Мій фруктовий шлях

60658664

Привіт, моє ім'я Амді Я 19 років і я з Мельбурна, Австралія.
У майбутньому я снию жити на землі, в оточенні природи і смачних фруктів.

Моя історія про те, як я лікував мої прищі.
Багато років Я був стурбований проблемою акне, мої страждання тривали близько 6-7 років. У цей час були незначні результати, як в валицькому узбережжі, потім вгору і вниз, але більш вниз, було деякі поліпшення, але це не останню довжину, і багато в чому залежить від того, як я ate. Самий болючий час був, коли мені довелося піти в школу.

Реальні історії загоєння
1-й
Мій фруктовий шлях
Денис Шахмаєв 01.02.2015 Реальні історії загоєння 0 Коментарі
Привіт, моє ім'я Амді Я 19 років і я з Мельбурна, Австралія.
У майбутньому я снию жити на землі, в оточенні природи і смачних фруктів.

Моя історія про те, як я лікував мої прищі.
Багато років Я був стурбований проблемою акне, мої страждання тривали близько 6-7 років. У цей час були незначні результати, як в валицькому узбережжі, потім вгору і вниз, але більш вниз, було деякі поліпшення, але це не останню довжину, і багато в чому залежить від того, як я ate. Самий болючий час був, коли мені довелося піти в школу.
2,2 км
Я страждав так багато, я був готовий лежати на підлозі і ставити !!! Я мав гормональні дисбаланси, головні болі, нудота, я не хочу йти в будь-яку точку світу.
Не працюю, мій дад думав, що я був просто дитиною, і це не так страшно, але в 2012 році речі були настільки складними, що мій акне був настільки страшним, що я не міг їсти або посміхатися.
Потім мій тато взяв мене до лікарів, де вони призначають мені багато антибіотиків і всіляких кремів. Коли я збираюся до школи, я змащувався цими кремами, і вони просто спалювали шкіру, так як ви можете побачити на першій фото, і антибіотики не допомагали мені шкіри.
Тоді мій батько взяв мене до дерматолога, який подивився на спину і руки, запитав, чи були будь-які прищі на інших частинах тіла, дивно немає. Він хотів мені почати приймати Roaccutane, і я мав багато тестів, які місяць.
Я почав приймати Roaccutane, це просто весело, я не можу спати протягом декількох днів, це змусило мене відчувати себе дуже пригнічений і мій шкіра стала дуже сухим.
Я захопив цей препарат дуже багато, тому що я не бачив ніякого поліпшення. Я пішов до одного дерматолога, сказав, що це не допомогли мені, і сказав, що я хотів бачити натуропатію. Він був сердитися, і він сказав, що традиційні методи лікування не працювали, і це ліки було набагато сильніше.
Після цього я знайшов лікаря-натуропат, який навіть вилікував себе з декількох склерозу.
Він дивився на мене, дав мені натуральні препарати, і буклет, в якому він був написаний, які продукти купити, той же день я пішов в магазин і купив «здорові продукти», які базувалися на молочних продуктах, хоча до я відвертаю молоко дуже рідко, згідно з рецептом лікаря, я ate протягом двох тижнів, прищі трохи пропущені, але не було спеціального результату.

У 2013 році я почав читати і дізнатися більше про харчування (хоча я це робив з 16 років). Тоді я почав намагатися на себе, спочатку я подав м'ясні та молочні продукти, я просто припинив його їсти.
Я дуже допомогла вашій шкірі багато, прищі вже менше запалені.
У вересні цього року я почав їсти 80-10-10 і тільки їсти сиру їжу, і тоді як я був оздоблювальній школі, моя шкіра помітно зрозуміла. Мій періоди стають набагато простіше, а менш болючими, (разом я можу відчути дискомфорт близько одного дня, але не більше, тепер вони проходять неочищені).
Тексти пісень, а це означає: Я ще їсть сирої їжі, мій тіло любить фрукти.
Я звільнив себе від харчової залежності від кип'ячених продуктів, тепер я можу їсти багато калорій (близько 3000 000 в день), і я не хочу варити їжу.

Я можу сказати це: Я вилікував свою вугру за допомогою дієти, і почав жити набагато більше природного життя.