Про живе харчування говорять 15 відомих жінок сирої їжі

Орнаелла Муті, італійська акторка фільму, - сказав він "Раво - це мій дивовижний шлях до здоров'я і щастя. й

Demi Moore – американська акторка: Сира дієта харчування має прекрасну властивість видалити отрути і токсини з нашого тіла.
Енергетика, тонкість і неймовірна легкість руху - це те, що це дає мені.

Тоня Заваста, автор книг про сиру їжу, наставник багатьох сирих продуктів: Я переконаний, що основна причина відсутності краси
У нашому світі їсть мертвих і зненатурених продуктів. Сира їжа є ключем, який може відновити фізичну красу для людства. й

Annette Larkins - це 73-річна дівчина, дуже втілення молоді, здоров'я та краси: Моя дієта складається з свіжих фруктів, сирих горіхів, овочів і насіння. У мене є гарний сад.
де я вирощую органічні овочі, фрукти та зелень. й

Карін Калабрис пропонує широкий асортимент страв у Чикаго:
«Чому мій момент. Це моє серце. Це мій подарунок для себе і світу.
Це моє життя.

Uma Thurman - американська акторка: Хочу сказати, що на початку вашого тіла необхідно використовувати для сировини.
Не завжди йде гладко. Але в кінці ви отримаєте «великий приз» і стає прихильником сирої їжі.

Кароль Alt – супермодель, автор книги рецептів, фахівець в сирій їжі: «Я почав дуже хворіти. й
Я консультуюсь з лікарем - експертом в галузі сировини. Він консультує мене їсти тільки натуральні, термічно необроблені, сира їжа.
В результаті не довга.
Після 10 діб зникають мігрені і біль у животі.
І, ох дива! За місяць я був повною енергією і міцністю. Я можу тільки мріяти про такий результат. й

Mimi Kirk є автором Live RAW, сирої їжі lifecoach:
Сира їжа - це мій шлях до відмінного здоров'я і вічної краси.

Erin Mowbray – модель фітнесу, спортивний тренер:
«Відьмаючись сирою їжею, здоров’я миттєво покращиться.
Навчитися стало легко, і головне, мій спортивний виступ почав швидко рости. й

Крістіна Карріло-Букарама є власником сировинної органічної кооперації в Техасі, життєвого тренера та викладача:
За 8 років я був 100% сирої їжі. Завдяки природному харчуванню, я подолаю найстрашніші глікемії.
Я зараз здорова і щаслива людина. й

Ані П’єу, автор кулінарних книг, телеведучий, тренер, підприємець: «Я хочу надихнути людей жити життя ми любимо, шукаючи і відчувати себе чудово!»

Leia Nightingale – майстер спорту, абсолютний чемпіон з бодібілдингу, спортивний тренер: «Не потрібно чекати понеділка!» Почати зміни в житті прямо зараз!

Laurie Peinter - це успішний блогер, тренер і мати двох.
«Я пристрасть – сира їжа. Тому що це моє здоров’я.

Pam Boteler – американський спортсмен, багаторазовий золото медаліст у спринтуванні на байдарках і каное: «Дк. Сира продовольча програма Gramm була запорукою розблокування мого істинного потенціалу»
Більше впевненості у собі в спортивній арені.
Зміцнення, спринт і відмінна спортивна сила - що дає мені сиру їжу.

Ліліан Муллер – письменник, модель, актриса, тренер:
«Нехай в моєму житті я їсть м'ясо, п'яні тверді напої або копчені.
Як я виріс старшим, я почав розуміти ще більш чітко, як важливо це в нашому житті правильно харчуватися і бути оптимістичною.
Натуральна їжа в поєднанні з гарним настрою робить нашу кров'ю чистою.

Меган Єлизавета МакДонелл є правозахисника, консультант з харчування та автор книг: Я був надмірною вагою і взяв багато ліків, тому що мій здоров'я був бідним.
У мене була косметична алергія, часті головні болі, і довелося викинути з коледжу і піти в лікарню.
Я змогла відновити від мого захворювання.
Зараз я відчуваю себе дуже живою і щасливою людиною!