20 Чоловічі правила Кожна дівчинка повинна знати

Багато жінок погодиться, що іноді дуже важко зрозуміти чоловіків. Для того, щоб навчитися говорити про них однаковою мовою.
Веб-сайт Я впевнений, що цей список простих правил для лікування протилежного сексу допоможе вам в цьому плані.

1,1 км Про те, що ви хочете: Не працює! Товсті натяки не працюють! Не працює! Просто скажеш його.

2,2 км Коли жінка навчає нас підібрати туалетне крісло, вона не знає Ми маємо право скаржитися, що вона кладе його вниз.

3. У Прихильник - чорна пошта.

4. У Всі ми сказали 6 місяців тому не аргументовано. По суті, всі заявки втрачають свою дійсність і скасуються через 7 днів.

5. Умань Розкажіть мені. «Так» або «не» досить. Щоб відповісти практично будь-яке питання.

6. Жнівень Якщо ви думаєте, що ви отримуєте жир, можливо, ви. А потім Не запитайте про це.

7. Про нас Приїжджайте і вирішуйте проблеми. Тільки якщо ви дійсно хочете вирішити їх. Для Вас ми обов’язково зробимо.

8. У Все, що ми можемо зрозуміти два способи. Першим варіантом є те, що ви отримуєте upset і сердитися. Другий варіант: ми означали щось абсолютно різне.

9. Навігація Ви можете попросити нас зробити щось або розповісти нам, як ви хочете зробити це. Але не робити це одночасно. Якщо ви вже знаєте, як це зробити, просто це зробити самостійно.

10. Будь ласка, зв'яжіться з нами Скажіть, що ви хочете сказати під час комерційної перерви.

11. Крістофер Колумбус не потрібно для того, щоб показати йому шлях. Ні до нас.

12. Ми бачимо лише 16 кольорів. Персик, наприклад, є фруктом, не кольором. Мелон, теж. І ми не знаємо, що рожево-пурпурний.

13.00 р. Якщо ми попросимо, “Що сталося?” і ви відповіли, “Нехай”, ми виступаємо, якщо нічого не сталося.й Ми розуміємо, що ви лежачи, але не повинні робити це.

14. Ви не запитуєте питання, щоб почути відповідь. Ви тільки хочете почути те, що ви очікуєте.

15.00 р. Коли ми повинні йти кудись разом, Поведи мене, будь-який одяг буде робити!

16.00 р. Не запитайте, що ми думаємо про це. Немов це футбол або автоспорт.

17.00 р. Ви дійсно робимо. Одягнена Жінка!

18 років І взуття теж!

19.00 р. Ми завжди у формі. Кулька - форма!

20. Спасибі за читання все це. Я знаю, що я спить на дивані вночі.

на форумі.kinopoisk.ru/альбом.php?chatid=4192&pictureid=68398