Згода лікаря. День.

У відділенні, де я працюю, продажі дуже суворі. Не вдалося виконати план першого разу - штраф і мінімальна заробітна плата. Я не зробив це другий раз, я був вогонь. У будь-яких платних медичних закладах є план, середня перевірка пацієнта. Якщо лікар не справляється з цією перевіркою і не виконує щомісячний план, то він відштовхується, розріджений, або навіть вдалася, якщо він повторюється кілька разів.

Фінансовий план повинен бути реалізований! Кожен медичний центр обчислює цю кількість спеціально, скільки в середньому в місяць на доході слід звернутися до лікаря. Щоб мотивувати їх не вставити поршні до лікарів і розповісти кожен день, як важливо, щоб принести прибуток до відділення і переробити свої божевільні витрати, вони роблять їх мінімальною зарплатою і гарною процентною ставкою від кожного пацієнта, тобто від тих служб, які лікар продає.

Ця система майже нічого відрізняється від будь-якої «Євросету» або «Когерент», де саме однакова технологія. Продавці мають середню заробітну плату і пряму мотивацію продати якомога більше, щоб заробити відсоток продажу, після чого ви отримаєте цікава заробітна плата. Медикамент перетворився на «продаж мобільних телефонів», де кількість послуг, що паровані, не є першим місцем.

Згода лікаря. День другий.

Сьогодні у мене була скарга на болі в нижній частині живота і в області паху. Симптоми описані нижче: дискомфорт при ході, біль в паху після підйому ваги, відчуття тяжкості в нижній частині живота. Після опису симптомів були чіткі підозри в негулінній грижі. І після обстеження і пальпації він став досить очевидним. Коли хворий стояв, він мав тонку зміну за розмірами набряку, зникаючи в сосновому положенні. Це проста ситуація, яка не вимагає додаткового обстеження. Він може бути безпечно діагностований і відправлений хірургу для оперативної хірургії. Але в нашій клініці неможливо це зробити. Операції з ліквідації грижі в нашій клініці не проводяться, а надсилання його в лікарню означає втрату клієнта і отримання відповідності / штрафу від управління для невиконання середньої перевірки для кожного пацієнта.

Так я почав працювати за нашою стандартною схемою продажів: загальна кров, сеча, кали, УЗД черевної порожнини. Він також послав урологу в сусідньому офісі, де він швидше за все пройде аналіз для секрету простати і сплачує за консультацію. Приблизна загальна вартість всіх перерахованих послуг становить 35-40 тис. рублів. Я працюю в клініці 6 років. Вказана ситуація є нормальним робочим днем. І навіть після того, як так багато часу, я все-таки маю на увазі. Вони вже слабкі і практично невидимі, але є ще спогади про думки і надії, з якими я пішов в медичну школу, щоб допомогти людям і лікувати їх, як Hippocrates bequeathed. Не було думки про обману або розлучення на середній перевірці. Але як глава клініки, де я працюю, «Хіппократи не актуальні зараз, і загинув довго, і моя сім'я і діти живі і хочуть харчуватися. й