Останнім часом світ дізнався про «блискавку», що з'явився в поточній операційній системі iPhone – iOS9. Якщо ви встановите дату 1 січня 1970 року в налаштуваннях, смартфон буде зафіксовано і його можна буде розблокувати тільки в спеціалізованому сервісі. За гроші.
Веб-сайт незважаючи на те, що зараз ви знаєте, і може мати ідею перевірити «блискавку» – не робити це! Довірте мене, це буде робота. Ось історія поділилася на Facebook користувачем Івана Йостмана:
У день до вчора, за офіційними потребами, що блукають в Mac Center - для передачі двох ноутбуків до гарантії. Частка в рецепції є загальним, iPhones орендовані відразу. Так що у мене є шість щасливих 5-ти і 6-ти власників телефонів з такою ж проблемою: О, я дивився на телевізор, який якщо ви поставите дату 1 січня 1970 року, телефон заблокував.
Він заблокував, робимо щось! Це гарантія, не це? . . ?
Дівчата на прийомі щасливо відповіли, "Не, ні, ні."
випадок негарантії, 1500 рублів, півгодини і ми заощадимо вас.
Шість чоловіків в рядку, Карл! Тільки на мій візит. «Не робіть це» і з радістю дали те, що вони попередили. За четвертим клієнтом я вже сміхався. Я попросив дівчину, якщо вони мали такий інфлюкс довгий час, вона чітко пов'язана з хвилюванням з передачею на дощ.
В цілому, історія про лампочки світла в роті виявилась несподіваною рекомендацією про однакові наслідки. Будьте розумні!
Веб-сайт: www.facebook.com/ivan.iostman/posts 10207551879008178