433
Олександр Ширвіндт каже, що нічого не потрібно міняти в старій вікі
Російський театральний і кінорежисер Олександр Ширвіндт сказав в інтерв'ю, що він неодноразово кинути палити, поки він зустрівся з лікарем, який дав йому хороші поради.
«У наш вік 75 і вище, нічого не може бути змінено або відмовлено.
Я кинути палити так багато разів, але це не призвело до нічого хорошого. Я повернувся до цього, поки син, який я дуже слухняний і боятися, сказав: "Чому достатньо."
І тоді я був «керований» на чудовому академіку, попередивши його, що він не приймав нікому, але він знав мене з тих пір і був готовий говорити.
Я кладаю повну сечу зразок і поїхав до кінця Ентузіастського шосе.
Особняк, тиша, прогулянка милою заготовленою дамщиною в пластикових каштанах. Килими, величезний офіс. На стінах - листи подяки від Наполеона, Петра І, Небуходоносора ... І є академічне носіння золотих окулярів.
- Як старий ти? він каже.
до Так, я кажу, буде чотири сотні.
до Я рік молодший, ніж ви.
Коли він бачив мій лабораторний файл, він загинув руки: "Плеза відкладена."й Я хотів би це вже - я не виглядав на файл. «Що ви отримали? Я сказав,
- Перш за все, боляче коліно вранці.
до Це моя ніч. Що ще?
- Недбалість.
- Ну, це океї.
- Я швидко втомився.
до Це право. Я теж. У нашому віці варто бути.
І заспокоївся. Якщо медичний науковець відчуває себе таким же чином, як мені, то що потрібно сказати? Я сказав, що я кинути палити.
Він дивився на мене через золоті окуляри:
до Моя дорога, чому? У нашому віці нічого не можна змінити і нічого не можна відмовитися. Дякуемо!
Я поцікав його на папері і зліва.
Геніус! Що робити, якщо він читав мій горох? . . ?
Олександр Ширвіндт для собедника
Попередній перегляд: satire
Türkçe, English, Русский, Українська...