492
Що купити вагітну дружину, що корисно для їжі.
Ще один день я бачив, як в одному магазині, про органічні продукти, майбутній батько для майбутньої матері, продавець «солодий», знову, порівняно здорова їжа:
Я повинен купити вагітну дружину щось, щоб їсти. Розкажіть мені що?
- Візьміть сир! Ми просто отримали тут сьогодні! Сосна ковбаса – сир, не хочеться? І солодкий? У нас є свіжа фруктоза зефіру! І вівсяне печиво? На стейві! І домашній Наполеон був останній в холодильнику зліва... І... !!
Майбутній батько забив величезний кулак «здорових» цукерок, копчених і без борошна дріжджів)
І з почуттям звершень вийшов і, ймовірно, був задоволений покупками ... і дружиною, ймовірно, не буде загиблим з Наполеона.
Вагітна жінка готова їсти все, якщо вона дійсно хоче. І надішліть вам, мій чоловік, в будь-якому місці, щоб отримати її. Головне, слухаючи до тіла, не відключайте мозок.
Плід, для розвитку, не потребує крохмалю, не потрібно каробних цукерок і органічних пельменів. Не потрібно депарувати каву або заморожені веганські соєві котлети.
Це вимагає 100% зрозумілого і доступного будівельного матеріалу!
Їжа повинна бути свіжою, максимально простою і зрозумілою. Не складні страви або комбінації. Ні заморозків, не шліфувати, не бродіння. Візьміть продукт в руці і 100% зрозуміти, що це зроблено з.
Автор Тетяна Федорова