517
Щоб вийти з зони комфорту, необхідно спочатку бути в ній.
"Ви просто повинні вийти з зони комфорту і приїхати до тренажерного залу." Люди з панічними атаками кажуть: «Ви повинні вийти з зони комфорту і зупинити себе шкода.» Люди, які живуть з болячем, дуже нещасливе життя кажуть: «Я буду з зони комфорту і зупинити харчування солодощів». Не найгірший випадок. Деякі люди просто скажуть, «Стоп їжі». Вони бачать радикальне рішення проблеми.
З таких слів, як мій погляд.
Для того щоб вийти з зони комфорту, необхідно спочатку ввести його.
Що таке зона комфорту? Це місце, де він теплий, затишний, вільний, смачний, радісний і безпечний. Де ви любили і поважали. Де ви доглядати за (і ви теж не дбаєте, але не односторонньо). Багато хто з нас просто не мають такої зони. Не існує місця, де ми подбаємо. У кращому випадку є зона, яка лягає вниз або кричить. Це краще нічого, але не зовсім. Це як алкоголь від холоду – в принципі, допомагає, але не на довгий, а гірше пуховика.
Я не схожа на слово «зона», він має табірний смак, але нехай йому потрібно тримати там протягом часу. Отримай відпочинок. А потім виходимо. Це почуття не можна плутати з будь-яким - коли у вас є достатня сила для всього, і ви готові, можливо, щоб дізнатися щось інше ... прокидатися рано вранці і бігти до йоги ... думають про робочий проект, який був висить в планах протягом 6 місяців ...
І ось дуже важливо, щоб імпульс зробити щось – він походить від і перенабирає думки. Спочатку ви починаєте робити, потім ви думаєте. Не завжди з піснею, іноді це хвилююча радість від подолання, і чому пекло ви думаєте, що я пішов за баранию цього пилососа - але, безумовно, не з останньої міцності. Я зробив, що це було цікаво.
Люди, які говорять про «витратити з зони комфорту», зазвичай нічого не означає. Якщо ви передаєте цю конструкцію на просту мову людини, то це означає: Я вже відчуваю себе як сором'язлива, але якщо я катування себе harder, можливо, я буду краще.
Я не знаю. Якщо людина з грипом все ще збивається в стабільній, можливо, він буде відновити пізніше. Але я не думаю, що це з ладу.
Часто звуки, такі як само-блакитний: «Я просто ледачий, я просто не хочу вийти з зони комфорту. й
І цей стильний дизайн має або смак екструзійного шейму ("Я не дуже хороший, я не до норми, принаймні тріщина") або провини ("Я не намагаюся достатньо, я не добре, не добре, ніхто не буде любити мене, коли я не добре"). А шампан і провини – це речі, як лопуха, які завжди знайдуть щось до клінінгу, незалежно від того, наскільки успішним ви є. Навіть якщо ви, нарешті, перестаєте відчувати себе шкода і зупинити харчування на всіх (хоча це не успіх).
Але в безржавному вакуумі і на межі міцності не буде прослужена нормальна людина.
Потім є плюс або мінус три способи: повертають назад в «комфортну зону», потрапляють в клінічну депресію (коли не поганий настрій, але діагноз) або сильні психосоматики.
Який варіант ви віддаєте перевагу? Мій перший.
Особливо в дворі важко разів. Інформаційний тиск. Фінансова криза. Зима. Листопад. Немає сонця. І якщо ви знаєте, як дістатися до зони комфорту, я пропоную вам залишитися до весни.