Які фільми ми пам'ятаємо про нашу музику?

р.

Музика повинна зробити фільм незабутнім, дати йому пікантність, душу, тобто виділити найважливіші моменти в кіно, враження яких залишаються з вами надовго.

Музика в кіно грає важливу роль. Створює емоційний і значущий простір, за участю нас в процесі перегляду фільму. Музика залишає гігантський причіп емоційного сприйняття при завершенні перегляду фільму. За допомогою правої музики, пісні та виконавця можна зробити заголовок глядача в який відбувається на екрані.

Звичайно, є так багато людей у світі, і думки, але деякі з них не можуть не згодні. Музика деяких фільмів проникає в серце і залишає тільки найприємніші враження. Lorenzo Peroni (Lorenzo Peroni) зробив власний список, перше місце якого був поставлений фільм Сергія Лео «Од час в Дикому Заході» з приголомшливою музикою Енніо Моррікону, де картина на екрані дивно точно підібрана з музичними мотивами.

«Для тригодинного заходу ми починаємо помітити, що кожен персонаж має різну музичну тему, яка тільки зацікавленість палива», – каже Лорензо.

Мартін Фокс додає, що серед західних з композиціями Ennio Morricone, також варто виділити фільм «Добра, погана, диявол».

Також варто відзначити картину «Pulp Fiction» від Quentin Tarantino, яка стала настільки популярною завдяки саундтреку. Тарантіно вибрав рідкісні стилі 60-х і 70-х рр. - рок і рол, серфінг, душа і функ - і кладемо музику на фронті, даючи час довести себе і впливати на аудиторію.

В цілому багато фільмів Тарантинов відрізняються музичним супровідом. Аарон Джонсон вирішив викинути свою кримінальну драму Джекі Браун, яка «попередньо використовує давню музику R'n'B. й

Лорензо, в свою чергу, відзначає фільм Лука Бесссона «Блакитні абіс». Для європейської версії фільму композитор був Ері Серра, який часто працював з Бесссоном. «Я не схожий на закінчення і саундтрек американського варіанту», - сказав Пероні. Але якщо ви бачите це спочатку, ви можете подумати по-різному.

Що стосується Мартіна Фокса, то він став першим космічним Одіссея Stanley Kubrick. Він говорить Odyssey має найяскравий звуковий трек, який коли-небудь чув. «Музика пошита таким чином, що звучить як звичним, так і незвичайним», – Мартін проголосує. Я не можу уявити цей фільм без музики Страусів, Хачатурян та Лігеті.

Аарон Джонсон також доторкнувся на тему простору і підкреслив фільм «Зоряні війни». Episode I: Прихована Threat. Це фільм, який зробив його в любові з класичною музикою: "Це може бути несподіваним, але перший епізод мій улюблений фільм." Я не соромлюся цього!

Джон Вільямс не має багато музики, але я отримую goosebumps кожен раз, коли я чую Duel of Fates під час бою Дарта Маула з Джеді. Те ж саме відбувається під час бою Анакіна з Обі-Ваном.

По суті, в просторі кіно завжди дивовижна музика, яка дозволяє відчути глибину і безперешкодність нескінченного простору. Не кажучи вже про приголомшливий оскаржуючий композитор Hans Zimmer і його творчість з фільму «Інтерсtellar». Захоплюючий матеріал!

До речі, цей трек народився в дуже цікавий спосіб. Крістофер, директор фільму, підійшов Ганс і попросив, «Так, якщо я пишу вам кілька вироків на шматку паперу і сказати нічого більше, ви погоджуєтесь на роботу для мене на день?» ?

Зиммер дав твердження відповіді. Про те, що батько залишає свою дитину, щоб виконати важливе завдання. «Я буду спати». - Коли?

Нолан також цитував про те, що Зіммер один раз витертий під час їжі з ним і дружиною в ресторані Лондона. "Ми говоримо про дітей, а потім, - згадує Ганс. Коли у вас є діти, ви більше не можете подивитися на себе своїми очима, ви завжди будете дивитися на себе очі вашої дитини.

композитор, як пообіцяв, написав музичну тему, яка показала Крістофера. Він був захоплений. Тільки після того, як режисер вирішив розкрити сюжет фільму, описуючи колосальну історію про простір, науку та долю всіх людства. «Я сказав йому, «Чріс, чекаю другого, Я написав дуже персональну тією, і він сказав: «Щоб про цей фільм дуже особистий», - сказав Зіммер.

В цілому Ганс Зіммер є видатною людиною і працював з Крістофером Ноланом більше одного разу: що таке композиція «Час» до стрічки «Все» варто?

"Другий лицар" і "Древній лицар"

Він також написав музику для фільмів Пірати Карибського моря і мультфільму The Lion King.

Говорячи про світ фантазії. Всім відомо, що Джон Вільямс «Гедвіг тема» з фільмів Гаррі Поттера. Ця мелодія є невід'ємною частиною епічної плівки і своєрідною карткою серії.

Музична тема розкриває ідею магії та відкриває світ майстрам для глядачів. Це важлива частина успіху історії, оскільки вона зазнала деяких змін, наприклад, Патрик Дойл, який написав музику для «Гебло вогню», зробив цю мелодію темніше і темніше, намагаючись виключити «чильдішність».

Ще один популярний фентезі світу є Господьом Кільця Всесвіту. Музика для цих фільмів написана Howard Shore. Він завоював Оскар за свою роботу над саундтреком до Господнього Кільце: Повернення короля.

Найпопулярніші музичні теми трилогії «Шар», «Стипендія» і «Рохан». Кожен з них повторюється в фільмах величезна кількість разів в різних оркестрах, що переносить різний настрій.

«Сфера історії дивовижна, тому музика досить складна», – розповідає Шоро. Музика є частиною історії – вона показує взаємозв’язок між героями та культурами. Зазвичай для фільму композитор повинен писати 50-60 хвилин музики – для третьої частини трилогії, Якард написав саундтреку 3,5 годин (Загальна тривалість всіх мелодій трилогії становить приблизно 11-12 годин).

Аджим Багван також вирішив приєднатися до обговорення і зробив свій список фільмів з великою музикою і оригінальними композиціями. Випущено фільм Дерев'яна Аллен "Мідна ніч в Парижі". Дерево відомий для створення чудових фільмів з ідеальним саундтреком. Режисер має певну слабкість для джазу, тому французький джаз додано до фільму.

Також на його списку був фільм «Старий хлопчик». Це унікальний фільм з оригінальним саундтреком, який обпалює атмосферу тривожності та тривожності та додає глибину до основних сцен.

Плейлист Ajima також звучать саундтреки для фільмів «Easy Rider», «The Godfather», «На голці», «У Дикому», «Pulp Fiction», «Добрий ранок В’єтнам», «П'ятниця». Детальніше можна знайти на блозі Аарон Ельліс.

Традиційна традиція використання музики в фільмах датувала на час німого кіно, коли трансляція супроводжувалася піаністською грою в залі. Тоді були фільми з звуком, і музика стала загальним місцем.

Сьогодні мелодія за лаштунками переплетена в наш досвід, живить наші емоції, тому композитори дарують нам 100%, аудиторію, запускати гусениці або сльози, що випливають наші щіки.

Джерело: geektimes.ru/company/audiomania/blog/271516/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное