Чи довголіття міфу чи реальність?

_ Новини

І знову. Чи довголіття міфу чи реальність? Що ми робимо?

Як ми вже знаємо (і хто не знає, може дізнатися про це в лекції Острамісля або листування через Ведас), слов'яни мали цикл, який називається Коло Життя. Цей цикл триває 144 років. Цей період вважається мінімальною тривалістю життя. Зверніть увагу, що це мінімальна тривалість життя, принаймні людина повинна жити 1 раунд. У літописі є докази, що люди можуть жити в декількох колах життя і загиблих у своїх вільних волі, коли вони зрозуміли, що вони виконали свою долю і виконували свою обов'язок до Роду.

У цій статті я розповість про довголіття. Я спробую довести, що довголіття не є міфом. Я цитую висловлювання відомих (у вузькому і широкому колі) людей і джерел, а також фактів, відомих до науки, які безпосередньо або непрямо підтверджують можливість довготи, властиву природі в тілі людини.
академік Павлов Іван Петрович

Почнемо з академіком Павловом. Всім відомо Павлов як відкриття концепції рефлексу, який він відкрив у процесі навчання собак. Ось що Вікіпедія говорить про нього:
Іван Петрович Павлов (вересень 14 (26), 1849, Рязан – 27 лютого 1936 р., Ленінград) – вчений, фізіолог, творець науки про вищу нервову активність та ідеї про процеси регулювання травлення; засновниця найбільшої російської фізіологічної школи; лауреат Нобелівської премії в медицині та фізіології 1904 р. «За свою роботу на фізіології травлення»

Я думаю, що всі ці regalia говорять тільки про те, що академік Павлов цілком гідний довіри наших читачів. Він сказав: «Діти до 150 років слід вважати жорстоким». Павлов знав нічого про циркуляцію Чинобуг або Стародавні цикли часу, але як вчений знав напевно, що людина повинна жити принаймні 150 років.
Наукові дослідження

Сучасна наука, з відкриттям ДНК, сьомих кроків вперед в знаннях істинних і прихованих можливостей організму людини.

Наприклад, вже доведено, що ДНК людини розрахована на 440 років відтворення – три кола життя!!! Згідно з тими ж науковцями, наша печінка призначена для 600 років! І в цілому виявилося, що всі органи розраховані на більш тривалий період, ніж визначений період відтворення ДНК. Тобто, якщо беремо термін відтворення ДНК (440 років) за основу, то весь організм створюється природою з запасом, щоб повністю реалізувати потенціал ДНК.
Біблії

Біблії – найчитаніші книги світу. Звичайно, є зерна справжніх знань в ній, інакше це не було б гакнути так багато людей.

У Старому Завіті є інформація про тривалість життя людей цього часу. Всі вони жили понад 900 років: Адам – 930 років. Ноя 950. Дуже багато! Неймовірно, що це джерело надихне довіру наших читачів, але є деякі правди в усьому, і ці цифри не порівняти з сучасними 100-річними роками.
Махагарата

У індійському світогляді (в майже всіх його струмах і гілках) є така концепція як Калі-Юга.

Ось що Вікіпедія говорить про це:
Калі Юга є четвертим з чотирьох Yugas, або епох, в індуси час циклу. Характеризується відхиленням моральності, адже добро в світі знижується до одного кварталу первісного стану у віці сати-юги. й

Калі Юга нічого, але ніч Сварога (четверта частина дня Сварога). Ми говоримо про ніч Сварогу в якості часу духовного завоювання. Паралельний між Калі Юга і ніч Сварог очевидний.

І так назад до Калі Юга. У Махабхарата (у казці бесід Марканди, Араніакапарва, глави 186-189) описують, що це найгірший вік, в якому тільки один квартал залишається оригінальним в'язком, і що до кінця Калі-юга повністю знищується. У Калі Юга люди живуть до максимуму 100 років. Є загальна економічна та духовна деградація, люди проявляють найстрашніші і розпадні якості. Їх сміливість, розвідка і сила ослаблення. Поведінка людей починає регулюватися небезпекою, заздрістю і збором. Люди стають непристойними і зберігають тільки появу жертв, дарів і луків. Брагмани зупиняють молитися, відступають від жертв і читання Ведса, забути меморіальні жертви і їсти, що вони повинні. ?

Тепер ми просто завершили ніч Сварога і максимальну тривалість життя людей до кінця ночі Сварога 100 років. Махабхарата говорить сьогодні. Ще точно про вчора, так як ніч Сварог завершився 2 літа тому, і зараз вранці Сварог почався. Тепер ми прокидаємо і маємо реальну можливість коригувати наші внутрішні цикли і, як наслідок, приїжджаємо до довготи.

Стоматологія і медицина в цілому.

Тепер подивіться, як наші зуби довели, що наше тіло розраховане на набагато довше життя. Це мій улюблений предмет доказів для довголіття.

У ЗМІ з часу витікання даних, які в 80-100 років починають рости нові зуби. У Центрі реабілітації людей похилого віку в Сочі є випадок зростання нових зубів у Мар'ї Андрєєвни Цаповалової. Марія Андріївна в момент зростання нових зубів майже 100 років. У цьому випадку вчені відносяться до аномальних явищ, які, однак, не унікальні. Раніше іранський чоловік, Багам Ісмаї, виріс нові моляри у віці 128 років. Те ж саме сталося в індійському селянському балрозі, який виріс нові зуби у віці 110 років. Ще одним власником таких несподіваних зубів був резидент Татарстана Марія Васильєва з села Чуваш, вона була 104 років, коли почала рости зуби.

Дентисти не пояснюють це явище в будь-якому випадку, тільки подрібнюють руки, і єдиний спосіб вони можуть виправдати таку функцію - перенасичення тіла старих людей з мікроелементами. Але антропологи мають власну версію, вони вважають, що передовий вік є етапом розвитку організму, коли спостерігається самореновування. Відповідно до сучасних антропологів, нормальна тривалість життя людини становить 200 років, а випадки з відновленням зубів у віці старшого віку – прояв теорії, що висувається антропологами.

По суті, деякі стоматологи також знають причини зростання зуба в цьому віці. Тим не менш, вони навіть знають, чому це явище не відбувається з усіх центарів.

У мене є друг, який є екс-стоматологом. Під час роботи стоматолога він мав дуже хороший авторитет - він був спеціалістом найвищого класу. Багато приватних клінік намагалися потрапити в стан. Тим не менш, він віддав справу. Він пояснює це усвідомленням того, що, власне, стоматологи з їх болем, що виявляються ін'єкції, арсеночні, вбивають стоматологічні нерви, протези, всілякі шпильки вставляються в щелепу і т.д. позбавляють людину можливості придбати нові зуби за віком 100 років. Він каже, що стоматологія – це практика, спрямована на знищення природного перебігу процесів, що відбуваються з зубами. Звичайно, всі ліки є псевдо-наукою, яка тільки піклується про те, що є більш хворі люди.

Ось чому Лев Миколаєв Толстий розповів про лікарські засоби: «Медикін – це псевдонаука, яка дозволяє людям, які живуть всупереч законам природи, щоб залишатися принаймні на всіх здорових». ?
Наша вічна Що робити? ?

До питання «Чому блювоти?» Я, звичайно, маю відповідь, але я не розкрив її в цій статті. Це дуже об'ємна тема, і, до речі, також дуже цікавий і хитрий. Якщо ви хочете, відчуйте себе, і це право зробити, і я перейде на відповідь на питання «Що робити? й

Практично всі смерті в сучасних випадках викликаються захворюванням (крім нещасних випадків і жорстоких смертностей). Суддя за заявою Л.Н. Толстого про ліки вище, виявляється, що для того, щоб не хворіли, потрібно не жити «проти природи», тобто відповідно до природи. Що значить жити в гармонії з природою? Тут я хотів би виділити 2 різні аспекти:

Перш за все, це, звичайно, побудуйте свої ритми відповідно до ритмів природи і цілого космосу, тобто прокидатися сонцем, і спати з зірками (подібна рекомендація я колись зустрівся в Ведасі, але тепер я не знайшов, де цитувати). У зв'язку з тим, що наші цикли, відповідно до природного дуже добре допомагають колам часу, який присвячений нашому сайту. По-перше, коли я вперше почав використовувати круги часу, я був вражений, як точно вони представили свої потреби тіла (для оголошення - це не частина моєї мети, але я не можу допомогти, але згадувати кола часу докладно).
По-друге, вам потрібно їсти природну, живу їжу. Тепер я не пропагую вегетаріанство і сиру їжу, адже стаття не присвячена цьому взагалі, тільки я кажу, що варена їжа шкідлива.

Є ще один дуже важливий компонент здоров'я і довголіття, який передається нам нашими предками через доведений.

Перед тим як потрапити в доведений, я зроблю коротку з'їзд.
Кожен знає, що під час постреволюціонарних трансформацій, новий уряд вирокував популярну мудрість. Перш за все, Луначарський зробив це через ще одну обхвату Буквітса і перетворивши його в абетку. Lunacharsky видали зображення з листів, залишаючи тільки фонетики, тим самим спробу було зроблено (не слід зазначити, досить вдало) приховати істинне значення слів. Він замінив префікс «без» з «демоном» спотворює енергетичну складову багатьох слів (навіть, це окрема тема).
На додаток до образу мови він спотворив більшість російських доводів. Він зробив це дуже хитро і вміло, в деяких доведенох він був достатньо, щоб змінити або додати один лист, щоб спотворювати значення, або навіть перетворити його на протилежне. Ця заява, я думаю, вимагає прикладів. Наприклад, доведений «Час веселий» – на мій погляд, це шедевр Луначарського мука сенсу. «Час і час». Подумайте про те, що сталося з сенсом: раніше доведен заявив, що потрібно мати можливість і працювати і весело. А нова версія говорить, що потрібно працювати багато, і трохи відпочивати.

Повернутися до до донора про здоров'я. У сучасному (Лунахаричному) трактуванні «У здоровому тілі здоровий дух», тут організм є первинним, піклуючись про тіло і буде здоровий дух. Насправді, доведений звучав так: «Здоров'я здорового тіла – здоровий дух», тобто не існує показання, що є первинним; і навіть так: «Здоров'я тіла – здоровий дух», ось зв'язок є протилежною версією Lunacharsky, тут здоровий розум діє як запорука здоров'я організму. Так ви повинні працювати над духом. Потім тіло буде здоровим.

Я хотів, як Аріна Нікітіна Вона сказала на одному з її семінарів: «Якщо ти так добре, чому ти хворий?» Таке підключення знову. Захворювання - це багато людей, які здорові люди! І ще одна точка на цій темі. Будь-яка людина, яка налаштовує стопу на шляху духовного розвитку, підтвердить, що перше, що відбувається, коли починає розвиватися духовно – різке поліпшення здоров’я.

Ви не знаєте! Жива довга!