ДЖОН ДЖАНДАЙ, У КОТОРОГО МНОГО СВОБОДНОГО ВРЕМЕНИ

Джон Янді Ми вважаємо, що ми всі божевільні і живуть неправильно. Ми витрачаємо багато часу на роботу або в сумнівних розвагах, підраховуючи гроші і витрачаючи на купівля будинку. Ви можете жити щасливо і просто. Тим не менш, щоб зрозуміти, що дуже просто життя, Янді довелося працювати важко.
Іван Яндаї виріс у бідному тайському селі. Погано, що місцеві жителі не знали про їх бідність. Вони не мали нічого порівняти. Одного разу сівалки побачили телевізор. Вони розповіли на телебаченні, що вони були бідними і нещасливими, і були багато красивих і корисних речей у світі варто купувати.

Телевізор пішов з Івана без вибору - він повинен піти в Бангкок і піти в університет, щоб побудувати кар'єру і якось наближається до чудового життя. Але замість того, щоб добре пообіцяв телевізор, Ганді чекав на ліжко в гуртожитку, нескінченні лекції в закладах, брак грошей і необхідність постійно заробляти зайві гроші. Вранці Джон подрібнив зуби в нудних заняттях (телебачення пояснив, що це була престижна спеціальність), а потім побігти роботі - миття посуду або доставка їжі в ресторанах.

За підозрою у тому, що телебачення наповнилося йому.

«Я так втомився, що в кінці дня я відчув себе як робот, і гроші все ж було достатньо для їжі і притулку», - згадує він. Звичайно, якщо ви вважаєте телевізором, в майбутньому Джон чекав блискучу кар’єру. «Яндаї» поважав телебачення на сім років. А потім залишили цей втрачений випадок і покрили Бангкок на рідне село.
«У Бангкоку багато людей купують будинок на кредит, а потім працюють 30 років, щоб сплачувати», - розповідає Йона Янді. Повернувшись в село, я побудував власний будинок в два місяці. Так я врятував 29 років і 10 місяців.

Телевізор з його моралі зазнав поразки після поразки. У Бангкоку Джанді подрібнили на дешевих локшинах, а в с. він мав велику кількість свіжої (і безкоштовно) риби, спійманої в ставок, власний рис, овочі та фрукти. Крім того, було багато вільного часу. Іван Яндай вирішив використовувати вільний час, щоб розповісти людям правду. Встановивши екологічний центр, який приваблює слухачів з усього світу, щоб дізнатися, як жити мудро. Іоан навчає їх протягом десяти років.

«Життя є дуже простою», – говорить Юнді. Чому ми зберігаємо це важче? Чому багато годин на день і купити погану їжу, коли ви можете працювати менше і виростити свою власну хорошу їжу? Коли ви є унікальними і неповторними? Чому, після всього, оплачуйте 30 років для житла, коли ви можете побудувати великий будинок за пару місяців? Це те, що Джон навчає своїх гостей. Вже кілька годин на тиждень. Іоан вирощує насіння рідкісних овочів і круп і розподіляє їх місцевим фермерам безкоштовно.

Але він все ще говорить, що він має багато вільного часу.