10 Принципи життя Duty Free Founder

Хак Фене - негромадська особа, його назва практично невідома. А в той час як його чистий варто оцінити на $7.5 млрд, він не шукає власних особистих автомобілів і життя в оренду квартири. Фенен можна помилитися звичайним туристичним - так легко він одягається. Але за все це - це його особлива історія: він присвятив всьому житті благодійних проектів.

Веб-сайт Він ділиться з вами мудрі котирування Chuck Feeney про ставлення до життя і грошей.

Я впевнений, що Ви отримуєте більше задоволення при наданні грошей. І ви бачите, вони роблять щось, як лікарня. Враховуючи гроші в хороших деедах, а не покласти його в банківський рахунок і дозволити його накопичувати і накопичуватися. Я не люблю гроші, просто Мені потрібно стільки, скільки я можу витрачати. Не чекайте до старого віку, щоб почати пожертвувати гроші. Найкраще, щоб почати робити це якомога швидше, поки ви маєте силу і енергію, щоб змінити світ для кращого. Багаті мають певні зобов’язання. Я не можу вирішити, як використовувати гроші, просто раджу: витрачайте його мудро. Чому я не маю яхти? Дуже швидко. Що таке точка бізнес-класу, якщо ви не отримуєте там швидше? Якщо Я можу сказати час з годинником за $15.Чому б я займався Rolex? Коли у вас є багато грошей, ви повинні мати справу з великими проблемами. І навіть якщо ризик невдачі високий, ви все одно повинні мати справу з ними. Не існує. Одна проблема, що вирішується, полегшить життя мільйонів. Я думаю, Я відчуваю себе щасливим, якщо я добре для людей. І нещастя, коли це не так.

Джерело: Фінанси
Фото з попереднього перегляду: Бізнесідеалаб

через Businessideaslab.com/chuck-feeney-biography/