Я тільки що було створене природою.

У мене багато років, щоб зрозуміти, що я був насправді їсти. Все почалося з реалізації, яке м'ясо є жорстоко вбиваною твариною, яка я люблю і не хочу їсти.

Я був 20 років тому (2011). Але що не було достатньо – я продовжував їсти молочні та яйця, а перший рік мого не-первингетаріанства я їсти рибу. 23 (січень-лютий 2014), я зрозумів, що молоко і яйця переключилися до веганізму без мислення двічі. Цей крок я перехоплююсь швидко, тому що після того, як він зрозумів, що я колись навіть їсти м'ясо, відверте молоко, сир, яйця і т.д. Я пристрасную про поглинання інформації, прочитавши багато, переглядаючи багато відео на харчуванні, і нарешті прийшов до висновку, що мій організм не є цвинтарем для корпсів і хімічних добавок. Я хотів переключитися до сирої їжі (березень 2014). Я не хочу зробити це рано, тому що живий приклад був мій мама, який в той час був сирим eater протягом двох років і спробував мене на правому шляху, для якого я дуже вдячний їй. До цього дня я не пошкодив своє рішення на другий.

Зміни, які трапилися мені на сирій їжі:
- Я втратив масу ваги (навіть на вегетаріанство я не можу позбутися зайвої ваги);
Я мав забути, що головний біль (Я використовую для того, щоб мати це явище регулярно, щоб говорити, що кожен тиждень; Я був ДУЖЕ чутливим до магнітних бурів, зміни атмосферного тиску, відсутність сну).
- Я навіть не можу уявити, що потрібно пити таблетки і краплі протягом критичних днів (це був місячний жах для мене, послідовно 3 днів я сидів на «колесах», і відвертав їх заздалегідь, поки біль почався, інакше біль просто не зупинити нічого);
Я почав добре перенести тепло (до сирої їжі, я захопив літо в усіх його проявах: жар, сонце, начиння просто зробив мене рослинним, не хочу залишити будинок в будь-якому місці і навіть пересуватися);
Я отримав кращий сон (Я не скажеш, що у мене є 4 години, щоб спати, так як багато сирих продуктів кажуть, але я став набагато простіше, щоб отримати вранці, і якщо я спати кілька годин, я не відчуваю втоми, і до того, як я мав пити літрів кави, якось прокинувся;
Я поліпшив шкіру на обличчі (червоні прищі були найбільш нормальними.
Я став дуже активною (до сирої їжі, я не захопив спорт, я ніколи не робив і не хочу; після переходу я став дуже мобільним, велосипедним, бігом, екстермізації в домашніх умовах, йога стала улюбленою діяльністю);
Я почав контролювати кількість їжі, які я ate (нині я не входив в стан «глутоні», мені потрібно набагато менше їжі, щоб отримати достатню кількість їжі);
- Я збільшив імунітет (на традиційній їжі я дуже часто хворий, вегетаріанство стала менш хворою, а сира їжа зникла навіть такої проблеми, як герпес, який з часом піднімався вгору);
Я повністю зникла проблеми з кишечником (який виник раніше, після їжі що-небудь, і це було, скажеш, не так рідко).

Я можу сказати одне: Я не буду обмінювати всі ці зміни для будь-якого з найсмачніших десертів у світі. Найголовніше, щоб впоратися з думками і зрозуміти себе: «Чому мені потрібна?» Я навчився собі, що м'ясо не є харчовими, але вбитими тваринами і кадавером, молоко - це експлуатація тварин і слизу по всьому тілу, яйця ненароджені курчат і величезна кількість холестерину, а варені рослинні продукти є харчовими позбавленими поживних речовин і вітамінів. Тепер я знаю про це, я 100 відсотків більше, ймовірно, їсти сиру, рослинні продукти, які природа створила для нас! І варіння, смаження, парки і так на винайдених людьми, щоб задовольнити свої харчові залежності. Я думаю, що не багато сказати: тверді хімічні добавки і підсилювачі смаку, які отруюють наше тіло і роблять його роботи для зносу.

Щодо мого раціону я можу сказати, що я їсть зеленню щодня (дулл і петрушка), для сніданку завжди є фрукти або коктейль з бананом і кунжутом, я дійсно люблю овочеві салати з авокадо, я намагаюся їсти горіхи якомога менше (сірий, кедар, іноді кешью). Я зроблю зелені коктейлі з хребтом, кропивою, ківі і бананами, а також свіжовичавленими соками (в основному яблучно-морква і апельсин). Крім того, я швидко 1 день на тиждень, щоб прискорити процес очищення і відчувати світло в організмі.

Я консультую всіх, щоб переглянути свою дієту і думати про те, що ви хочете більше, здоров'я або нездорові продукти харчування. Доброго дня!