558
Мисс Дзен
Друг прийшов з Воронезької останньої ночі. Він розсипав, кинув його мішки і взяв чай на кухню. Мрія, каже, що не в одному оці, доки я розповім вам, як я приїхав, я не заспокоївся.
Так, далі від його обличчя:
«Я ледь потрапив на поїзд, кинув мішки на бігу, майже посунув ніс на платформу, але вдалося. Я прокинувся перед залом і променю, що мій нижній полиці буде зайнятий: Я не скажу їх, я завжди приводу до сходу, щоб ніхто не торкався мене. Почули молитви: хлопчик десять років, повний, cheeky, доглянуті, slicked, slicked на мій полиці. Поручні двері для матері. На іншому нижньому полиці сидить дівчину в ній суцвіття, в старій потіні, штани і яскраво-блакитні шишки. Він читає, я маю нульову увагу перед мною. Я зловив очі жінки і сказав: «Пляза». Я не шкода про полки, але за повагу, ви можете попросити. Вона звисла і відвернулася. Я кинув мішок поруч з дівчиною, почав розбиратися і в ультиматі сказав: «Діти, я сидю тут поруч з дитиною, ти думаєш?» Вона повинна мати верхню частину.
«Агайнст...» був голосом, наповненим екстратерссердним Зеном і трагічності.
І побачила, що вона прийшла до її почуття і продовжила відрізнити речі.
«Я повинен дивитися Міша, що відбувається з ним, і вимкнутися з вершини протягом тривалого часу. Ми не одягаємо і змінюємо. й
«Не змінить. . ?
Я думав, що вона була про те, щоб почати говорити про те, що вона спеціально забронювала місце заздалегідь, що це не була її проблема і blah blah blah blah. Але ні. Дівчина просто вивернула і заклав її назад на манжет леді, як подушку, не даючи книги своїми руками.
Зібрав сумку з сюрпризу, звільняючи простір, і Міс Zen прокладав на неї повну довжину.
"Друга тварина" - жінка чітко зволожена і, надягаючи сумку на столі, сходження сходів. Звідти, вона незабаром дуже успішно кинула гребінь, яка вдарила дівчину безпосередньо в лобі. Міс Зен, не відволікаючи від читання, кинув її гребінець на підлозі.
Перші два години подорожі, леді затирають, затирають, демонструють скручуються від полиці, щоб протирати підбори і регулювати його теплообмін, неприпустимо і закріпивши її жилет. Але незабаром, розуміючи, що Міс Зен захотів поставити те, що Всесвіт позбавив її в її зав'язі, він оселився вгору і здався.
Ми провели кілька годин у відносному спокійі і навіть миру. Я познайомився з Мішка, привели його в пару ігор в морській битві, фольго - нормальний, за принципом, малюк вийшов, тільки коханий. Ms. Zen читати, вислати з зовнішнього світу.
Вечір. І починав, що її син, ймовірно, загинув голодом. Миша, яка нещодавно заточила пару ковбас в тісто з мене, подрібнила плечі. Я маю на увазі, якщо мій мама сказав так, я дійсно голодний.
Після цього доля приймала Міс Зен на ванну. Коли вона повернулася, вона виявила, що вона була залишена з невеликими порогами біля вікна, а решта сидіння була заповнена контейнерами, термосом і Миша. Дами, які перехопили її абсолютно неоднозначним виглядом, як і раніше подумали, що вона нарешті охопила непристойну, тому тріумфально заявлену: «На столі нижче, і ми маємо право сидіти тут, ми не займали всю полицю!»
Непримітний, Міс Зен прогулявся в її сидіння, влаштовується комфортно там, і перетворила її альтанки в рухову нескінченність.
... Наприкінці вечері Міша, закрили так багато, що він міг вийти з вуха, вирішив, що інші не повинні голодувати, і поділився з Міс Зен варене яйцем. На жаль, вона взяла... А потім мати, позбавляючи, що «нема чого відходити їжу на всіх сортах рейок», витягнув Міша, висадивши його назад, і списав Міс Зен на руці.
Я думав, що стіна карнанімності згорнулася, але я знову виправдав: Міс Зен кладуть яйце на стіл і з словами «всі руки» витирають руки на спідницю дам.
Що відбулося... Дівчинка чекала на щось, щоб проколоти бульбашки запалювання. Позбавляючи руки, вона почала сольну арія "Станція богей, потворна, передчасна!" У її тираді вона заливала як душу, вибираючи Міс Зен як кореневу причину підпілля людства в цілому і її в першу чергу. «Бека людей, як ви, трохи, нічого не йде прямо». Раж покрили очі, відварив її мозок, і коли контроль над себе остаточно втратив, дама подрібнила Міс Зен, так що вона вдарила голову на стіну, дякую Cthulhu, рівномірно.
Вона шуок і заспокоїлася вниз, дивлячись на реакцію.
"Я думав! Більше не можна брати.
Якщо Міс Зені, щоб почати робити люки або кинути її руки, образ самотності зникне назавжди. Але вона не розчарувала.
Повільно, але неминуче, вона прокинулася до жінки, якби вона збиралася сказати щось в вухо.
І все право, Мокеро, вона клала її душу від слизу до чола, через очі, змащувати її косметику, залишаючи блискучий привід.
лизати, Карл!
... Ефект був дроблення і миттєвий, як від транквілізатора: леді заспокоїлася вниз і почав відчувати її щік з її пальцями... Потім вона raked Misha, кинув його на її полиці і кинулася мити.
Зен протирають рот серветкою і вишукано замочують кут. Ця дія була вже розроблена для мене, і, Бог знає, що я не можу протистояти і відступати.
Для решти поїздки леді не казали слово в її напрямку. У тиші він і Міша залишили машину на своїй станції.
І Міс Зен вийшов у книгу. Весь зовнішній вигляд вказали, що вона залишила цю реальність і не повернеться незабаром. Я не припинив її.
Мапа