Ви не маєте друзів

Веб-сайт Публікує чудовий пост популярного блогера LJ і дуже мудрої жінки Яни Франка, які будуть корисні в першу чергу для інтровертів, і всіх людей, які не мають друзів. Ви відчуваєте себе неоднорідно? Можливо, ви робите щось неправильно.Я завжди читаю літери з читачів, які описують, як вони самотні. Вони не мають кола друзів, вони не можуть зробити дружбу, хоча вони дійсно хочуть. І вони ходять в деяких невибагливих колах - чим гірше він отримує, тим більшим відчайом, тим незнайомим поведінкою, тим більше всіх шунів їх, тим важче це зробити нові друзі.

А іноді це принаймні зрозуміло, що людина не виправда - сидить і чекає на море за погоду, скаржиться, або якось поводиться невідповідно, вимагає від людей, які не варто чекати або вимагати від будь-якого. Але є інші, які написати те, що вони намагалися, які книги вони читали, як вони проаналізували свої враження. І ви думаєте – добре, людина активний, не сидить все ще, намагається бачити себе з-за кордону, намагається нормальні речі. Важко зрозуміти. Чому це робити?

Але це два речі, які я помітив, що ковзання через величезну більшість тих питань. І це не дві окремі точки, але дві сторони однакової проблеми.

По-перше, вони якось неправильно Ви знаєте, що дружбу.

По-друге, вони мають дивну ідею її, вони не знайдуть потрібну кількість друзів, необхідно зробити їх легкими для друзів.

Я запитав людей, скільки друзів у них. Я маю на увазі, реальні друзі. Подруги Немовляті люди назвали більше трьох. Багато людей кажуть, що немає реального друга або подруга. У той же час серед респондентів - величезна кількість людей з дуже тумучним соціальним життям. Вони мають багато друзів, вони зустрічаються з ними, чат, виклик назад, йти до кіно. В цілому вони роблять все, що автори літер в стилі «Я все одно».

І коли ви починаєте працювати з цими самотніми людьми, які дійсно хочуть знайти когось, вони дуже часто скаржаться, що "Дуже, ви знаєте, що таке суперфіціал просто дружні відносини Я не маю на увазі - Я хочу знайти друга!" Про нас Справжній друг! Не дивний, але друг!

А потім вони списують те, що вони хочуть зробити з цим другом, що, грубо кажучи, Чому потрібен цей друг? А потім він починається: "Щоб піти в кіно, чат, обговорити хобі, пригоди, діти, кіно, книги, піти в тренажерний зал, піти танцювати ..." І виходить, що реальний друг є одним або двома, він реальний, є кілька з них. І вони хочуть це зробити. Всі Список

Але насправді, подивіться на ці справжні дружби, люди, які називають своїх справжніх друзів. Це рідко людина, що ви робите прямо з Це його.

Ну, один, якийсь інтерес, зазвичай поділився з другом. Або пара. Але хороший друг не людина, до якого ви постійно розповідаєте всі ваші справи, з ким ви йдете всюди, і проведіть весь вільний час! Я не знаю, хто може бути таким дружнім. Люди мають своє життя.

Взяти увагу на всіх, хто має друзів і життя життя в повній мірі, маючи стільки, скільки вони хочуть спілкуватися. Як довго вони бачили своїх справжніх друзів? Як часто називаються? Не стільки, що виходить. Справжній друг дійсно щось. спеціальність. Можливо, ви сказали йому один раз на місяць. Але якщо щось дійсно серйозне, де потрібна серйозна допомога, підтримка, довіра, він буде одним з людей, які ви можете попросити. Хто буде допомагати тим, що люди не роблять для всіх.

Але - знову. Це люди, які не мають друзів і, ймовірно, не знають, як бути друзями (або не мають багато друзів). позитивно Побачити, що вони списують, коли вони просять, «Що можна зробити лише з другом? й

Перше, що говорить про те, що це “загальна до серця”. Це перша помилка! Ви можете говорити про багато людей! Ви! Не просто з найкращим другом!

Це буде простіше! Отримати консультацію Ви почуєте! Можливо, ви будете розуміти себе і декомпозицію для себе, намагаючись пояснити іншим. До «запалення серця до серця» підійде не тільки друзі, але і багато друзів, навіть не дуже близько. Не підраховують психологів, незнайомців в Інтернеті, а деякі одноразові люди на поїзді або в барі. Я серйозно!

Деякі люди думають, що все залежить відтеми. Про секс, наприклад, або сімейні проблеми. Насправді це легко! Ви знаєте. Скільки дивних Я вже говорив про ваші сексуальні проблеми! У перші 10 секунд ви дивилися, а потім ви розумієте, що людина просто вирішила, що ми можемо зацікавити його. І у нього є проблема, що занурить його. Так він пішов і розмовив.

І про брата в тюрмі, і про матір алкоголіка, і про сина хобі - хто не скаржався на мене! Дуже часто на перший день знайомства! Або друга чашка кави в житті! Не займе 25 років дружби. Ви не повинні говорити про все, що потрібно говорити про те, що тільки один або два друзі. Зроби життєздатність на них. Робота для когось з одним жилетом важко! Будь-який буде нудно. Особливо враховуючи, що якщо хтось має проблему, він хоче говорити про це часто і багато. Ось ми йдемо. Розмова до різних людей. Він буде легше для всіх і ніхто не буде втекти, тому що він хворий на цю тему.

Або це: допомога. Навіть сусід може допомогти з чимось дуже простим. Якщо хтось спав, і вся сім'я не має ніде витрачати ніч – перші люди просять допомогти близьким друзям, так. Але щоб перетягнути шафи, щоб допомогти під час руху, або дати поради щодо того, як виграти деякі програми і налаштувати пошту - вам не потрібно найближчого друга. Корея може попросити, buddy. По суті, весь Інтернет анонімний.

Я маю на увазі, я маю на увазі, Люди думають про це «закритий друг» як такий вихід для всіх випадків. І вони хотіли б знайти такий універсальний випуск - знайти два і зробити все з ними. І коли вони розуміють, що вони є єдиними в світі, вони швидко втечу. А навіть за найприємнішу «фасцинацію» ніхто не хоче відповісти на життя і весь час.

Зробіть ці друзі багато і різні! Нехай хтось йде на кіно з вами тільки раз на півроку. Якщо у вас є 20 людей, які люблять, ви йдете до фільмів часто! Не робіть відповідальності за Ваше щастя. Якщо п'ять з тридцяти не встигнуть за рік, ваш світ не згорнеться.

Дружба перевищена. У сенсі, що вони намагаються обрамляти занадто багато «дужетів», які ніхто не може носити.

А друзі підкреслені. Тому, що люди, які є «порушенням для друга» з якоїсь причини думають, що друг не є на всіх. І якщо не найближчий друг, значить «фі».

Не вірно в життя. Між близьким другом і життєрадісна дружня комунікація іноді - безліч відтінків. Це найкращі друзі не народжуються, що так і як. Спочатку ми були колеги, сусіди, друзі. І тоді, хто прийшла ближче і ставав друзів. Не буває 5 хвилин з кимось.

І в попередніх і проміжних стадіях між нуль і джекпотом ви можете знайти букет щастя, красиві розмови, справжню теплоту, участь, любов, найяскравіші моменти в житті. Ви просто повинні прийняти те, що ви подаруєте нам вдячність і будете щасливі про це. І не збивати весь час, щоб він не був придатним, тому що крім цього вони не відразу пропонують руку, серце і ключі до всього життя.

miumau.livejournal.com/2093965.html