583
67 днів голоду. Особистий досвід.
Метод екстремальний, його краще не повторювати.
Приголомшливий і натхненний приклад самооздоровлення 33-річної дівчини імені Софії. Почати з вражаючою вагою 120 кг після важкої гормональної терапії, маючи важку тягар різних захворювань, вона зробила що здавалося б неможливо.
Привіт, кожен! Я не буду патологізувати довгий час, я рідко відвідайте інтернет зараз, дуже раптом він став цікавим і радісно жити без нього. Хороший друг передав побажання від Іллі та Аніка, щоб дізнатися більше про мої 6 місяців тому швидко. Я приходжу до вас з доповіддю або доповіддю, або просто оповідання. Початок швидкості описано тут, тому я не буду повторно описати початкові дані.
Щоб передрукувати докладний щоденник також лінь, бо він написав після 20 днів кріплень вручну (нині я її перечитав і напишіть його коротко основні результати і етапи довгої поїздки), оскільки батько, який прийшов до розгляду мого життя і бути, незважаючи на мій страх, не тільки підтримав мій задум, але і запропонував залишити місто в одному з його мисливських хати. Моя мама прийшла до годівлі, пити, освічених моїх дітей за цей час - вона категорично проти продовження виконання, але злегка загострилася ... або сильно (як вона вийшла пізніше), що я не збираюся зображувати Ісуса Христа з його 40 днів, і я почав зірвати буквально день до вчора ... Я пішов з батьком у тазі.
Я не збираю їжу з мною в принципі, щоб не розбити неперевершено - ніхто не бачить, чи я їсти або не ... і так не існує вибору, крім того, що плетені хвоєю в квітні. Я набрав книги Кастанди, підручник з англійської мови, блокноти олівців та описи тренінгів та практик, надрукованих з сайтів Dream хакерів та Simoron.
Що я можу сказати? Ліс і місто повністю незрівняні з точки зору як світового огляду, так і просто банально-фізичний благополуччя. Ліс смачний повітря, ключова вода, відсутність всіх подразників, властивих цивілізації.
Я збираюся писати трохи... Я повернувся до нас.
Мій батько не залишився з мною, перспективним для мене протягом трьох тижнів. Єдиний стан був зірвати не чистою водою, але додати бардин до неї, який він сам зібрав для мене, в інтернеті частіше називають кам'яним маслом. Вода з розчиненою корзиною смакувала кисла, іноді її було неприємно пити, іноді смачно, орієнтована на це почуття - або відверто, або приймали шип і скручують, залишили банку пізніше.
Як тільки я почав пити цю воду, ясна припинила кровотечі. Я написав у щоденному щоденнику, що мені було легко, щоб голодувати, перші 11 днів в тазі став ще простіше. Я зробив клізму щодня в повітрі ... картина для зовнішнього вигляду, ймовірно, буде таким же. Я ходив багато, перетягувати дерево і розтопити духову шафу, читати, писав, англійський залишався незаймана ... Eh ... скидати багато.
На 32-й день застібки вона різко впала - нудота, запаморочення, чилі, щіпки і набряк суглобів, кровотечі з носа і матки. Триває близько двох днів, потім вийшов. Найдовша маткова кровотеча тривала - 6 днів, поки вона почала робити тампони, просочені більш концентрованими, ніж для вживання бардинового розчину ...
Припинено кровотеча, але з розсмоктуванням (пардону) запаху гнавої морської риби, а саме море, такий йодний запах. Пухлина близько половини її оригінального розміру.
На 37-му добу стан здоров'я знову став дивовижним, навіть трохи невагомим, так як хмарний відчував, але розряд не зупинився, і язик став не тільки накритим нальотом, але якби він був покритий сиром. Цей сир був на мові і під язиком і на яснах. Я зброю 3-4 рази на добу, особливо вранці. Я пішов менше, я не пішов далеко від хата. Мій батько прибув до 39-го дня застібки. Вона відмовилася залишити як голодування, так і ліс, відчував, що час ще не був. Я чітко не виглядав, як дизінг-сиріт, тому ми погодилися, що він залишить мене 10 кг моркви, привезених, і наступного разу на тиждень і половину - я можу почати з голоду в тазі.
40-й день не привезли мене будь-які божественні спогади.) 41.42.43 незмінний.
На 44 - блювота з жовчним і сликом, такими як (великий пародон) snot, кілька разів на годину. Я відвертаю воду після кожного атаки і знову блювоти. Потім вона впала, і прокинулася тільки 46 днів пізніше. Я бажав спати більше, але я був дуже холодним, так що я мав отримати і спалити плиту. Після розтоплення і питної води вона знову впав, не пам'ятавши, що вона ніколи не зійшов до туалету протягом 3 днів. Я прокинувся через кілька годин після того, як з монів відхилений сечовий міхур, два гальки і пісок вийшли з сечі, сеча була дуже похмурою, майже білою. Вона зробила клізму - виходила з білими тонкими нитками з декількома зубцями, вона не здається виглядати як черв'яки, але зовнішній вигляд знежирюється (((().
Я знову скинув протягом двох днів, подумав, що прийшов час, але стан був повністю глухим, навіть імпульс не міг бути знайдений в звичному місці, відчував тільки на шиї, а навіть потім його частота була 5 бити в 10 секунд, проти мого звичного 15 і протирання моркви міцності не знайшли. Всі інші сили пішли на плиту і кілька слів в щоденному режимі.
У 50-й день я зустрілася з дуже щасливим і щасливим життям. Я очищав мій рот сиру... це точно половина кілограма), клізма - чорне жовчне і дуже кам'яно-подібні кали. Прогулянка, читати, тренувати дерево і воду в хати. Дад прийшов ... ми були як удачливий, він не зловив мій млявість, я думаю... він був досить дивний, що я був ще голодним. На цій темі я не спостерігали ознаки повного очищення в собі, тому я відмовився знову піти - поганий тато, але знову послав його додому.
51,52,53,54,55,56 днів - слабкість, короткість дихання, тече з носа і вуха щось гнійно-супресивний, але великий настрій, не сонливість, розряд став прозорим і іншим запахом, пухлина ледь відчувала. Я зробив енуми щодня, камені вийшли всі ці 6 днів.
На 57 знову погіршення, чорність перед очима і повна апатія. Я прокинувся ще довго, прокинувшись тільки для печі. На 60-му я кинувся від сліз, які заплуталися мене, це незнімна з якої причини, я занурився на кілька годин від серця, хоча сльозність не мій, я не пам'ятаю останнього часу я занурився до. Надмірно заспокійливий і протирання від сліз, вона зробила клізму - два мертвих круглих черв'яків вийшли з жовчі. Вона припинила кричати різко, але прокинулася кілька разів з поразкою. Я зробив 2 олами - чиста вода. Так як на подвір’ї... на очищенні, вже 22 травня я вирішив трохи лягти на сонці, а ввечері почати терти моркву – ретельно оглянувши себе, відкриваю неприпустимо зникнення практично всіх мошок на руках і шлунку, помітно розріджений і рожевий рубець від апендіциту. Постпартум розтяжок на шлунку став практично непомітним. Захоплений. Я вирішив піти на голод.
61,62,63 - порятунок, ходив трохи, забитий на сонці і люблячий огляд себе за змінами. З Я не перетягував ваг в ліс (потужність швидко не втратила ваги), скільки я втратив в масі не ясно, але що я бачив, я дійсно сподобалося). З еною, майже нічого не вийшло. Сир на язикі став набагато меншим, але ще й досі, пухлина не захопила.
64 днів - раптово виїжджаючи з ліжка, втратила свідомість, покинувшись на підлогу. Зробляю, я відчував атаку гніву на все навколо мене - змащена плита ...... стала ще більш сердитися, почав вирізати щось ... Небезпека, але мені сподобалося кричу. Потім відчуття, що щось лопнеться в горлі, шип - пух з кров'ю. І він прослужив про годину, кричущий і плюшевий. Шаутінг знову пішов до ліжка.
Ось 65 днів, тут Дад. Я був сердитися, як я був в 64), і я не можу відповісти, мій горло закинув і не був голос на всіх. Я пішов, щоб мити і очистити рот сиру, але сир і не ... невеликий наліт тільки на язик. Я написав на мій dad на мій блокнот, що я буду, як тільки я віддаю мій язик. Він відмовився залишити, залишився в хати. Я затримую 66 днів.
На 67, я прокинувся від тривалого почуття голоду, мій язичок рожевий, очі не на всіх - крім чистого білків, замість звичайної русалки, майже чистого сірого. Натирають моркву, притискають, розбавляють 2/3 водою - відвертають і засипають. 68.69 день проживала як малюка) з вимогою їсти приблизно один раз на 4 години, поїхали в туалет і знову впав.
Тоді все вирушили в звичне життя іржі, повернули додому, але проживала на соки ще два місяці, морква на початку літа була недостатньо, тому вона зробила більш трав'яні і цитрусові плоди. Зважений тільки при заїзді додому на 5-й день виходу - 66 кг, проти початкової 120. В результаті була загальна втрата ваги 54 кг. За два місяці відновлення соку втратив ще 8 кг. При переході на нормальне харчування, вага залишалася на одному рівні - 58 кг.
Коротко про результати - всі папіломи зникли; від молів, доступних до голодації, максимум 1/8 залишився (нав'язливо, я не відрахував їх до ...); пухлина розчинилася повністю; рубці від апендіциту і тривалого опіку також повністю розчинені - шкіра повністю нормальна в цих місцях; розтяжки практично зникають; сам тип шкіри змінив - був пористий, жирний, став нормальним; колір очей залишився сірим (за батьками, це мій "оригінал" колір, який був міном, поки я був 3 роки); кишечник працює без шкіри повністю нормально в цих місцях; розтягував майже 34 позначки;