Як Вегас дієта допомогло мені поразку товста рак

Напередодні Нового року 2003 року я прокинувся в стаціонарі з порцією (близько 1/3) видаленої кишки і діагнозом етапу 3 раку товстої кишки. Я був 26 років. Для більшості року я відчував неймовірний біль. Як чоловік, я був терпіння і сподівався, що це буде краще.

Але не сталося.

По-перше, біль став настільки інтенсивним, що я вилікував на дивані кожну ніч після вечері. Побачити лікаря.

Після проведення маніпуляції і непереключних випробувань я дав колоноскопію. Про нас У товстому кишечнику з'явилася пухлина розмір кульки для гольфу. Через два дні біопси підтвердили, що у мене була рак товстої кишки. Я був шокований. Яким може бути 26-річний рак, який майже ніколи не з'являється у людей під 50?

Я був сказав, що пухлина повинна бути видалена до того, як він виріс, і вони сказали мені операцію. На робочому столі хірург виявив, що рак поширився на лімфовузли. На наступний день я поінформував, що потрібно пройти хіміотерапію за 9 до 12 місяців після того, як я був відновлений від операції.

Гармфудна їжа в лікарні
Кілька речей відбувалися в лікарні, які змусили мене думати. Перше харчування після операції (видалення 1/3 колони) в лікарні, ймовірно, найгірше меню, що надається дітям в початкових школах. Але я не мала. За три дні я не знаю майже нічого, просто трохи щось пару разів. Я ніколи не розумію, чому вони думали, щоб дати небажану їжу хворим на рак.

Як і будь-який пацієнт після операції, про те, як неперевершено не пошкодити шви в кишечнику. Тож я попросив хірурга, якщо не було ніяких продуктів. Він сказав, що не пити нічого сильніше, ніж пиво. Ну, що не було відповіді я очікував.

Я хотів би, що мій майбутній буде виглядати. І коли я думав про хіміотерапію, я плутав. Імовірно, ідея отруювання мого тіла заради відновлення не має сенсу мені. Я не хочу це зробити, але я не знаю, що ще робити. Так я зробив те, що люди роблять в розпаді. Я почав молитися. Моя дружина сіла з мене на дивані і ми молилися. Я попросив Богу, якщо було будь-яким способом, щоб охопити хіміотерапію, давайте йому показати мені.

Через два дні книга була привезена до мого дверцята. Я ніколи не зустрівся, друг мого батька. Ця книга була написана людиною, яка вилікувала рак товстої кишки через сиру вегетаріанську дієту, а також соки (особливо морквяний сік). Я знав, що був відповідь на молитву.

замість хіміотерапії, сирих фруктів і овочів
Я почав читати і досліджувати відомі причини раку і дізнався, що екологічні токсини, нездорова їжа і спосіб життя, і стрес є ключовими факторами, які знищують здоров'я. Я зрозумів, що мій харчовий раціон складається з термообробної їжі, швидкого харчування та продуктів тваринництва. Отруювання тіла, а також навколишнього середовища. Я також зрозумів, що мої думки, стосунки і емоції були також отруюються.

Як я досліджував хіміотерапію, я знайшов його набагато гірше, ніж я раніше думав. Чемотерапія тимчасово знижує кількість певних ракових клітин в організмі, але мій дослідження показало, що вона також знищує імунітет; робить рак стовбурових клітин більш агресивними; викликає рак реем; викликає незворотні пошкодження мозку, легенів, серця і, ймовірно, зробити мені безпліддя.

Саме тому я вирішив відмовитися від хіміотерапії. А замість того, я вибрав поживну надузу, надаючи своєму організму все необхідне для загоєння, регенерації та детоксикації. Я негайно перемкнувся до веганської сировини. Пліди, овочі, насіння, горіхи та відверті 8 склянок свіжовичавленого овочевого соку щодня.

Негативні реакції моїх друзів і лікарів
До мого сюрпризу рішення стати веганом не було добре отримано людям близько до мене. Онколог розповів мені, що у мене було 60 відсотків шансів жити ще п'ять років, за умови, що я прийняв нормальне лікування. Не краще, ніж скинути монету. Я запитав його про альтернативні процедури. Він дивився мене прямо в очах і сказав: "Не є ні. Якщо ви не отримуєте хіміотерапії, ви божевільні. І я не говорю, що тому що мені потрібні гроші.

Моя дружина і я залишила клініку в жаху. Ми сидимо в машині, тримаючи руки, крівельні і промені. Я боявся смерті, і я не хочу виглядати, як фольга в опозиції до офіційної медицини. Але я знав, що Бог мусить мене по-різному. Я пішов з вірою, ходячи в невідомий, і це дав мені мир в середині невизначеності і суперечності.

Я знову повернувся до ракової клініки. Зрозуміло мені, що я не подбаю про себе і міг зробити величезні радикальні зміни до мого раціону і способу життя. Я вирішив взяти відповідальність за здоров'я і загоєння в руки. І якщо це не працює, хіміотерапия буде останнім курортом.

Інтегрована онкологія допомогла мені змінити.
Я знайшов хороший дієтолог і інтеграційний онколог в Мемфісі, які працювали, щоб допомогти один одному. Під їх керівництвом я провів природну нетоксичну терапія, яку я міг знайти і дозволити собі. Я був визначений для життя і був готовий зробити все, щоб відновити здоров'я. Здійснюючи контроль здоров'я і різкі зміни в раціоні, я дозволяв організму зацікавити себе і створити умови для запобігання раку від борошнистих.

Я не унікальний, я не особливий, і я не єдина людина, яка думає, що я вилікував себе раком. Ми тисячі. Ключові чинники, що впливають на ракову ремісію, описані в приголомшливій новій книзі, що називається Radical Remission by Dr. Kelly Turner, PhD.

Це було 10 років, оскільки я діагностував. У мене є дві красиві дочки. Я здоровий і в кращій фізичній формі мого життя.

Афіша Робота є письменником, спікером та тренером з охорони здоров’я в Мемфісі, Теннесі. Його повідомлення є надихнути людей, щоб прийняти своє здоров'я в руки і позбутися від захворювання через радикальні зміни дієти, способу життя і віри.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное