ЯК Я ЗДОРОВ’Я З ПЛОХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ЧЕККА.

Коли люди говорять про шкідливі звички, перше, що приходить до розуму, сильні напої та куріння. Насправді це наркоманія в чистому вигляді, яка в підсумку повністю руйнує свідомість. Що стосується шкідливих звичок, то вони можуть бути дуже різноманітними: пізній виїзд до ліжка, пізній вік, ранок, пізня їжа. Роздратування, незадоволення життям, відторгнення себе, порівняння, судове рішення, хаотична крихка думок також шкідливі звички, які призводять до деградації. Вони збивають нас в даний момент, і тільки в тому, що ми можемо бути щасливими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але якщо дивитися їх, ви помітите, що не так багато думок, вони просто інтерпретуються і повторюються різними способами. Ці думки приймають величезну кількість енергії з нас, що запобігає переїзді і розвиватися далі, включаючи перемикання на більш природну дієту.

Ілюмінація, натхнення для творчості, роз’яснення свідомості – все це народжується, коли немає напруженого спалаху думок, коли голова порожне. І ви повинні навчатися звільнити його, спочатку протягом декількох секунд, потім поступово збільшити цей час, щоб створити вакуум в продуманому процесі. Тоді ви будете розуміти, що це задоволення, щоб доторкнутися принаймні трохи такої держави, і навіть більше, щоб жити в ній. Це реальне почуття свободи, коли у вас є можливість контролювати свою реальність, коли ви не відволікаєте думки, коли ви стаєте розробником і зможете створити все з нуля.

Є багато практик, які допомагають досягти цього, наприклад, медитація та прананіма, йога та фізична активність з внутрішньою концентрацією, живим харчуванням. Так, все це дозволяє хоча б коротко зануритися в стан «пошуку і зараз». Але найкраща робота захоплюючих хобі, в яких можна поїхати по головлі і повністю розчинити в них. Наприклад, для мене ця магія буває, коли я підбираю кошеня. Я походжу в море-океан і злийте там вітром, з сонцем, з водним елементом. У цій державі я не думаю про що-небудь, мій свідомість кристал чіткий і шіммери з усіма лицями, як майстерно зрізаний діамант. Моє тіло і душа наповнені радістю і щастям. У мене немає думок, я просто відчуваю себе вітер і морська хвиля одночасно. Повернувшись до берега, я повернувся повністю перезавантажений і оновлений, як якщо з іншого виміру. І тоді ця держава є досить довгою протягом дня, і коли вона йде, ви хочете, щоб відчути її знову і знову в повній мірі і жити так постійно.

Коли людина захоплюється тим, хто дійсно надихає, він може думати про нічого іншого. Великі поети, скульптори, художники, письменники – вони заблокували себе в майстерні, забути про сон і харчування. І вони створювали це, зробляючи життєздатність від натхнення, які відвідали їх. Що говорить? Ми можемо переключати наші тіла на інші джерела продуктів харчування. Найголовніше, щоб принести себе до цієї держави, відкрити до світу, довірити її. Подаруйте собі можливість заповнювати енергію з інших джерел. Звертаємо вашу увагу на те, що наша енергетика. Якщо ми думаємо про їжу, то всі наші енергії переходять в те, що ми фіксуємо. Але якщо ми захоплюємо щось по-справжньому красивим, це стане джерелом натхнення, щастя та повного здоров’я.

Ми можемо тільки ліквідувати шкідливі звички, коли ми замінимо їх щось більш привабливим. Як працює наш розум. Він не готовий дати нічого. Наприклад, ми хочемо, щоб поїсти свою звичку після п'яти вечора. На жаль, нам не потрібно робити. Він зробить всі види сюжетів для нас, запустив різні думки, обрізки, обрізки – буде нескінченна кількість їх до тих пір, поки щось працює. І ми обов'язково будемо брати участь в цьому процесі і, відповідно, ми не зможемо видалити цю звичку. Так, замість того, щоб відійти, вам просто потрібно відкинути - внести різну звичку, більш значущу. Вечори можуть бути замінені на п'яні овочеві соки або трав'яні чайи, це може бути ціле обряд в сімейному колі. Ви повинні створити нову звичку, яка замінить старий.

Коли виникає спокуса (наприклад, пити ранкову чашку кави), людина стає залученою тільки тоді, якщо він починає приділити увагу і енергію до призначеної дії. Насолодіться смаком. Замість цього можна переключати для приготування свіжовичавленого соку, подорож на ринок для нових фруктів, жога в природі. Крім того, цей стан прагнення до тієї ж кави можна спостерігати з-за кордону, не залучаючи до процесу себе. Якщо ви не відчуваєте себе як хмара, але просто подивіться його плавати. Я навіть навчився розвести маленькі хмари з силою думки і прагненням до цього спостереження.

Дуже важливо в житті, щоб вони могли швидко переходити і робити це. Коли ви дивитеся щось, і ви не даєте її енергію, він розчиняє і відходить. Це не над вами. Я люблю філософію Буддизму, яка розповідає нам, що в житті людей, які завжди були. Тим не менш, вони можуть розумітися, змінюючи їх ставлення до них, даючи йти і не брати участь. Спостереження, що страждає від зовнішнього вигляду, і не даючи їм енергію, можна уникнути. Замість страждань, культивування і розвитку в межах себе люблячої доброти, щастя, довіри до себе, інших людей і світу в цілому.

Жива їжа та розвиток. Краща колекція.