Вона загинув місяць після її весілля. 10 хвилин після траурного, чоловік зморщує це повідомлення

Меган Бейкер і Адам Warner були ідеальною парою. Всім друзям Мегана щиро загинув її, бо жив з коханою душею.

На жаль, щастя дівчини було недовгим. Коли вона була 28 років, лікарі зробили страшну діагноз - рак груди. Тим не менш, Меган не давав і спробував жити життя в повному обсязі.

Рік після відкриття хвороби дівчина почала свій блог, який описав її бій з раком. Меган був оптимістичною та ліворучною заготовкою навіть після хіміотерапії та мастеектомії.

Вона загинув місяць після її весілля. 10 хвилин після траурного, чоловік зморщує це повідомлення

Одна з записів на сторінці Мегана виявилася серед інших. Це був список 30 речей, які хотіли зробити в її житті. Зокрема, вона мріяла про навчання, щоб грати в музичний інструмент, запланований на допомогу знедолених дітей, захотіла подорожувати світом і жити не менше п'яти країн.

Перший пункт у списку «Маррі Адам». У день до, він запропонував їй. Навіть знаючи про серйозну хворобу Мегана, Адам не залишив її в нелегкий момент. Він дав дівчині міцне чоловіче плече і вирішив жити з нею в горах і радості.

На жаль, Меган ніколи не вдалося реалізувати решту свого списку. місяць після весілля вона йшла.

Відразу після похорону Адам відкрив свій блог. Він поінформував друзів Мегхана про втрату і вказав, що він буде завершити її до списку.

«Мегхан завжди був у серці. Вона супроводжує мене всюди. Так з мене вона зможе зробити те, що вона призначена, Адам писав.

Ця історія стала публічною. Багато медіа-розеток повідомили про життя Адама. Але він нічого не думає, що він зробив. Це був найменшим, я можу зробити для Мегана. Я сподіваюся, що вона переглядає мене з неба і відчуває себе таким же, як я робити, людина сказав в інтерв'ю.

Вона загинув місяць після її весілля. 10 хвилин після траурного, чоловік зморщує це повідомлення р.

Дії Адама показують, що існує справжня любов. Якщо ви також доторкнулися цієї історії, обов'язково поділіться своїми друзями.

: Офігенно.cc

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження