональних препаратів, сором'язливих і примхливих. Подається в 6. Небаптовані.

Це страшно сказати, але це правда: його останні слова були вилікувані проти лікарів. Чи варто розповісти вам про те, як я, випускника дитячого інституту та молодого матері одночасно, досвідчена ця історія? Небезпечний для здоров’я. З тих пір я дуже уважний до теми вакцинації, вивчав літературу, попитали старі лікарі, і медитація. Теоретична підготовка прийшла в руки - в 5-му році вона зробила наукову роботу з імунітету, увечері сидять в лабораторії імуногематології в ЛІКК - Інституті переливання крові.

- Так, скрипка історія... Що ви консультуєте своїх пацієнтів з цим досвідом?

Поки стажування продовжилося, не було ніяких порад. Вчиться працювати, навчалася професії. Поведи його або ні, я в відділі лейкозії. Сама вона приймала таких пацієнтів в екстреному приміщенні, випитавши маму, пам'ятаю їх все. Я думав. Терміни матчу. Не сумнівайтеся про вакцинацію. Професор Ігор Михайлович Воронцов, який лекував нас, також вказував у монографії зв’язок лейкозів з вакцинацією. Я бачив докази цього

У наступному циклі стажування взяв тему для dock-lad – синдром раптової смерті. Я не можу прийняти з розумом або серцем, що це може стати – здоровий, сильний малюк раптом гине в його ребері. Я навчився, січ. Я не доводився до причини. Про це повідомляє – статистика, результати післясмертних випробувань, припущення вчених. З Японія порушила всі вакцинації для дітей до двох років, не існує випадків синдрому смерті раптової дитини.

Ще одне враження першого року клінічної практики. Один з наших стажників прийшов на роботу один ранок темніше, ніж хмари - вночі вони зайняли свій тримісячний немовляту з діагнозом енцефаліту (запалення головного мозку), півдня після вакцини DTP. Я впевнений, що ляпас ми отримали цей день від нашого менеджера не забули нікого в нашій групі. Я не буду дзвонити цю дивовижну жінку, на мій погляд, вона все одно відповідає відділу, нехай тільки повторить епітети, з якими вона присудила нас, зелені люди, які не знають, як думати. Але для цього уроку я лука низька до неї.

до Тут ви просто познайомитеся з загальним міфом – скажете, всі лікарі на користь вакцинації. Чи є багато лікарів, які поділяють ваші погляди?

- Нудота. Багато педіатрів, особливо онкологів, гематологів, кардіологів, ендокринологів – це, ті, хто має серйозні захворювання у дітей – різко негативні про перевантаження імунітету, враховують кожну вакцинацію величезний ризик здоров’я. Багато лікарів приходять на цей погляд з багаторічним досвідом.

до Про нас Як ви живете без вакцинації і як ви хворіли? Як перенесли дитячі інфекції?

- У мене немає ніяких дитячих інфекційних захворювань, навіть курпокс. Сестра, теж. Ми пішли на дитячий садок, навчалися в масовій двоповерховій школі, пішли на піонерські табори. З першого року медичної школи всі заняття проходили в клініках, клініках, диспансерах та ін. - не було ніяких контактів.

Я ненавчених дітей - найдовші вже 22 - мали курпокс, чесно хворіли, з лихоманкою, як це повинно бути. І страждав кашель три, наймолодші ще не народилися. Це гріх скаржаться, він не був твердим, навіть дворічний малюк.

Якщо імунітет не зіпсований від самого початку, можна навіть розраховувати на нього.

до Ви коли-небудь зустрілися з будь-яким ненавченим дітям, крім себе? Як педіатр, як оцінити своє здоров'я, як вони здійснюють інфекційні захворювання?

до Є багато не вакцинованих дітей, набагато більше, ніж вважається, статистика тут не можна довіряти. «Вакцинація-Драйон Інфекції» – це наївна галька інфекційних захворювань. «Ми щепимо 100% населення – і витираємо іншу інфекцію від обличчя Землі!» – Я не знаю, чи вірять їх автори. Я, безумовно, не розумію, що манкінд щасливий, позбавляючи планету злих паличок. Але якщо необхідно жертвувати здоров'я власної дитини - вибачте, рука не піднімається. Я не можу.

В якості педіатра я бачу багато не вакцинованих дітей. Ми раді, і ми сподіваємося. Серед цих дітей не хронічно хворіють, вони рідко звертаються до проблем зі здоров'ям, часто для сертифікату для басейну або з питанням, що взяти на холод або як лікувати рану. З усіх дитячих інфекцій вони не носять більше двох або трьох, і я не бачив ніяких ускладнень.

На жаль, набагато частіше ви повинні побачити ще одну картину: дитина хронічно хвора, дратівлива, має різноманітні прояви алергії, часті застуди, аденоїди, розлади травлення, нічні страхи, зниження уваги – не списувати все, і продовжується щеплювати «за календарем». Дитина не жерсть. Витримує імунне навантаження, а інші поломки вниз. По-перше, як в освіті, так і в спорті, так і в лікуванні, а в харчуванні – в усіх сферах, діти лікуються по-різному: це в ваговому навантажувачі, це на скрипці, і це неможливо в бані. Кожна щеплення. Аудиторія

Це катастрофа для нашої країни. У розвинутих країнах я знаю по-перше, не існує вакцинації з живими вакцинами, є скринінг імунітету до вакцинації, а школи не вимагають медичних документів, включаючи інформацію про вакцинацію. Я підкреслюю ще раз: діти вступають в школу і дитячий садок без запитань на будь-які медичні документи! Якщо дитина має будь-які обмеження для здоров’я, батьки самі повідомляють її.

Що б ви сказали батькам, які не можуть побороти їх страхам, меаслесам і т.д.?

- Стоп це! Запас дитини! І лікуйте страхи з неврологом.

Джерело: duhpage.sed.lg.ua/Health/Privivivki/09.htm

Наш коментар до цієї статті:

Я повинен зробити трохи роз'ясування про вакцинацію і її ставлення на заході. Я жив в Англії протягом 25 років і мав 3 дітей тут. 1-й повністю вакцинований, частково і навмисно затриманий, і 3-й без вакцинації. Також, за останні роки я дуже зацікавився цією проблемою, так як вона тісно пов'язана з моїм основною діяльністю, як медичний дослідник і naturopathic онколог. В Англії та Америці зростає кількість живих вакцин. Сьогодні найбільш відомі живі вакцини ММР (мампи, меаслі, рубелла), які виготовляються після досягнення 1 року. Також живі – «назальна вакцина від грипу», «оральний ротор» і курячий порок (хікфенпокс).

Лікування вакцин дуже суворе. Не вакцинація вашої дитини може привернути увагу соціальних послуг, які практично завжди посилать ситуацію, і її можна вирішити пізніше або згодою на вакцинацію або підбір дитини. Це не буває в кожному випадку з батьківським відторгненням, але досить часто зробити батьків, які відчували себе некомфортно. Ці діти також набагато важче потрапити в дитячий садок або школу. Якщо ви наполягаєте на правах і вимагати вступу без вакцин, ймовірність, що ви будете ратифіковані на соцмережах значно зросте. Окремі заняття та установи також вимагають загальної вакцинації. Коли я працюю в приватній клініці, мені необхідно мати сезонну вакцинацію від грипу і підтвердження повної вакцинації. Я працював там протягом 3 років і не отримав щеплення тільки тому, що я захотів відділ кадрів з тим, що я був нібито вакцинований проти всіх в Росії недавно і тут я принесе всі записи.
Всі в армії, поліції і пожежників, а також багатьох держслужбовців, повинні бути вакциновані.

В цілому, моє спостереження за роками є те, що ситуація з вакцинацією в Росії, хоча б не просто, все ще більш безкоштовно, ніж на заході. На мій досвід, відсоток батьків, які не вакцинують своїх дітей, вища в Росії, ніж на заході.

Для решти я повністю погоджуюсь з автором, думка якого кожного батька повинна послухати перш за все, тому що вона є лікарем і має як достатні знання і практичний досвід про шкоду вакцинації.

Борис Грінblat, Med Альтернатива.info

Всі батьки, які не повністю розуміють ситуацію з вакцинаціями, рекомендуємо ознайомитися з книгою «Вакцини в питаннях і відповіді на думки батьків».