436
«Баутісна молодь – Дана для багатьох, Старого віку до Тільки Чосена. й
Після того, як Володимир Поснер отримав лист від свого американського другу Филлісу Schlossberg:
Мій старий друг писав мені про її старий вік, і я дивився, якщо я був старий. Моє тіло іноді говорить, Так, я старий, але мій серце не погоджується. Я не хочу повернутися до молодших років. Я думаю, що її лист підводить життя дуже точно. й
Ось, це лист:
«Другий день молодої істоти запитав мене, що це було схоже на старий. Я був трохи плутав, тому що я не думаю, що я був старий. Я сказав, що питання було цікаво, що я б розглянув його і звітував мої висновки.
Старий вік, я думав, подарунок. Сьогодні, вперше в моєму житті, я стала людиною, яку я завжди хотів бути. Немає, це не про мій тіло, звичайно! Іноді це тіло робить мене відчайдушними - зморшки, мішки під очима, плями на шкірі, порожня ас. Я часто шокую старою жінкою, яка опинилася в моєму дзеркалі, але я не хвилююся довго.
Я ніколи не погоджуюсь на торгівлю моїми дивовижними друзями, моє чудове життя, моя чарівна сім'я для менш сірого волосся і плоского тонованого шлунку.
Як мені старше, я став добрим, менш критичним. Я став мій друг. Я не відлякую себе для їжі занадто багато печива, щоб не чистити ліжко, для покупки цього ідіотичного цементного запашника, що я абсолютно не потрібно, але що дає такий авангардний відтінок.
Я маю право переїсти, не очищаючи від себе, щоб бути екстравагантним. Я був свідком, як багато, занадто багато, дорогі друзі залишили цей світ занадто скоро, не розуміючи, не переживаючи велику свободу, що старий вік приносить.
Хто піклується про те, що я прочитав до чотирьох ранку і спати до ноону? Я танець з собою, слухаю чудові мелодії ниток, і якщо я іноді хочу торкнутися загубленою любов'ю, я торкаюся.
Я погуляю по пляжу в купальнику, який ледь тримає жирове тіло, якщо я хочу, я буду кидати в океан хвиля, незважаючи на життєрадісні погляди молодих істот, одягнених в бікіні. Вони виростуть.
Іноді я забутий, це правда. Не все в житті варто пам'ятати, але я пам'ятаю важливі речі.
За роки свого серця зламався багато разів. Як ви не можете розбити серце, якщо ви втратили кохану людину, або коли дитина страждає, або навіть коли кохана людина вдарила машину?
Але розбиті серця є джерелом нашої міцності, наше розуміння, наше розуміння. Серце, що ніколи не зламаний, стерильний і чистий, він ніколи не знає радості недосконалості.
Нескінченно мені жити в сірому волоссі, до того часу, коли мій молодий сміх був назавжди відбитий глибокими живцями на обличчі. Скільки людей ніколи не сміхали, скільки загинув перед волоссям вкрито морозом?
Я не можу сказати, що це абсолютно не дивно. Я можу сказати так абсолютно щиро. Як ви старієте, це стає простіше бути чесним. Ви піклуєтесь про те, що інші думають про вас. Я не сумніваю себе. Я навіть заробив право бути неправильним.
Так, щоб відповісти на ваше питання, я хотів би бути старий. Старий вік встановити мене безкоштовно. Я люблю людину.
Я не буду жити назавжди, але до тих пір, поки я тут, я не хвилююсь про те, що може статися, але не хвилюватися про те, що може статися.
І я їсть солодощі на третій день щодня.
: fit4brain.com
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Інтернет вибрав кота з найкрасивішими очима
Фарао боляче рабство. На наступний день він мав дивовижну картину!