Квіткові квіти. Що робити?

Червоні фрукти та овочі

Вони мають великі переваги здоров'я, включаючи запобігання серцево-судинних захворювань і зниження ризику раку. Червоний пов'язаний з міцністю, здоров'ям і пристрастю. Овочі та фрукти з червоної групи багаті залізом та калієм. Вони також містять фітохімічні елементи, такі як лікопен і антокянини, які допомагають організму боротися з багатьма захворюваннями. Ці фітохімічні елементи мають виняткові проти старіння і для захисту від раку. Червоні фрукти і овочі хороші для імунної системи і можуть допомогти, коли людина слабка, анемічна і вразлива до вірусів.

Червоний колір цих фруктів і овочів походить від вмісту лікопена в них. Лікопен – антиоксидант, який нейтралізує вільні радикали в організмі. Допомогти пам'яті і знизити ризик певних раку. Приклади фруктів і овочів, які багаті лікопеном: помідори, кавуни, рожевий грейпфрут.

Апельсинові та жовті фрукти та овочі

Вони сповнені каротину, містять вітамін С і багато інших поживних речовин, які мають роль у захисті нервової системи, для здоров'я очей і для запобігання серцево-судинних захворювань. Бета-каротин, який перетворюється в вітамін А в організмі, відіграє важливу роль у підтримці здорової шкіри, а також зміцненні імунітету. Разом з магнієм і кальцій, це допомагає побудувати сильні кістки.

Плоди цитрусових, які переважно помаранчеві або жовті в кольорі, також містять різні фітохімічні елементи, які можуть допомогти захистити від раку. Деякі з них діють як антиоксиданти і можуть фактично запобігти кіногенних речовин, що надходять до вашого тіла.

Зелені фрукти та овочі

Зелені фрукти і овочі багаті клітковиною, хлорофілом, фолієвою кислотою, лютеїном, кальцій, бета-каротином і вітаміном С. Лютейн, природний антиоксидант, знайдений в зелених овочами і фруктах, допомагає підтримувати здоров'я очей і зменшити ризик вікової макулярної дегенерації. Крім того, зелені листкові овочі містять фолієву кислоту, яка дуже важлива для вагітних, так як вона знижує ризик вроджених захворювань дитини. Основні поживні речовини, що містяться в зелених овочах і плодах, захищають від раку і зменшують високий рівень холестерину «поганий», регулюють травлення і покращують імунітет.

Синій фрукт і овочі

Крім чудового, синього фруктів і овочів є деякі з найсвіжіших продуктів, які можна їсти. Слабкі фрукти і овочі містять високі рівні антокянинів, потужних антиоксидантів, які запобігають багато захворювань. Антоціаніни захищають клітини від окислювальної шкоди, запобігають серцево-судинному захворювання, інсульту і раку. Ці фрукти та овочі дуже важливі для пам'яті та здорового старіння. І найкраща частина - це сині і фіолетові фрукти і овочі доступні цілий рік!

Білі фрукти та овочі

Незважаючи на відсутність кольору, вплив здоров'я білих фруктів і овочів не менше їх родичів. Насправді деякі поживні речовини не знайдені в своїх фруктах і овочами. Білі фрукти і овочі містять речовину, що називається алецином, який відомий для зменшення «поганого» холестерину і високого артеріального тиску. Вони також дуже корисні для зміцнення імунітету. поживні речовини, які ці фрукти та овочі містять стимулювання B та T-клітин, основні регулятори імунної оборони. Вони також знижують ризик кишки, простати і грудного раку.

Друзі, всі природні здоров'я