Пробудження спального чоловіка

Я прийшов з Москви. Живий як звичайний спальний чоловік - школа, спорт, університет, все як заплановане. Але в одній точці мій збочений тіло збочений і мій вага почав підніматися. Це спостерігалося від підліткового віку, звичайного, гормональної недостатності і всіх його видобувають.

Я став улюбленим лікарем. У році мене хворіли один раз 20 разів, стабільно, потім холод, потім мігренін, потім біль в горлі, потім тонзиліт і мені лікарі, які розсмоктували з офісу про мій високий артеріальний тиск (160 на 100). Моя пікова вага склала близько 135 кг за віком від 18 років. Після того, як знову піднялися шкали, вони просто сміхалися під вагою, не довшийте зважені.

Все відбулося кілька років тому, вві сні я мріяв про величезний палац, де всередині був нескінченний стіл з вегетаном їжі і багато людей, які сіли на столі, і я поширю руки і сказати "де м'ясо, що я буду їсти". Так виявилося, що великий 40-денний швидкий починається. Ну, я зловив - знак. Потрібно спробувати, ризикувати з усіма звичаями зовні, що неможливо без м'яса, хоча б риби і т.д.

Я був дуже зламаний, був відмова і насильне очищення, вага почала відходити і рівно через 40 днів я був освітлений уві сні, після цього мрію я «покинувся» зовсім інший! Я отримав в інтернеті, дізнався про вегетаріанство, веганізм, продовжив зануритися в варення, але без продуктів вбивства і якось побігла другу на фото майстерні, де я розповіли про родзинки з сиром, після чого я покрила цю ідею, потім два роки експериментальної сировини, так як це було важко моно-темати відразу. Тепер я відчуваю себе великим, мій вага нормальний, мій розум ясно, мої думки замовляти.

Перехід на сиру їжу змінив життя! Я ніколи не думав, що їжа тільки може змінити все. Якщо ви стежите за цілою ланкою змін, то перші зміни почалися в голові, думки почали спрямований на розвиток, в напрямку поліпшення себе, хочу зрозуміти, як це працює і що відбувається в цілому.

У той же час, всі зв'язки, в яких я був залучений до розпаду, і все тим, що я почав думати в іншому напрямку не в будь-якій системі, було усвідомлення, розуміння того, що я робив правильно і що не було, що було для хорошого, що було шкідливим і не тільки моїй людині, але в цілому. На деякий момент я залишила все поодинці, все впав і на даний момент я був завантажений, як так багато друзів і де...

Але насправді, все це корисне мене, я зміг використовувати мій вільний час для хорошого, почав невпинно займатися фізичною освітою, бігом, плаванням, загартуванням, допомогти, спробував багато очищення на себе, але це було все спрямоване тільки на мене і я думав, що я можу зробити корисні для інших, так що ідея прийшла, щоб дізнатися масаж і принести ці потреби в житті, я вірю, що через взаємний контакт ви можете допомогти і пробудити.

Восени, це час для ваших улюблених осиммонів і гнів, крім фруктів в раціоні, овочі і зелень, і це відбувається, що тягнеться горіхами і медом. Я також дізнався про природа кріплень, найдовший був 21 день на воді в міських умовах і був незабутнім. Друзі, знаємо одне, ми дійсно більше, ніж Дарвінські казки!