Ми дуже хочемо, що ми готові боротися.

Письменник і підприємець Марк Мансон написав статтю про те, чи прийде наші мрії? Ми вВеб-сайт Він має право на багато способів, і це обов'язково варто думати про.

Кожен хоче жити добре: легко піти через життя, побудувати дивовижні стосунки, виглядати бездоганно, заробити багато грошей і викликати захоплення інших. Дуже зручно.

Якщо я запитаю, «Що ви хочете життя?» багато людей скажуть речі, такі як: «Я хочу бути щасливими, мати сім'ю і прохолодну роботу». Іншими словами, вони не відповіли нічого.

І є ще одне цікаве питання, яке ви не можете подумати про раніше:Який біль в житті я хочу? Що я хочу боротися і постраждати?? Відповідь на це набагато більш ваговий показник того, як життя вийде в кінці.

Кожен хоче круту роботу і фінансову незалежність, але не всі готові працювати 60 годин на тиждень, піти на нескінченні ділові поїздки і піднятися на кар'єрні сходи. Люди хочуть бути багатими без ризику і не готові відмовитися від задоволення. І без цього, на жаль, немає способу. Якщо ви не дочка Rockefeller. Кожен хоче великий любов і чудовий секс, але не всі готові піти через складні розмови, незручна тиша, образ, драма і непорозуміння.

А людина заспокоїлася, посидить більш комфортним і просить в недійсну: «Що робити?» «Що таке?» й
А ще один юрист приходить додому, передає підтримку дитини до своєї дружини, і думки, ""Що це все про?? Не для монотонних робіт і 20 років відваг. Для чого?

Щастя повинна бути воювати. Хороша - друга сторона неприємного. Ви можете уникати всіх сортів негативності протягом років, але в кінці вона все одно проявляється.

Звичайно, ми є унікальними і всім, що, в основному, ми маємо подібні потреби. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. За визначенням, ми всі боролися з негативністю. АлеЩо ми закінчуємо виходити з життя не так багато результату приємних снів, оскільки наша готовність до болю.

Людина хоче тіло, як пан Всесвіт, але без важкої дієти і гравірування тренувань, він не буде. Людина хоче володіти бізнесом, але не стане успішним підприємцем без ризику і важкої роботи протягом 12 годин на добу. Однак успіх не гарантується. Людина хоче багато любові, але ви не можете будувати його без довгого діалогу і нескінченних годин, які ніколи не дзвонить. Це частина любові гра. Ми не будемо, якщо ми граємо.

Успіх залежить не від питання «Що я хочу насолоджуватися?» але на питання «Що болю я буду робити для моєї мети?» Якість життя визначається не позитивними враженнями, але негативними враженнями. Так само, як це.

Якщо ви раптом усвідомили, що ви мріяли про щось на роки і навіть не прийшли до мрії, то, можливо, ви лежите до себе. Можливо, ви просто насолоджуєтеся мрією самостійно. Це не те, що ви дійсно хочете.

Я іноді запитую людей:Який біль вибрати?Я маю 12 носів. Але я запитую, що це говорить мені більше про вас, ніж бажання і фантазії.

Це питання робить вас і я мене. Це питання об'єднує нас і одночасно нескінченно відокремлює нас один від одного.

Я хотів бути рок-зіркою. Як тільки я почула запальну пісню, я відразу ж закривав очі і уявляв себе на сцені перед соковитим натовпом. Я можу сидіти і мріяти за години.

Я тримав мрії в університеті і навіть після того, як я випав з музичної школи і кинути гру. Про те, як я відіграю на сцені, не коли. Я завжди чекаю на правильний момент, щоб розпочати: спочатку я мав закінчити школу, потім я мав би заробити гроші, потім я мав знайти час, а потім я повинен був... і нічого іншого.

У мене було багато часу і думки, щоб зрозуміти причину: Я не хочу, щоб.

Я зачарував мене на сцені. Але мені не сподобалося процесу. Я не хотів би грати. Ось чому я кинути сто разів. По-перше, я не намагаюся важко, тільки для щілини.

Щоденні важкі репетиції, групові пошуки, приплив людей до концертів, розбиті підсилювачі, переміщення важкого обладнання до гупп ... Це гора роботи! Я не хочу піднятися на гору. Я просто любив уяву себе на вершині.

Суспільство в цілому скаже, що я лежаю і втратив. Особистий тренер - що я не вибрав достатньо або не вірю в себе. Шукаю, що я злетів і засмагався в стабільності. І я скажу, що я хочу бути рок-зіркою, і я нічого не робив. Це, кінець історії.

Я бажав винагороду, не бійся. Я хотів результат, не процес. Я не хотів бою, тільки перемога. Не працює в житті. Хто ви стаєте в залежності від того, що ви готові боротися.

Ті, хто любить потіти на тренажерах, заробляють гарне сильне тіло. Люди, які люблять працювати 12 годин, сходження на кар'єрні сходи. Люди, які користуються життям невизнаного генія, з усіма його невизначеністю, стають артистами.

Це не виклик, щоб бути міцним і сміливим. У серії «вода не протікає під лежачи камінь».

Це найпростіше життя: наш успіх залежить від нашої боротьби. Тож оберіть власну боротьбу мудро, друзі.

Кредит Марк Мансон
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Ірина Зенюк

через ілюстратори.ru/users/id65102