Мій дід має найкращі очі в світі.

Мій дід має найкращі очі в світі. Пройшовши такий непростий життєвий шлях, подолання труднощів, звикаючи до нового життя, приймаючись не завжди приємними змінами, він ніколи не перестав випромінювати світло, а очі залишилися торкненими і повною безкінечною добротою.

Здається, що вся генерація наших грандіознихпарентів майже не схожа на супермен. Вони пішли через так багато заготовок і змін в країні і ніколи не скаржалися, гордо долають всі труднощі і вже освоюють смартфони.

Моя діда навчає мене зараз, але важливіше, що навчає мене.

• Лабораторна робота. І це також насоси, покращують апетит, надає звук сну і посилює ефект задоволення від подальшого відпочинку. Ви завжди можете заробити гроші на хлібі, а не тільки якщо ви не злаєте.
  • Якщо ви не досягнете успіху, то ви не намагаєтеся важко. І знову подумайте. А потім подумайте знову, просто зараз з головою, і спробуйте знову. Досягніть свою мету самостійно, без допомоги, і ви будете розуміти, що задоволення це!
  • Найкращий смак їжі є голодом. Ви повинні знати, що реальний голод, коли ви більше не можете думати про щось інше, коли це не просто голодування в животі, але як якщо є дуже сердитися і голодний лев, сидячи там і порося, що є сеча! Тоді ви цінуєте їжу більше. А ви не скажете, "Я їсти це, не їсти це."
  • Ви не можете відкинути хліб або будь-яку їжу. До птахів і тварин, вони будуть дуже вдячні.
  • У селі немає телевізора. Не один в нашій родині був здивований цим. Тільки здивовані сусіди. Відповідь проста: чому вам потрібно, коли у вас є 20 акрів землі для роботи, нескінченних просторів природи для вивчення і єдності і 24 годин в день!
  • Не забули подій у світі. Але це було радіо. Всі останні новини світу для розуму, а також незабутні музичні концерти для душі - все це легко надається радіо.
  • Робота, але саморозвиток не скасовується. Повний будинок книг з широкого асортименту предметів. Знайти цікавих книг і дізнатися про себе.
  • Але найголовніше, я дізнався про мій дід. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Улюблена ласощі мій діда є картоплею та хлібом. І пити чай і хліб.
  • І повагу. Старші, родичі, кохані. Скажіть hello для них і допомогти їм стільки, скільки ви можете.
  • І вірити. Повірити себе, вірити в краще, вірити в розум людини і безмежні можливості.
  • І загибель. Це дуже цінна якість – можливість пробачити і забути злочинів. Мій дід часто сказав, що утримуючи гранатусь більше трьох днів гріх.
Він викладав любов на прикладі. Він ніколи не сором'язливий, завжди намагався зрозуміти, давав мудрі поради, підняв настрій неповторними жартами, завжди там і ніколи не зраджували.

Залишається сучасним. Я дізнався значення виразів «не бути приступним», «що ви їдете!», «згодити», «самості», «соціальні мережі», «фарт», «в тренді».

Моє дідусь і всі наші дідуї є охоронцями традицій, звичаїв, щирості, важкої праці, знань, пісень з сенсом і просто щось неймовірно яскраве і добре.

Я гона йти виклик Гранпа, запитати його, як я роблю. А потім ще дві бабусі: Покажіть, як вони чудові. . й

Автор: Аліса Міфтахутдінова для Веб-сайт
Огляд: fabriziobosio

www.fabriziobosio.it/rimborso-tari-per-gli-anziani-di-manerbio/