433
Як я займався 49 і нарешті став щасливим
Ви боїтеся взяти п'яти і змінити життя, оскільки "час пішов"?
Веб-сайт А Психології публікують історію, яка доводить, що це ніколи не пізно, щоб розпочати життя. На 49, Андрей кинути свою роботу, змінив свій шлях життя і згодом став студентом. Тепер через чотири роки він отримав юридичний ступінь, який мріяв про життя. І тут його історія.
Моя сестра читати оголошення в газеті говорить про те, що несерйозно потребує помічника, який може швидко набрати на комп'ютер. Тексти пісень, а це означає: І вона називається мені, ви добре набравши і ви завжди мріяли про закон. Спробуйте, що якщо це ваш шанс? Я дуже мріяв стати адвокатом з моєї молоді. Але все раптово, майже 50 років, щоб відвернутися від шляху, на якому він проходив більшу частину свого життя. Я був дуже дивним і я був страшним.
В Інституті я почав працювати в ланцюжку поставок. Ця професія мене не дуже цікава, але дозволила мені жити на безкоштовному графіку. Потрібні ляльки, і мені потрібно працювати якомога ближче до дому - Я подбаю батьків, які були довго і тяжко хворі.
Після 40 років, вже втратив маму, а потім батько мій, я думав вперше, що я міг змінити роботу і, можливо, отримати другу освіту. У перший раз я був вільний час для себе, і я мріяв і планував. Але зробити юриспруденцію своєї професії, і навіть поїхати прямо з вулиці до нотаріуса і сказати: «Я хочу працювати для тебе» – я не можу уявити це. Після того, щоб така робота була потрібна юридична ступінь, вам потрібно включити до цього професійного середовища від молодого віку. Зробляючи рішучий крок, був хамперований як самодостатнім, так і страхом, що в мої роки я хотів би виглядати безглуздим і патологічним як новачк.
Тим не менш, виявилося, що спосіб: Я, 49-річний чоловік, який тільки пройшов кілька спільних операцій, прийшов до нотаріуса з палицею і сказав: «Чи потрібна допомога? Про нас Я знаю, як ввести сліпо з десятьма пальцями, я не адвокат, але я зумів виграти арбітраж на власній в спорі з банкрутом банку, де мій депозит спалений. І я знаю закони добре.й Я відчував себе впевнено і якось не хвилювався. Я не мав багато попиту на заробітну плату, і я чесно сказав: «Я готовий почати цю професію майже на будь-які гроші». Мій майбутній бос слухав спокійно і попросив мене завершити тестове завдання – ввести короткий текст. А потім запросив мене працювати, кажучи, ваша зарплата 14 тис. рублів. Якщо ви можете довести себе, вона буде рости. На наступний день я став нотаріусом.
Я щасливий. Протягом багатьох років я мав подвійне життя: на роботі я займався облікм матеріальних цінностей, але весь вільний час провів вивчення законів, а вночі я прочитав Цивільний кодекс. Причиною цього пристрасного інтересу в законі було те, що протягом багатьох років я воював бюрократію посадових осіб. У пошуках справедливих рішень для себе і моїх друзів, я вчинив себе як самодостатній юрист. Моє захоплення почалася з невдалої поїздки до нотаріуса - при подачі справи про спадкування він відмовився врахувати переваги, що мій батько, ветеран війни. Я був виведений, вивчав закон, і правду був на мій бік. Тоді я зробив обгрунтовану скаргу до Департаменту Міністерства юстиції для Московської області, а аргументи працювали. Недільна названа, засвідчена, що не потрапила в ситуацію. В кінці ми навіть стали друзями з ним. Він виявився дуже компетентним юристом.
Я був заохочуваний цим. Я почав допомогти друзям і колегам: Я звернув скарги на них, тексти контрактів, які виправдали. І чітко розуміли, що багато посадових осіб безглузно використовують нашу правову невпевненість. І ви можете перемогти їх власними силами, вам просто не потрібно лази, уважно прочитати закони, знайти тлумачення спірних положень, і найголовніше, правильно і чітко стану обставин справи на папері. Вдово, я почав насолоджуватися цим бійом. Захищаючи права інших людей, захищаючи їх від несправедливості, я відчував гордість, коли я зумів виграти справу, щоб довести до посадової особи, що ніхто не може бути «знебоченим» за допомогою безперечної абракадибра юридичних умов.
І тепер в нотаріальному кабінеті я почав розводити в роботу адвоката-консультанта. Підписано до електронного оновлення на законодавчій підставі, систематизовано нормативно-правові акти в різних сферах цивільного права. Я прочитав багато спеціальної літератури. Я розумію, що будучи адвокатом-аматором і професійним адвокатом не те ж саме. Я не відхиляв систему в знаннях, знаннях основ права, а головне - без диплома юриста, не може бути просування. Бос, який завжди заохочував мій ентузіазм, почав говорити більше і більше, що я потребував юридичний ступінь. Але це був ще рік до того, як я вирішив піти в юридичну школу. Зварюва, літня людина - як я збираюся сидіти на одному столі з безшумними хлопчиками? Що подумав мене, Я вивчила рейтинги інститутів, вирушила до виставок, присвячених другій освіті, і в результаті вступив до Інституту держави і права.
Я не знаю, що я отримав на роботу, що я став студентом знову – я був ембаррасований. Здавалося б, що б не тягнути, що було б важко дізнатися: не пам'ять, а не цю увагу. Але поступово я взяв участь, в три роки навчання тільки один раз отримав чотири, тому тепер я кажу з повну відповідальність: ви можете навчатися в будь-якому віці.
П'яти вгорі, і тепер диплом є джерелом великого задоволення. Я люблю навчання та навчання. Але набагато важливіше мені, що моя професійна кар’єра, нарешті, рухається по навмисно обраному шляху, а не випадково обраного, як це було в молоді, а потім багато років. Я знаю, що я можу бути гордістю себе.
Друзі неодноразово сказали, що це займає серйозну мотивацію і певну відвагу розпочати від подряпин, щоб вирішити змінити професію на 49, коли кожен навколо йде про коротку пенсію. Але для мене це було навпаки. Рішення про зміну професії було великим рельєфом: Я більше не повинен робити нудну роботу тільки за гроші.й І я маю час взяти участь у професії (на щастя, немає вікових обмежень для нотаріуса). Я люблю те, що нотаріус є рівною від усіх учасників юридичної угоди або судового спору, він стоїть над бортою. Прокуратура завжди звинувачує, адвокат завжди захищає, адвокат, захистить інтереси своєї організації. Нотаріально пояснює права та обов’язки всіх сторін як арбітра. Яка незалежність привертає мене.
Ми прагнемо допомогти людям здійснювати свої права. Моє професійне знання захищає їх від тиранії бюрократів і допомагає відновити правосуддя, що дає мені силу і задоволення.
І зарплата постачальника виросла через дев'ять місяців після вступу до нотаріуса: щоквартальний я отримав підняття. Я отримав диплом і зараз готує до проходження кваліфікаційного іспиту з професійної ліцензії. Майбутнє, як адвокат, здається Я задоволена життям і я знаю, що я маю на своєму місці. Я зумів подолати страх, долати свої комплекси, і у мене є потужний стимул: це може звучати занадто голосно, але хочу, щоб зробити нашу країну принаймні трохи більш комфортним для людей, так що правовий ніілизм замінюється по відношенню до закону. В інших словах я змогла знайти своє вірне покликання, і це заповнює моє життя з значенням, яке я раніше не був відсутнім.й
www.foxmovies.com/