482
Мій дід має найкращі очі в світі.
Мій дід має найкращі очі в світі. Пройшовши такий непростий життєвий шлях, подолання труднощів, звикаючи до нового життя, приймаючись не завжди приємними змінами, він ніколи не перестав випромінювати світло, а очі залишилися торкненими і повною безкінечною добротою.
Здається, що вся генерація наших грандіознихпарентів майже не схожа на супермен. Вони пішли через так багато заготовок і змін в країні і ніколи не скаржалися, гордо долають всі труднощі і вже освоюють смартфони.
Моя діда навчає мене зараз, але важливіше, що навчає мене.
- Лабораторна робота. І це також насоси, покращують апетит, надає звук сну і посилює ефект задоволення від подальшого відпочинку. Ви завжди можете заробити гроші на хлібі, а не тільки якщо ви не злаєте.
- Якщо ви не досягнете успіху, то ви не намагаєтеся важко. І знову подумайте. А потім подумайте знову, просто зараз з головою, і спробуйте знову. Досягніть свою мету самостійно, без допомоги, і ви будете розуміти, що задоволення це!
- Найкращий смак їжі є голодом. Ви повинні знати, що реальний голод, коли ви більше не можете думати про щось інше, коли це не просто голодування в животі, але як якщо є дуже сердитися і голодний лев, сидячи там і порося, що є сеча! Тоді ви цінуєте їжу більше. А ви не скажете, "Я їсти це, не їсти це."
- Ви не можете відкинути хліб або будь-яку їжу. До птахів і тварин, вони будуть дуже вдячні.
- У селі немає телевізора. Не один в нашій родині був здивований цим. Тільки здивовані сусіди. Відповідь проста: чому вам потрібно, коли у вас є 20 акрів землі для роботи, нескінченних просторів природи для вивчення і єдності і 24 годин в день!
- Не забули подій у світі. Але це було радіо. Всі останні новини світу для розуму, а також незабутні музичні концерти для душі - все це легко надається радіо.
- Робота, але саморозвиток не скасовується. Повний будинок книг з широкого асортименту предметів. Знайти цікавих книг і дізнатися про себе.
- Але найголовніше, я дізнався про мій дід. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Улюблена ласощі мій діда є картоплею та хлібом. І пити чай і хліб.
- І повагу. Старші, родичі, кохані. Скажіть hello для них і допомогти їм стільки, скільки ви можете.
- І вірити. Повірити себе, вірити в краще, вірити в розум людини і безмежні можливості.
- І загибель. Це дуже цінна якість – можливість пробачити і забути злочинів. Мій дід часто сказав, що утримуючи гранатусь більше трьох днів гріх.
Залишається сучасним. Я дізнався значення виразів «не бути приступним», «що ви їдете!», «згодити», «самості», «соціальні мережі», «фарт», «в тренді».
Моє дідусь і всі наші дідуї є охоронцями традицій, звичаїв, щирості, важкої праці, знань, пісень з сенсом і просто щось неймовірно яскраве і добре.
Я гона йти виклик Гранпа, запитати його, як я роблю. А потім ще дві бабусі: Покажіть, як вони чудові. . й
Автор: Аліса Міфтахутдінова для Веб-сайт
Огляд: fabriziobosio
www.fabriziobosio.it/rimborso-tari-per-gli-anziani-di-manerbio/