Розробити паралельно! Що означає?

Я хочу написати цю тему тим, що є карелі та конфлікти в сім'ях, з родичами, з нашими найбільш улюбленими і дорогими людьми на основі не приймає нас або сирої їжі. Так, як дивно, як це звучить, багато сирих продуктів не можуть приймати CE. Я зателефоную, що «пошкодження сирої їжі».

Щоб подбати про своє здоров'я, щоб зберегти ваше тіло чистою, подбати про це – це звичайно, всі збуджені і заслуговує затвердження нога голови. Але! Не забудьте, що ви не тільки тіло. Я кажу ще більше: ви не тіло на всіх, ви щось більш і серйозні. Не обмежуйте себе костюмом. Друзі, ви не повинні бути вболівальниками і піти в всі серйозні речі. Будьте розумні. Згадайте, що ми всі люди, ми всі люди. Разом, ми сильніші.

Сира їсть є дуже вібраційним стилем їжі, який піднімає тіло на інші висоти, відкриває широкий горизонт для його розвитку. Подбайте про фізичну складову, не варто забувати про духовну складову, яка є основною. В іншому випадку ваше сприйняття світу надходить в дисонансію з поточним станом справ. В цьому випадку сира їжа принесе лише багато незручностей і протиріччя в житті, іноді досягаючи точки абсурдності.

Давайте мені дати вам аналогію бути більш чітким. CE без відкритої свідомості нагадує школяр з ядерним валізом. Потенціал величезний, і знання і навички нульові. Ви можете пошкодити і ваших близьких, це не здавалося б. Я знову повторю: Розробити паралельно! Еволюція свідомості є важливою як поліпшення вашого тіла.

Просто як розвиток свідомості тягне розвиток тіла, тому розвиток тіла тягне розвиток свідомості. Це не відбувається автоматично, це робиться вручну. Ми відчуваємо себе комфортно і резонувати разом з собою тільки тоді, коли рівень свідомості можна порівняти з цим тілом.

Наприклад, людина прийшов, щоб зрозуміти, що CE є єдиним істинним варіантом харчування. Він починає перемикати сиру. Довгий і болючий. Досягнення своєї мети та блокування. Його почуття самоімпорту схильний до універсальних пропорцій, гордість в собі такої чистої, правильної і неповторної відкидає масштаб.

Відбувається ефект «незнімного валізу». Не дасть йому можливість заспокоїти погляд на ситуації і світ навколо нього. Якщо він раніше був гіпокриттом, він не розумів його, але тепер він продовжує бути гіпокриттом.

Так що він змінив про себе з перехідом до CE, що він досяг? Забуваючи найважливіше. Головна Його свідомість ще подрібнюється в коконі щільних сайтів колишніх собачих і стереотипів. Він намагався їздити трактором в клуб елітних гоночних автомобілів. Це неможливо. Ми працюємо з нами! Ви не можете зупинитися, інакше ви ризикуєте стати рогами, закріпленими на мікробіота і їжі, або ви повернетеся до свого старого раціону.
Потрібно вдосконалювати. Вивчайте не тільки тварин, але й людей. Дізнайтеся, як вони є. Недолік любові, емоцій, кольорів, почуттів, радості є гальмівним і тягарним, що запобігає вирушанню далі. Це найбільша помилка поїздки! Нехай світло і любов введіть своє життя. Стати джерелом, не мийкою. Створення та створення.

Тільки тоді ви відкриєте для себе безпрецедентне джерело енергії та натхнення. З'являються всі суперманові привілеї сирої їжі. Варто розуміти, що Рада Європи є лише інструментом для досягнення своїх цілей. Більше, не менше. Не потрібно створювати культу з цього, відірвати від світу і створити свій власний гірчичний, ідолів і обрядів. В іншому випадку ми повертаємо на ядерну валізу.

Я приймав розуміння сирих продуктів, які все в цьому світі є одним. І єдиний вдалий мета, що виправдовує CoE, є можливість: Для створення, створення і подарувати любов до простору навколо вас не фундамент Всесвіту?
Я щиро сподіваюсь, що ця стаття допоможе тим, хто втратив свій шлях і не дасть нових поворотів з правого шляху!