10 дивовижних мініатюр, які прогрівають наші серця

Мініатюрист Brooke Rothshank від Indiana (США) створює крихітні малюнки об'єктів, тварин, рослин, при цьому відтворює їх в такій деталь і точно, що вам цікаво, як вона має терпіння для такої стрункої роботи! Так, поки її діти були молодими, вона вирішила, що вона буде малювати один маленький малюнок на день протягом одного року.

Веб-сайт Публікація вибору чудових малюнків від Brooke.

За словами Brooke, це спосіб не втратити продуктивність і не відсмоктуватися до депресії. «Зберігаючи ці щоденні фотографії, зробив мене легше про те, що я робити. Я можу малювати щось, і якщо я не схожий на це — не проблема — завтра був ще один шанс зробити це краще, ніж вчора.

В залежності від складності, ці щоденні фотографії приймають художника з 45 хвилин до декількох годин. Іноді Брук малює 2 щоденні фотографії в суботу, щоб відпочити в неділю.

«Для сюжету я зазвичай обирає тему, пов’язаної з тим, що відбувається в моєму житті в даний момент», – каже вона: «Що подобається маленькі сигнали, які я відправляю на зовнішній світ, щоб кожен, хто помітив їх, може інтерпретувати їх самостійно. й

р.

р.

р.

по pandaznaet.ru/stav-mamoj-ona-ne-mogla-najti-vremya-na-risovanie-poetomu-nachala-sozdavat-po-odnomu-miniatyurnomu-risunku-kazhdyj-den/