Як дізнатися 40 Книги на рік

Минулого року я дізнався, що 40 книг. В цілому це можливо, в тому числі така мастодонна книга як Atlas Shrugged. У мене є робота, сім'я з 2 дітьми і вихованцем проекту. У цій статті я розповім вам, що маленькі життєві хакі допомогли мені зробити все це.

Першим і найважливішим питанням є чому. Як я розвив мій освітній проект (так ми на Megabrain), завдання полягає в тому, щоб працювати багато освітнього матеріалу. Наприклад, для того, щоб зрозуміти статистику та теорії ймовірності, щоб він міг пояснити всім пальцям, я мав прочитати десятки популярних наукових книг, в тому числі The Black Swan, The Задоволення X, Business Статистика та Big Data (що в підсумку призвело до того, що вебінар називається Чому в Life Needs Probability Theory).

Приблизно оцінюючи кількість робіт і моєї міцності, я уклав, що потрібно освоїти близько 3 книг на місяць. Якнайбільше завдання, це було округлено до 40 книг на рік.

Діти сказали, що дитина зробив.
Перше, що я був прихильником (Я не впевнений, що є правильне слово російською мовою для «самості», тому я не стрибав, а потім скажімо собі, «Якщо я дійсно хотів, я зробив сотні книг.» Ми знаємо.

Технічно просто. На сайті goodreads.com ви можете відмітити книги, які ви читаєте і дати їм рейтинг і огляд (сайт виглядає як щось з 90-х, але для наших цілей підійде). Нещодавно додано функцію «Зчитання виклику», де ви можете вказати, скільки книг, які ви будете читати в рік, і це буде стежити за тим, як багато книг, які ви попереду або за планом. Зручний.

Час їдалень
Коли мета амбітне, ви починаєте переоцінювати час. Іншими словами, можна структурувати новорічні та травневі свята в новому вигляді. Так сталося, що ми зустрілися з Новим роком в субриетії і миру, тому в перші 3 дні року я гнав 5 маленьких книг 150 сторінок. Настрій був серйозним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Великий вухо
Після оцінки шляху до роботи з’явилася наступна ідея реструктуризації часу. З того часу я живу за кордоном і згорнувся працювати на велосипеді, вона займає півгодини в день, щоб обертати пелюстки в одному напрямку. Не можна використовувати цей час.

Я придумав ідею аудіокнижок. Морські сайти - на одному YouTube є багато цікавих романів.

У такому простому шляху ви можете поковтнути величезні книги, які буквально не вистачає духу, щоб читати: двооб’єм «Атлас поширить плечі» і тис.-стор. «Шантарам».

Виявилося, що аудіокниги є цілим невідомим культурним шаром для мене. Актори читають книги в своїх обличчях, звукорежисери додають звуки в антураж - результат - ціла радіоперформанс. В результаті, через такий творчий підхід до голосу, слухайте до «А мільйона років до кінця світу» Стругацький, я був в деяких місцях дійсно хрустким. Я рекомендую.

Ще один плюс прослуховування такого роду аудіокнига, що я знайшов трохи складно пояснити, є розвитком слухового мислення. Якщо я використовую для мислення у фотографіях, як у кіно, зараз картина здається доповнювати іншим ступенем свободи. Я не знаю, якщо я зрозуміла.

Добрий, Facebook.
Ми всі знаємо, що нічого не зробити, тому ви витягуєте свій телефон і лізілі переглядайте Facebook (або інший веб-сайт). В транспорті, на горщику або перед сном. Я помітив, що облікові записи Facebook на 53 відсотків всієї енергії мій телефон використовує.

З сильними зусиллями Facebook було приховано в деякій віддаленій папці, і його місце на головному екрані була прийнята програма iBooks. Я не дуже люблю читання з такого маленького екрана, але краще прочитати одну просту книгу місяця таким чином, ніж нудно 1.5 км стрічки Facebook (Я думаю, скільки енергії людства витрачається на це?).

Особливо добре в цьому форматі читати PDF-перегляди нових книг з kniga.biz.ua або «Ман, Іванов і Фербер».

Іноді я бачу мій Facebook в моєму браузері, коли смішні посилання падають. Сотні безвізових оповіщень є цифровим індикатором волі.

доб.200

Що можна поліпшити
Перш за все, було багато книг, багато книг, і я зосередився на кількості 40, тому іноді тільки на статистиці, я читаю щось для душі, не для знань. Отже, наступного разу важливо вказати які книги потрібно читати, а не тільки «40 штук». Крім того, зручно зробити на одному сайті Goodreads.com – відмітити бажані книги як «Для читання».

Наприкінці року запобіжник почав гасити. Ви повинні дати собі хороший бонус в кінці року.

Оформити
Я був 92% гарним на читання 37 з 40 книг. Як ви можете покласти це на посилання У резюме – чому б не? Це говорить про настрій отримання нових знань, наполегливості і заповіту. Завжди приємно бути зараховані. Скільки книг ви читаєте рік? 1-5 6-10 11-15 16-20 більше 20 не прочитали на всіх 565 осіб. 102 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/271606/