Якщо ми так розумні, чому ми хворіли?

Як це те, що кількість діагнозів постійно зростає? Повернемося до статистики. В Україні зареєстровано 500 000 осіб у онкологічних клініках. 100 000 хв Від серцево-судинних захворювань - 4 рази більше. Чому так багато захворювань, які використовуються для занепокоєння тільки літніх людей, які зараз займаються вихованням дітей? Чому виникає людина, раціональна істота, вдається в мертвий кінець? Після року сирої їжі, спостерігаючи себе і сирої їжі навколо мене, можна сміливо припустити, що основною причиною захворювань є неправильне харчування. Звичайно, є також стреси і екологія. Але головне - їжа. Так що це викликало божевільність?

Процес їжі давно перестав бути задоволеним голодом. Припинено процес поповнення організму енергією та поживними речовинами. Він став насолодою, культом, традицією, бесідою, атрибутом спілкування. Ми не можемо уявити життя без смачної їжі. Зустріч друзів - бенкет. Це свято. Відпочинок в Карпатах. Вільний час – принаймні кава або гульки зі сендвічом або тортом. Ми не можемо контролювати кількість їжі, які ми їсти. Ми залежали від смачної вареної їжі. Така ж залежність як тютюн і тверді напої.

Як ви знаєте, якщо щур в мозку до центру задоволення пришити нейрон і вивести, щоб вона сама могла стимулювати її, натиснувши педаль, потім вона буде штампувати, не залишаючи її сидіння, але задоволена. Під ключ буде робити однаково. Цей досвід не був виконаний на людей, але, по суті, всі люди, які користуються смаком продуктів, що містять клейтамат натрію (E621) і інші підсилювачі смаку знаходяться в положенні щура. Вони стимулюють свої рецептори, апетити і насолоджуються їсти, навіть не містять речовини, які вони смакують. Але по суті, цей продукт на кращому животі, і часто суміш різних замінників. Це педал. Смак людини задоволений, але в продукті немає нічого корисного.

З приходом вогню і страв людина почала змішувати їжу, знаходячи різні коктейлі смаку. І з розвитком цивілізації, харчування перетворилося від необхідності в насолоді, основною метою приготування було роздратування смакових бутонів. Вся точка приготування - це зробити її смачним. Чоловік навчився впливати на рецептори приготування їжі для себе і домашніх тварин. Суха їжа, теплообробка корму - все це впливає на смакові бутони, але не корисно і не має харчового значення. Так робимо приманку для риби, отруй для гризунів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Людина оцінює їжу за своїм смаком, повністю не замислюючись про те, як все це поглинає його тіло. Тепер значок E621 можна побачити практично на будь-який товар. Це, смак не сам продукт, але хімічний реагент, який посилює смак продукту багато разів. Тому, хоча в ковбасах практично немає м'яса, вони здаються смачними, м'ясними. У чіпсах картопляний порошок додають до жиру, але E621 робить їх таким картопляним.

Переважна більшість людства, без того, як вона не зловживає, знаходиться в харчовій або смаковій залежності. Тварина слідує інстинктам і їстьм, не відпадаючи, отруюється смачно, навіть якщо буде корисний, але менш смачний. Але що робить нас різними з тварин, які ми самодосвідомі, здатні аналізувати і діяти свідомо. Смак еволюціонально так фокусований - смачний слід з'їсти, поганий повинен бути спрей. Але еволюція біологічних видів не передбачала «поклоніння». Природа коригує смакові бутони до натурального смаку - без смаку. Ми не можемо зробити правильний вибір. Ми залежимо від смаку – харчової залежності.

Тепер уявіть масштаб харчової залежності. З дитинства ми звикли до солодких, солоних, пряних, вишуканих страв, до різких смакових відчуттів і стають залежними від них.

Що це робити? Чому природа дає нам смак? І смак дається нам, як і всі тварини, для орієнтації в живій природі, серед живих продуктів, серед продуктів, створених природою. Необхідно спочатку, виходячи з вашого розуміння травлення, щоб розділити всі продукти харчування на достатню для вашої травної системи і неадекватності, або просто - в життя і мертвих. Жива сировина рослинного походження. Вибирайте серед них, які смаки добре для вас.

Після того, як ви знову повинні використовувати свій смак тільки для вибору продуктів харчування серед сировини. Повідомляємо, що ваше тіло потребує прямо зараз. Подарую вам приклад себе – я дійсно хотів моркву спочатку – я дам їх щодня. Я очищав велику чашу, і вся родина спонтана з задоволенням. Тоді я хотів апельсинів, і я їсти їх в кілограмах. Потім яблука стали головними. Звісно, весь цей час я їсти горіхи, переважно арахі, і капусти, але деякі продукти завжди бажали сильніше. Про нас Але тільки з сирою рослинною продукцією.

Павло Себастьянович